Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Veel natuurpracht te zien bij Tuin Tweedaagse

Veel natuurpracht te zien bij Tuin Tweedaagse

HEINKENSZAND - Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni vindt de Zeeuwse Tuin Tweedaagse plaats. Zo'n twintig adressen door de hele provincie zijn tussen 10.00 en 17.00 uur te bezichtigen.

De deelnemende tuinen zijn zeer gevarieerd, van groot tot klein, van?cottage- tot landschapstuin. Ook zijn er enkele gespecialiseerde kwekerijen bij. Belangstellenden kunnen zonder afspraak binnenlopen bij de tuinen. In de meeste gevallen wordt er entree gevraagd. De eigenaren hebben de tuinen met veel liefde, geduld en plezier aangelegd en onderhouden ze met passie.

Zondag

Enkele tuinen zijn ook op zondag (23 juni) van 10.00 tot 17.00 uur open. Dit zijn 't Puntje in Ritthem, de Houtenhandsche hof in Koudekerke, de tuin van Louise van den Akker in Baarland, de Doolman in Heinkenszand en `t Ouwe Land in Heinkenszand.

Kijk voor een overzicht van alle deelnemende adressen op www.zeeuwsetuin2daagse.nl.

Meer uit Reimerswaal

De Trappers in Krabbendijke houdt promotierit

KRABBENDIJKE - Bij fietsvereniging T.C. De Trappers uit Krabbendijke start zaterdag 1 april het zomerseizoen. ‘De openingsrit heeft een speciaal karakter, want ook niet-leden zijn welkom’, laat de club weten.

19 uur geleden
Zumba Kids Krabbendijke verwelkomen nieuwe leden

KRABBENDIJKE - Allerlei verenigingen in Reimerswaal, zoals de Zumba Kids in Krabbendijke, zetten deze weken hun deuren open voor belangstellenden, zodat zij gratis de sfeer kunnen proeven. Zo hopen de clubs op nieuwe leden en kunnen kinderen laagdrempelig een nieuwe hobby uitproberen.

23 uur geleden
Mozart in Yerseke zet deur open voor belangstellenden

YERSEKE - Muziekvereniging Mozart in Yerseke doet mee aan de kennismakingsweken bij Reimerswaalse verenigingen. Geïnteresseerden zijn op donderdagavond welkom bij een repetitieavond in Tehaere in Yerseke.  

1 dag geleden
Ondernemers Yerseke geven honderden euro's weg met babbelaaractie

YERSEKE - Ondernemersvereniging OVY in Yerseke houdt van dinsdag 21 maart tot en met zaterdag 8 april een babbelaaractie. In deze periode krijgen klanten bij de deelnemende winkels en horeca een Zeeuwse babbelaar bij iedere aankoop. Dat kan de gelukkige snoeper 25, vijftig en zelfs honderd euro opleveren.

1 dag geleden
Sportraad Kapelle zoekt nieuwe leden

KAPELLE- De gemeente Kapelle is op zoek naar nieuwe leden voor de Sportraad. Die adviseert de gemeente op het gebied van sport, spel en bewegen, om ervoor te zorgen dat kinderen en volwassenen actief blijven. 

1 dag geleden
Recordaantal bedrijven op banenmarkt 'Werken in Zeeland'

GOES - Donderdag 30 maart van 10.00 tot 15.00 uur wordt de banenmarkt ‘Werken in Zeeland’ gehouden in theater de Mythe in Goes. Het doel van de banenmarkt is om werkgevers en werkzoekenden op een laagdrempelige manier met elkaar in contact brengen om te kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

2 dagen geleden
Vermoedelijke inbreker aangehouden in Kapelle

KAPELLE - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een vermoedelijke inbreker aangehouden aan de Postweg. De man zit vast en zal zondag worden verhoord. 

4 dagen geleden