Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vechtpartij op Klaphekkeweg nadat man (33) meisje bedreigt

Vechtpartij op Klaphekkeweg nadat man (33) meisje bedreigt

GOES - Op de Klaphekkeweg in Goes heeft gisteravond een vechtpartij plaatsgevonden. Een 33-jarige man is aangehouden op verdenking van bedreiging en vernieling. De man is eveneens slachtoffer van geweld.

De verdachte had zijn oog laten vallen op een meisje dat niet met hem te maken wilde hebben. Hij accepteerde de afwijzingen niet, waarna de man overgaat tot bedreigingen. Daarbij vernielt hij ook een auto. Zijn reactie roept een gewelddadige tegenreactie op van anderen. Daardoor ontstaat er een vechtpartij.

Bij de vechtpartij raakt de verdachte flink gewond aan zijn hoofd. Hiervoor is behandeld in het ziekenhuis. Het politieonderzoek naar wat er precies heeft afgespeeld op de Klaphekkeweg loopt nog. De verdachte is, nadat hij is nagezien in het ziekenhuis, voor verhoor overgebracht naar een politiecellencomplex. Hij zit nog vast.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Beveland

Vrijwilligers dragen zorg voor uniek stukje Tholen

THOLEN - Het is niet bij iedereen bekend, het prachtige Schor Alteklein. Op het stukje dat vroeger tot de Oosterschelde behoorde leven talloze insecten, dieren en groeien er vele bloemen en planten. A Rocha Zeeland draagt al jaren zorg over het stuk grond en onderhoudt het met veel liefde.

13 uur geleden
Sportdorp Sint Philipsland beleeft mooie jubileumeditie van wandeltocht

SINT PHILIPSLAND - De jaarlijkse wandeltocht van Sportdorp Sint Philipsland beleefde zaterdag alweer haar vijfde editie. Voor de jubileumeditie werden er nieuwe routes in en om Sint Philipsland samengesteld. Dit jaar was er zelfs de keuze uit maar liefst vier routes. De deelnemers, die liepen als training voor andere tochten of gewoon voor de gezelligheid en sportiviteit, konden kiezen uit de 5, 10, 15 en 20 kilometer. Ze genoten van de mooie natuur en omgeving. Ook het kommetje snert na afloop vond gretig aftrek.

15 uur geleden
Koninklijke Erepenning voor Rederijkerskamer Eendracht

OUD-VOSSEMEER - 150 jaar De Rederijkers is gevierd en hoe! Het was sowieso al een feestelijk weekend, maar met de toekenning van de Koninklijke Erepenning werd het jubileum nog eens extra bijzonder.

16 uur geleden
Liefde bracht Braziliaanse Murillo naar Rilland

RILLAND - Een temperamentvolle Braziliaan die met veel plezier in Rilland woont? Het is het verhaal van Murillo Campos Alves da Silva. Hij liet enkele jaren geleden zijn familie, het hele jaar zomer en het overheerlijke vlees in Brazilië achter om met zijn geliefde Frank een leven op te bouwen in Rilland. “De kou is best lekker”, zegt Murillo, die het nieuwe jaar als officiële Nederlander is begonnen.

18 uur geleden
Nieuw festival Line in - Line out geeft beginnende muzikanten een podium

VLISSINGEN - In Podium De Piek in Vlissingen vindt zaterdagavond 22 februari voor het eerst het muziekfestival Line in - Line out plaats. Beginnende Zeeuwse acts krijgen vijftien minuten de tijd om hun visitekaartje af te geven. “Ik zie veel talent op Walcheren, maar zij zijn vaak niet zichtbaar voor het publiek”, vertelt muziekleraar Jos Houtzager, bedenker van het festival. “Met Line in - Line Out willen we hen dat opstapje bieden dat vaak moeilijk te vinden is.”

1 dag geleden
Lezingenreeks over Zeeuwse volksverhalen

MIDDELBURG - Erfgoed Zeeland houdt een lezingenreeks over Zeeuwse volksverhalen.

1 dag geleden
Lezingenreeks over Zeeuwse volksverhalen

MIDDELBURG - Erfgoed Zeeland houdt een lezingenreeks over Zeeuwse volksverhalen.

1 dag geleden