Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Veel inschrijvingen voor Beach Event 's-Heerenhoek

Veel inschrijvingen voor Beach Event 's-Heerenhoek

's-HEERENHOEK - Het gros van de evenementen wordt in deze periode geschrapt vanwege het coronavirus, maar dat geldt niet voor het Beach Event in 's-Heerenhoek. Vrijdag, zaterdag en zondag wordt er fanatiek gesport op een aangelegd strand bij de CZAV aan de Werrilaan.

Volgens Jordi Dooge van het organisatiecomité komt dat, omdat het in de eerste plaats een sportief evenement is. "Daaromheen hebben we gezelligheid", zegt hij. "Maar een feesttent zoals voorgaande jaren zat er dit jaar niet in." 

Bedrijventeams

Het sportieve deel van het evenement gaat wel door. Vrijdag volleyballen er bedrijventeams, zaterdag staan er jongeren op het strand voor een voetvolleytoernooi en zondag nemen volwassenen het tegen elkaar op. Publiek is welkom, maar moet zich aanmelden. "We zijn tot het uiterste gegaan om dit door te laten gaan en veilig te organiseren. We zien dat mensen er zin in hebben. Het gaat goed met de inschrijvingen." 

Op het terrein worden alle coronamaatregelen nageleefd. Meer op www.beacheventsheerenhoek.nl.

Meer uit Beveland

Maartenskerk 's-Gravenpolder heeft eindelijk weer een torenspits

's-GRAVENPOLDER - Het heeft langer geduurd dan verwacht - bijna anderhalf jaar - maar sinds donderdag prijkt er weer een torenspits op de Maartenskerk in 's-Gravenpolder.

1 uur geleden
In tweede kwartaal meer duidelijkheid over herstel Westerscheldetunnel

ELLEWOUTSDIJK - De N.V. Westerscheldetunnel heeft onderzoek gedaan naar de mogelijke oorzaak van de eerder dit jaar ontdekte betonschade in de oostbuis van de tunnel. 'Het meest waarschijnlijk is dat een aantal omstandigheden gezamenlijk heeft geleid tot de betonschade', laat de organisatie donderdag weten. Ze verwacht pas in het tweede kwartaal van volgend jaar uitsluitsel over de oorzaak en het herstelplan.

2 uur geleden
Rotary viert 100 jaar in Nederland zaterdag in Goes

GOES - Rotary Nederland markeert in 2023 haar eeuwfeest met een grootschalige estafette, waarbij een symbolische bakfiets het hele land doorkruist en elke Rotary Club aandoet. Deze viering bereikt zaterdag 2 december de Grote Markt in Goes, waar de drie Bevelandse Rotary clubs zich presenteren en geld inzamelen voor Shelter Box.

6 uur geleden
Kettingbotsing op A58 bij Goes; half uur vertraging

GOES - Op de afrit van de A58 bij Goes heeft donderdagochtend een ongeval plaatsgevonden met meerdere voertuigen.

7 uur geleden
Borsele helpt inwoners geld terugvragen bij zeven inloopmomenten

HEINKENSZAND - Gemeente Borsele nodigt al haar inwoners uit om in december gratis de energietoeslag- en potjescheck te doen. Vrijwilligershuis Borsele en Gemeenschappelijke Regeling (GR) de Bevelanden organiseren hiervoor een aantal inloopmomenten. 'Samen vult u een paar vragen in en ziet u meteen of u in aanmerking komt voor energietoeslag en potjes', legt de gemeente uit in een persbericht. 

8 uur geleden
284 vergunningen te vergeven voor zeegroenten snijden bij Oosterschelde

KATTENDIJKE - Wie volgend seizoen zeegroenten wil snijden bij de Oosterschelde kan tot vrijdag 22 december een aanvraagformulier indienen bij de provincie Zeeland. Er zijn 284 vergunningen te vergeven.

1 dag geleden
284 vergunningen te vergeven voor zeegroenten snijden bij Oosterschelde

RILLAND - Wie volgend seizoen zeegroenten wil snijden bij de Oosterschelde kan tot vrijdag 22 december een aanvraagformulier indienen bij de provincie Zeeland. Er zijn 284 vergunningen te vergeven.

1 dag geleden