Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Veel varend erfgoed aanwezig bij Middelburgse Havendagen

Veel varend erfgoed aanwezig bij Middelburgse Havendagen

MIDDELBURG - Op 10, 11 en 12 juni 2022 worden in en rondom de haven van Middelburg de Middelburgse Havendagen georganiseerd, met foodtrucks, kindervermaak en natuurlijk heel veel schepen en watersport.

Varend erfgoed in grote getale aanwezig bij de Middelburgse Havendagen 2022.  De ruim 25 schepen zullen als vloot vrijdagmiddag binnenvaren via het Kanaal door Walcheren en aanmeren in de haven. Het publiek kan genieten van tjalken, hoogaarzen, sleepboten, schouwtjes, een torpedistenschokker, een grundel, een catboat, een zalmschouw, en een Lemmeraak. De meeste schepen zullen aan de Rouaansekaai afmeren. Vijf schepen zullen op zaterdag en zondag gratis rondvaren met publiek, vanaf de hoek Loskade/hoek Jos Boone. Dat zijn 2 x sleepboten, de veerpont Zuidvliet, een hengst en een steekhengst (beide houten zeilschepen). Informatie is te verkrijgen aan de kraam en bij de schepen.

Meer uit Middelburg

Veers duo opgepakt na afbranden safaritent op camping Domburg

DOMBURG - De politie heeft vrijdagochtend een man (24) en vrouw (26) uit de gemeente Veere aangehouden. Zij zijn mogelijk verantwoordelijk voor het afbranden van de safaritent op een vakantiepark aan de Schelpweg in Domburg. De brand is mogelijk aangestoken.

31 minuten geleden
Safaritent afgebrand op camping Domburg

DOMBURG - Op een camping aan de Schelpweg in Domburg is vannacht een safaritent in vlammen opgegaan. Er is niemand gewond geraakt bij de brand.

6 uur geleden
Vooral VVD-ers willen burgemeester van Middelburg worden

MIDDELBURG - Op 6 februari 2024 is de vacature voor het burgemeestersambt in de gemeente Middelburg opengesteld. Kandidaten konden hun sollicitatiebrieven tot 27 februari 2024 aan de commissaris van de Koning in Zeeland sturen.

1 dag geleden
Lustrumconcerten 30 jaar Gospelkoor Glorify

MIDDELBURG - Gospelkoor Glorify  bestaat 30 jaar en viert dat met 2 lustrumconcerten in Axel en Middelburg.

1 dag geleden
Samenwerking Zeelandia Middelburg en voetbalschool JVOZ

MIDDELBURG - Voorzitter Remy Verhage van voetbalclub Zeelandia Middelburg en voorzitter Eugène Fagg van Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ) hebben vrijdag een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Deze stap volgt op een succesvolle pilot in de afgelopen periode.

3 dagen geleden
Vier auto's beschadigd vanwege autobrand in Middelburg

MIDDELBURG - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in Middelburg vier personenauto's beschadigd geraakt door brand. De brandweer heeft de voertuigen geblust.

6 dagen geleden
Hardleerse Middelburger zonder rijbewijs voor derde keer betrapt achter het stuur

ZIERIKZEE - Een 39-jarige Middelburger is afgelopen nacht op de N256 voor de derde keer betrapt op het rijden in een auto zonder geldig rijbewijs. Vanwege de recidive krijgt hij niet alleen een proces-verbaal, maar is ook de auto waarin hij reed in beslag genomen.

6 dagen geleden