Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vannacht straten en huizen onder water gelopen in de wijk Middengebied

Vannacht straten en huizen onder water gelopen in de wijk Middengebied

VLISSINGEN - Inwoners van de wijk Middengebied werden zaterdagmorgen onaangenaam verrast toen het water hun huis in was gestroomd. Het waterschapsbedrijf is in kennis gesteld en zullen controle uitvoeren naar de putten. 

Rond 10:20 uur kwam de melding binnen dat er wateroverlast is ontstaan aan de Primulalaan in Vlissingen. In de wijk Middengebied zijn door de vele regenval van vannacht straten en huizen onder water gelopen. De brandweer werd opgeroepen en heeft meerdere woningen leeggepompt. De bewoners hielpen de brandweer mee door zelf met een emmer water te scheppen. Mogelijk stroomde het water niet goed weg door een probleem met de putten. Het waterschapsbedrijf is ondertussen in kennis gesteld en ze zullen een controle uitvoeren naar de putten.

Meer uit Vlissingen

Expositie 'Redders op Zee: 200 jaar KNRM' geopend in Muzeeum

VLISSINGEN - In het Maritiem Muzeeum Zeeland is de tentoonstelling 'Redders op Zee: 200 jaar KNRM' geopend. Deze expositie staat geheel in het teken van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) in Zeeland en belicht zowel het heden als het verleden van deze belangrijke vrijwilligersorganisatie. De tentoonstelling is een eerbetoon aan de cruciale rol van de redders, die al twee eeuwen lang klaarstaan bij noodmeldingen op zee.

3 uur geleden
John's Men & Women zaterdag voor het laatst open; Janneke en John de Korte gaan genieten van pensioen

OOST-SOUBURG - Een begrip in Oost-Souburg en daarbuiten houdt op te bestaan. Zaterdag is John's Men & Women voor de allerlaatste keer open. Na bijna veertig jaar zelfstandig ondernemen gaan Janneke (65) en John (67) de Korte genieten van hun pensioen.

5 uur geleden
Zaterdag is er weer Festival aan Zee op het Badstrand

VLISSINGEN - Paul Elstak, Snelle, Die Ene Sjors en Team Peach zijn slechts enkele namen van de artiesten die zaterdag 25 mei optreden op de derde editie van Festival aan Zee. Organisator Martin Priem meldt dat het festival vergelijkbaar is als de vorige editie, met als verschil dat er een extra creative area is toegevoegd.

7 uur geleden
Ska met Natty Bo in de Piek

Ska met Natty Bo in de Piek

1 dag geleden
Bijzonder concert Vlijt & Friends in Sint Jacobskerk

VLISSINGEN - Vrijdag 24 mei geeft muziekvereniging Vlijt & Volharding uit Oost-Souburg in samenwerking met diverse gasten een concert in de Sint Jacobskerk in Vlissingen. Het concert is ter gelegenheid van het 25-jarig dirigentschap van de Souburgse dirigent Albert-John Vervorst. 

1 dag geleden
Douane onderschept 497 kilo cocaïne in Vlissingse haven

VLISSINGEN - In de haven van Vlissingen heeft de Douane op zaterdag 18 mei een grote partij cocaïne onderschept. Bij een controle werd 497 kilo van de drugs aangetroffen, verborgen in een lading bananen afkomstig uit Ecuador.

1 dag geleden
Gemeente pleit voor behoud Lijn 57

OOST-SOUBURG - De gemeente Vlissingen heeft er bij vervoersmaatschappij Connexxion op aangedrongen dat Lijn 57 behouden moet blijven voor Oost-Souburg. Met ingang van 2026, wanneer de nieuwe busconcessie ingaat, wilde Connexxion de buslijn opheffen. "Dat het grootste dorp van Zeeland geen volwaardige busverbinding meer zou hebben is natuurlijk ongehoord," aldus wethouder Albert Vader.

1 dag geleden