Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Veere laat drie bushaltes toegankelijk maken voor mensen met beperking

Veere laat drie bushaltes toegankelijk maken voor mensen met beperking

DOMBURG - De gemeente Veere laat drie halteplaatsen toegankelijk maken voor mensen met een visuele en motorische beperking.

Het gaat om twee haltes in Oostkapelle, beide aan de Molenweg en Domburgseweg, en eentje aan de Schuitvlotstraat in Domburg. Gemeenten konden tot 1 juli subsidie aanvragen voor dit soort werkzaamheden.

Klaar

Veere heeft dat net op tijd gedaan en krijgt 45.075 euro. Het gaat om de helft van de kosten. De haltes moeten voor 1 juli 2020 toegankelijk zijn gemaakt.  

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Middelburg

Voorzichtig optimisme bij presentatie Kadernota 2022-2025 Gemeente Middelburg

MIDDELBURG - Het is geen geheim dat de financiële situatie van de gemeente Middelburg de laatste jaren niet erg rooskleurig was. De gemeente stond een aantal jaar onder preventief financieel toezicht van de provincie Zeeland. Maar nu is men toch voorzichtig optimistisch. De prognoses lijken uit te komen. Daarom durft wethouder van financiën Johan Aalberts nu een aantal voorstellen voor uitgaven te doen.

13 uur geleden
Online lezing Gert Jan Smit & Anna de Bruyckere: ‘Etty Hillesum, een mystica?’

MIDDELBURG - Gert Jan Smit & Anna de Bruyckere verzorgen op donderdag 17 juni de online lezing  ’Etty Hillesum, een mystica?’ ‘Het Werk’ van Etty Hillesum ademt grote sensibiliteit en spiritualiteit. Maar kan dat mystiek heten? Dat is een vraag die in deze lezing centraal staat.

13 uur geleden
Man (36) aangehouden voor doorrijden na aanrijding op Vlissingsestraat

MIDDELBURG - De politie heeft vrijdagavond een 36-jarige man uit Arnemuiden aangehouden. Hij zou vrijdagavond 4 juni zijn doorgereden na een ongeval met een fietser op de Vlissingsestraat in Middelburg. 

19 uur geleden
De jeugd geeft Middelburg kleur

MIDDELBURG - Maandag 14 juni a.s. is het zover: in het fietstunneltje onder de Schroeweg gaan de doppen van de spuitbussen voor het graffitiproject ‘Geef kleur aan Middelburg’, waarbij 30 jongeren zich inzetten om hun stad kleurrijker te maken.

1 dag geleden
Het gaat goed met de Middelburgse Van Dixhoornbrigade

MIDDELBURG - Het zal niet vanzelf gaan maar het lijkt erop dat ondanks een periode van vijf maanden zonder training een groot deel van de leden van de Middelburgse Van Dixhoornbrigade dit seizoen gewoon kunnen afsluiten met een examen. Ook de strandwachten die de reddingsbrigade opleidt hebben gewoon een diploma in het vooruitzicht.

1 dag geleden
Ontdek en beleef de archeologie van Zeeland

MIDDELBURG - Tijdens de Nationale Archeologiedagen kunnen inwoners van Zeeland en daarbuiten kennismaken met de Zeeuwse archeologie.

1 dag geleden
Zeeuwse Streken: blij met de versoepelingen

MIDDELBURG - “Wat denk je? Een jaar lang werd ons onze passie ontnomen. We konden geen kant op. Natuurlijk zijn we blij dat we nu weer echt aan de slag kunnen. Vandaar mijn blije bakkes.” Cas Zwemer, eigenaar en chef van restaurant Zeeuwse Streken in Middelburg maakt van zijn hart geen moordkuil, maar kijkt liever vooruit dan terug. Hij vindt het heerlijk om weer gasten te mogen ontvangen in zijn zaak in de Gravenstraat.

1 dag geleden