Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Van storm naar lentevan corona naar normaal

Van storm naar lentevan corona naar normaal

GOES - Ook voor ons oratorium, het COV Goes, is het gevoel  “het is voorbij die koude winter” aan het groeien. Het was een lange eenzame periode met de laatste coronaperikelen. We zijn heel blij, dat we vanaf deze week weer als van ouds gaan zingen met elkaar. De maatregelen worden losgelaten en we gaan ons voorbereiden op het komend concert. 

Het laatste concert was in 2019 en het is dus hoogste tijd om ons weer te laten horen! De datum van het concert is 11 juni 2022 en de plaats de RK Maria Magdalena Kerk.
Het Christelijke Oratorium Vereniging Goes zingt uit de  Barok  de Mis in G van Caldara en het bijzonder mooie Magnificat van Vivaldi. Uit de Romantiek wordt een cantate van Mendelssohn uitgevoerd. Onze repetitor Rutger de Ronde voert samen met het orkest Aspetti Musicali het pianoconcert van Mozart KV 415 uit.

We nodigen iedereen uit om bij ons een paar repetities mee te luisteren/zingen. Het koor oefent elke maandag van 20.00 tot 22.00 in de Vredeskerk in Goes. We houden open huis op 21 en 28 maart en 4 april. Kijk je uit naar een leuke muzikale hobby dan is dit misschien een nieuwe kans, want wij zijn op zoek naar enthousiaste stemmen. Zingen geeft je energie en maakt je blij en het klinkt nog mooi erbij! Aanmelden bij Hilde van der Valk, bestuurslid COV Goes, [email protected], en dan ligt de muziek voor je klaar.

Meer uit Beveland

Open dag zaterdag bij nieuwe brandweerpost Heinkenszand

HEINKENSZAND - Op zaterdag 29 juni houdt de brandweerploeg van de brandweerpost Heinkenszand een open dag. Tussen 10.00 en 16.00 uur viert zij de opening van de nieuwe post aan de Guldenroedestraat.

3 uur geleden
Lezersfoto van de week: Oranje kater Bas is er klaar voor

COLIJNSPLAAT - Bas is aan de warming-up voor dinsdagavond begonnen. Gewoon in de tuin in Colijnsplaat trapt de oranje kat alvast een balletje als voorbereiding op het EK-duel van Oranje tegen Oostenrijk. Deze foto van Vivian Kramer vrolijkt de rubriek 'Lezersfoto van de week' op in de Bevelandse Bode.

4 uur geleden
Groene bedrijven gaan voor duurzame samenwerking met Scalda

GOES - Zo'n dertig, voornamelijk Zeeuwse, hoveniersbedrijven hebben maandag een intentieverklaring ondertekend waarin staat dat onderwijs, bedrijfsleven, gemeenten en brancheorganisatie Koninklijke VHG hun samenwerking de komende jaren bekrachtigen. Het ondertekenen van de intentieverklaring komt voort uit de Groene Hotspot Zeeland, een samenwerkingsverband dat is opgericht door onderwijsinstelling Scalda om de hoveniersopleidingen in samenwerking met de bedrijven door middel van innovatie te verbeteren en toekomstbestendig te maken.

5 uur geleden
Cadeautje voor Goese zwerfafvalhelden

GOES - Tien Goesenaren die regelmatig uit eigen beweging zwerfafval opruimen zijn woensdag in het zonnetje gezet bij het Milieu Educatie Centrum (MEC) de Bevelanden op de Hollandsche Hoeve in Goes. Zo ruimt Kees van den Berg al meer dan dertig jaar rommel als hij zijn hond uitlaat. "Het is een tweede natuur geworden."

1 dag geleden
Thijmen wordt de nieuwe kinderburgemeester van Goes

GOES - Thijmen Roskam is verkozen tot de nieuwe kinderburgemeester van de gemeente Goes. Tijdens Goes Kinderstad, op zaterdag 17 augustus, wordt hij officieel geïnstalleerd.

1 dag geleden
Fietsster valt van fiets en raakt bewusteloos in Ellewoutsdijk

ELLEWOUTSDIJK - Een vrouw is zondagmiddag gewond geraakt nadat zij met haar fiets in de polder bij Ellewoutsdijk ten val was gekomen.

2 dagen geleden
Busje en motor botsen in Wilhelminadorp: Ambulance rukt uit voor motorrijder

WILHELMINADORP - Een motorrijder is door ambulancemedewerkers nagekeken nadat hij vanmorgen betrokken was bij een ongeval. Een motor en een busje kwamen met elkaar in botsing.

2 dagen geleden