Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Veere laat drie bushaltes toegankelijk maken voor mensen met beperking

Veere laat drie bushaltes toegankelijk maken voor mensen met beperking

DOMBURG - De gemeente Veere laat drie halteplaatsen toegankelijk maken voor mensen met een visuele en motorische beperking.

Het gaat om twee haltes in Oostkapelle, beide aan de Molenweg en Domburgseweg, en eentje aan de Schuitvlotstraat in Domburg. Gemeenten konden tot 1 juli subsidie aanvragen voor dit soort werkzaamheden.

Klaar

Veere heeft dat net op tijd gedaan en krijgt 45.075 euro. Het gaat om de helft van de kosten. De haltes moeten voor 1 juli 2020 toegankelijk zijn gemaakt.  

Meer uit Middelburg

Leute meej de meute! Muziekfestival Hrieps gaat zaterdag 11 mei van start

Middelburg - Vandaag zijn de kinderen aan de buurt op Junior Hrieps, zaterdag 11 mei kunnen de volwassen gaan feesten op de 28e editie van het muziekfestival in Grijpskerke. 

26 minuten geleden
Vrijdag 10 mei Open Boerderijdagen

Middelburg - Vrijdag 10 mei stellen boerderijen verspreid over heel Nederland hun erf open voor publiek. Jong en oud kan het boerenleven van dichtbij ervaren. 

2 uur geleden
Meer dialect in De Zeeuwse Top 40 van 2024, Roller Coaster blijft favoriet

OOST-SOUBURG - Bijna 4000 liefhebbers van muziek uit Zeeland hebben dit jaar hun stem uitgebracht op de Zeeuwse Top 40. Dat leverde voor de achttiende keer een lijst op met de veertig populairste nummers van Zeeuwse bodem, met op plek 1 Roller Coaster van Danny Vera. 

3 uur geleden
'Bij de ontmoetingsplek worden we tenminste niet weggestuurd'

MIDDELBURG - Een ontmoetingsplek voor jongeren waar je jezelf kan zijn zonder constant in de gaten te worden gehouden, dat wilden Romaisa, Lucia en Wanisha in hun wijk. Het was niet zomaar geregeld. Ze moesten aanschuiven bij wijktafels, gesprekken voeren met de wethouder en veel geduld hebben. Maar het is ze gelukt: vrijdag 10 mei wordt de ontmoetingsplek voor jongeren in Dauwendaele officieel geopend.  In gesprek met Romaisa, Lucia en jongerenwerker Jos Wight,  over 'hun' ontmoetingsplek. 

16 uur geleden
Het vernieuwde schoolplein van basisschool Het Talent: van grijze betonblokken naar weelderig groen

MIDDELBURG - Woensdag 8 mei vond de feestelijke heropening van het vernieuwde schoolplein van Basisschool Het Talent plaats. Een paar weken eerder was de Werkgroep Groene Handjes gestart met hun missie: het omtoveren van het grijze, betonnen schoolplein tot een levendige oase van groen.

20 uur geleden
Junior Hrieps morgen van start

GRIJPSKERKE - Vrijdag 10 mei 2024 gaat Mini Mundi Junior Hrieps van start. 

1 dag geleden
Vrouwenpolderse dagen

VROUWENPOLDER - Voor jong & oud is er meer dan genoeg te beleven tijdens de Vrouwenpolderse dagen. Van kinderkermis tot schatgraven, van braderie tot paardentram en van kleedjesmarkt tot lasergamen. 

1 dag geleden