Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Veere laat drie bushaltes toegankelijk maken voor mensen met beperking

Veere laat drie bushaltes toegankelijk maken voor mensen met beperking

DOMBURG - De gemeente Veere laat drie halteplaatsen toegankelijk maken voor mensen met een visuele en motorische beperking.

Het gaat om twee haltes in Oostkapelle, beide aan de Molenweg en Domburgseweg, en eentje aan de Schuitvlotstraat in Domburg. Gemeenten konden tot 1 juli subsidie aanvragen voor dit soort werkzaamheden.

Klaar

Veere heeft dat net op tijd gedaan en krijgt 45.075 euro. Het gaat om de helft van de kosten. De haltes moeten voor 1 juli 2020 toegankelijk zijn gemaakt.  

Meer uit Middelburg

Opbloeien door een mooie herinnering

MIDDELBURG - Wie kent nog het sluitlaken, dat je vroeger na je bevalling strak omgewikkeld kreeg? En de speld van de kraamhulp met een ooievaar erop? Deze voorwerpen van vroeger vind je in een themakoffer van Feest van Herkenning over de baby- en kraamtijd. Naast deze koffer heeft de stichting nog vele andere themakoffers met voorwerpen van vroeger. Hiermee bezoeken de vrijwilligers ouderen en helpen hen om herinneringen op te halen en te delen. 

6 uur geleden
Brand in bezorgwagentje in Middelburg

MIDDELBURG -  In de loods van online supermarkt Picnic, aan de Fagotweg in Middelburg, heeft donderdagavond een elektrische bezorgwagen in brand gestaan. Wat de oorzaak van de brand is, is nog niet bekend.

7 uur geleden
Scooterbestuurder gewond na eenzijdig ongeval Grijpskerke

GRIJPSKERKE - Vanochtend is op de Walcherseweg bij Grijpskerke een bestuurder van een scooter gewond geraakt toen hij door onbekende oorzaak ten val was gekomen. De man is naar het ziekenhuis gebracht.

7 uur geleden
Origineel en onbekend repertoire uit de 17e en 18e eeuw door Consort of Voices

VEERE - In juli en augustus bezorgt Consort of Voices een verrijking aan het culturele aanbod in de gemeente Veere. Ze organiseren een concertenreeks van origineel en onbekend repertoire uit de 17e en 18e eeuw in de Grote Kerk Veere. Woensdag 6 juni is het eerste concert met de tenor Jan van Elsacker.

23 uur geleden
In Memoriam: Annie Mes

MIDDELBURG - Ze was lange tijd de oudste, nog werkzame winkelier van Middelburg: Annie Mes. Sinds 1938 was ze het gezicht van de gelijknamige speciaalzaak in wol en handwerken, aan de Pottenmarkt in Middelburg. Ze overleed op 26 juni.

1 dag geleden
Nieuwe Kerk Middelburg start nieuwe zomerserie orgelconcerten

MIDDELBURG - Op dinsdag 12 juli start de jaarlijkse zomerserie orgelconcerten in de Nieuwe Kerk te Middelburg. Deze zomer worden er 6 concerten gegeven op dinsdagavonden, tot 16 augustus.

1 dag geleden
Stroskerkse Dag wordt zaterdag als vanouds gezellig

SEROOSKERKE – De Stroskerkse Dag op zaterdag 2 juli belooft een ‘als vanouds’ gezellig feest te worden. Het dorp hangt de vlaggen buiten en laat met zestig marktkramen, muziek en ringrijden zien hoe fijn Serooskerke als dorp is.

1 dag geleden