Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Veel belangstelling voor bedrijfs-APK van Dockwize

Veel belangstelling voor bedrijfs-APK van Dockwize

Op woensdag 24 november introduceerde innovation hub Dockwize via een ludieke kick-off het nieuwe SOS-programma. Ondernemers konden een drive-in binnenrijden voor een Bedrijfs-APK voor hun onderneming. Want waarom zou je wel je auto, maar niet je bedrijf ieder jaar door een expert laten nakijken?

Tijdens de drive-in APK op woensdagmiddag reden ondernemers af en aan in een grote loods op de Kenniswerf in Vlissingen. De monteurs, ofwel de businesscoaches van Dockwize, stonden klaar om al een eerste blik onder de motorkap van hun onderneming te werpen. Zo werd al snel duidelijk of een ondernemer pechhulp, reparatie, onderhoud of een upgrade kon gebruiken en of de tank nog vol, halfvol of bijna leeg was.

Waar vorig jaar in het eerste SOS-programma de focus bij de ruim 150 deelnemers vooral op noodhulp lag en het hoofd boven water kunnen houden in crisistijd, richt de Bedrijfs-APK zich nu vooral op ondernemers die hun bedrijf toekomstbestendiger willen maken. Er blijkt minder noodzaak voor pechhulp en meer vraag naar upgrades. Dockwize helpt ondernemers tijdens de tweede editie van het SOS-programma bij de start en realisatie hiervan.

De enthousiaste deelnemers van vandaag zijn niet de enige ondernemers die zich voor dit nieuwe, wederom gratis, programma kunnen inschrijven. Inschrijven kan op ieder moment. Drive-in gemist? Op www.dockwize.nl/sos kun je een gratis Bedrijfs-APK invullen. Kort daarna neemt Dockwize contact met je op om te bespreken hoe ze je bij jouw doelen kan helpen.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Vlissingen

Vuurwerkverbod goed nieuws voor hondenbezitters

VLISSINGEN - Hondenbezitter Loek Deleij kan geen traan laten om het vuurwerkverbod. Als geen ander weet hij wat het knalvuurwerk voor stress teweeg brengt bij honden en andere huisdieren. “Ik heb nu nog één hond, die wordt er erg onrustig van en gaat voornamelijk blaffen. Maar ik heb al het een en ander meegemaakt rondom oud en nieuw.”

22 uur geleden
‘Maar ik had zó’n verlangen terug naar Vlissingen’

VLISSINGEN - Helge Prinsen portretteert in de rubriek ‘Ik ben Vlissingen’ elke week een van haar stadsgenoten. Met haar korte portretten wil ze bekende en minder bekende Vlissingers in de schijnwerpers zetten en zo een mooi beeld van de stad schetsen waar zij is geboren en getogen.

1 dag geleden
Maritiem muZEEum provinciewinnaar Kidsproof

Het Zeeuws maritiem muZEEum is de provinciewinnaar van Kidsproof: het platform waar kinderen aangeven welk museum ze het allerleukste vinden. Dat is vanmiddag door de Museumvereniging bekend gemaakt.

1 dag geleden
Ambulance huisartsenpost belandt in de sloot

RITTHEM - Op de A58 ter hoogte van Ritthem heeft vanavond een ongeval plaatsgevonden met een ambulancevoertuig. Meerdere hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse in verband met een mogelijke beknelling.

2 dagen geleden
Twee mannen uit Vlissingen aangehouden (21 en 33)

VLISSINGEN - In de wijken Westerzicht en Bossenburgh zijn gisteravond twee mannen aangehouden. Ze worden verdacht van een woningoverval een week eerder aan de Steensedijk in Hulst.

2 dagen geleden
Nieuwe maatregelen vanaf vandaag: Horeca en winkels om 17.00 uur dicht

VLISSINGEN - De nieuwe coronamaatregelen zijn vandaag om 05:00 uur ingegaan. Dit betekent onder andere dat de horeca en niet-essentiële winkels vanaf vandaag om 17.00 uur moeten sluiten. Wij zetten alle nieuwe maatregelen even op een rij.

2 dagen geleden
Schrijver en journalist Auke Kok te gast bij ‘t Spui

VLISSINGEN - Schrijver en journalist Auke Kok is zondagmiddag 28 november te gast bij boekhandel ‘t Spui waar hij wordt geïnterviewd door journalist Ernst Jan Rozendaal over zijn nieuwe roman ‘Flinke jongen’.

5 dagen geleden