Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vanaf 1 januari alleen nog pinnen bij Westerschelde Ferry

Vanaf 1 januari alleen nog pinnen bij Westerschelde Ferry

VLISSINGEN - Vanaf 1 januari 2023 kan er alleen nog maar met pin en creditcard worden betaald bij de Westerschelde Ferry. De directie van de veerverbinding heeft hiervoor gekozen omdat het sneller en velliger zou zijn voor zowel de klant als de loketbediende van de veerboot.

“We begrijpen dat dit voor sommige passagiers even wennen zal zijn’, licht Wiljan Vloet, directeur van de Westerschelde Ferry, toe. “Maar voor zowel onze servicemedewerkers als passagiers is het veiliger om alleen pin- en creditcardbetalingen te accepteren. Daarnaast kunnen we jou als passagier aan de kassa sneller helpen omdat het aantal handelingen per transactie omlaag gaat. En dat is vooral fijn als de boot bijna vertrekt en je nog snel een ticket wilt kopen.”

Naast pinnen kan ook contactloos worden betaald met bijvoorbeeld een pinpas, smartphone of smartwatch of vooraf een kaartje kopen via de website van de Westerschelde Ferry. Ook bij de ticketautomaten in de terminals kan vanaf 1 januari 2023 niet meer met contact geld betaald worden. ”We merken dat steeds meer mensen online hun tickets kopen en hun plek aan boord reserveren. Slechts 19% van alle betalingen in de terminal wordt nog met contant geld gedaan. Als we ook alle aankopen in de webshop meerekenen is nog maar 16% contant. We verwachten dan ook dat de overstap naar volledig cashless niet zo groot zal zijn.”

Meer uit Vlissingen

Rijkswaterstaat stelt werk aan A58 bij Vlissingen uit; snelweg volgend weekeinde afgesloten

VLISSINGEN - Vanwege de ongunstige weersverwachting werkt Rijkswaterstaat dit weekeinde niet aan de snelweg A58 tussen Vlissingen en Arnemuiden. Ze verplaatst deze klus naar volgend weekeinde. Dan is de A58 afgesloten van zaterdag 16 december 21.00 uur tot maandag 18 december 6.00 uur in de richting van Bergen op Zoom, tussen afslag Vlissingen en afslag Ritthem.

3 uur geleden
Duizend boompjes krijgen nieuwe stek in Vlissingen

VLISSINGEN - Dit najaar organiseerde de Zeeuwse Milieufederatie (ZMf) voor het derde jaar op rij een uitdeelactie gratis inheemse boompjes. Inwoners van Vlissingen die boompjes hebben besteld kunnen deze zaterdag 9 december afhalen op de Stadswerf aan de Vredehoflaan. De ZMf deelt in de hele provincie 18.000 boompjes uit en wil zo bijdragen aan de vergroening van Zeeland.

5 uur geleden
Boekenliefhebbers gezocht voor Walcherse leesclub

VLISSINGEN - Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Je bekijkt een boek met andere ogen en ontmoet gelijkgestemden. In Walcheren worden boekenliefhebbers gezocht voor diverse leesclubs. “Ik wil al heel lang meer lezen, maar het komt er maar niet van." zegt één van de belangstellenden. “Ik hoop dat dit met een leesclub eindelijk gaat lukken."

8 uur geleden
Bomen moeten wijken voor droge voeten

VLISSINGEN - Het parkeerterrein Hofje de Pauw wordt opnieuw bestraat. Er is al enige tijd sprake van wateroverlast doordat de kolken aan het eind van de parkeervakken staan en de wortels van de bomen de verharding omhoog drukken. De werkzaamheden duren tot en met 22 december.

1 dag geleden
Avond rond klimaat met De Kift in de Piek

VLISSINGEN - Vrijdag 8 december speelt fanfarepunkband De Kift in de Piek in het kader van een gespreksavond rond klimaatverandering. Daarnaast zijn er sprekers en worden bezoekers uitgenodigd om mee te praten.

1 dag geleden
Vier auto's betrokken bij botsing Paul Krugerstraat

VLISSINGEN - Vier auto's zijn woensdagmiddag betrokken geraakt bij een kleine kettingbotsing op de Paul Krugerstraat in Vlissingen. Het bleef gelukkig bij materiële schade.Een blauwe Fiat Punto en een zwarte Range Rover kwamen rond 14 uur met elkaar in botsing, vermoedelijk tijdens een parkeermanoeuvre. Door de aanrijding botste de Fiat tegen een geparkeerd staande witte Subaru. Deze reed op zijn beurt tegen een blauwe Fiat Panda. Dit laatste voertuig had een trekhaak en raakte daardoor op het eerste zicht niet beschadigd.De Fiat Punto en de Range Rover liepen beide schade op aan een voorwiel. Deze voertuigen moesten worden opgehaald door bergingsbedrijven. Bij het ongeluk bleek niemand gewond te zijn geraakt. Vanwege de botsing was de Paul Krugerstraat tijdelijk afgesloten tussen de kruising met de Industrieweg en de kruising bij de Keersluisbrug.

2 dagen geleden
Brand in woning aan de Bonenburg

VLISSINGEN - In een woning aan de Bonenburg in Vlissingen heeft woensdagmiddag een kleine brand gewoed.

2 dagen geleden