Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Van storm naar lentevan corona naar normaal

Van storm naar lentevan corona naar normaal

GOES - Ook voor ons oratorium, het COV Goes, is het gevoel  “het is voorbij die koude winter” aan het groeien. Het was een lange eenzame periode met de laatste coronaperikelen. We zijn heel blij, dat we vanaf deze week weer als van ouds gaan zingen met elkaar. De maatregelen worden losgelaten en we gaan ons voorbereiden op het komend concert. 

Het laatste concert was in 2019 en het is dus hoogste tijd om ons weer te laten horen! De datum van het concert is 11 juni 2022 en de plaats de RK Maria Magdalena Kerk.
Het Christelijke Oratorium Vereniging Goes zingt uit de  Barok  de Mis in G van Caldara en het bijzonder mooie Magnificat van Vivaldi. Uit de Romantiek wordt een cantate van Mendelssohn uitgevoerd. Onze repetitor Rutger de Ronde voert samen met het orkest Aspetti Musicali het pianoconcert van Mozart KV 415 uit.

We nodigen iedereen uit om bij ons een paar repetities mee te luisteren/zingen. Het koor oefent elke maandag van 20.00 tot 22.00 in de Vredeskerk in Goes. We houden open huis op 21 en 28 maart en 4 april. Kijk je uit naar een leuke muzikale hobby dan is dit misschien een nieuwe kans, want wij zijn op zoek naar enthousiaste stemmen. Zingen geeft je energie en maakt je blij en het klinkt nog mooi erbij! Aanmelden bij Hilde van der Valk, bestuurslid COV Goes, [email protected], en dan ligt de muziek voor je klaar.

Meer uit Beveland

Adrz haalt geld op voor Spoedeisende Geneeskunde Onderzoeksfonds

GOES - Zaterdag 27 mei werd op ‘International Emergency Medicine day’ door een team van ziekenhuis Adrz voor de 7e keer de SGO-run gelopen. 

47 minuten geleden
Geslaagde Moederdagactie: Honderden gratis taartjes over de toonbank

GOES - Honderden moeders zijn afgelopen Moederdag verrast met een gratis taartje van hun lokale bakker, dankzij de Moederdagactie van de Bode. Alle Vrienden van de Bode mochten kosteloos een taartje ophalen!

14 uur geleden
Man (34) vernielt ruit en steelt bestelbus in Goes

GOES - Een 34-jarige man uit Bergen op Zoom is gisteren na een achtervolging aangehouden in Steenbergen. De man zou in Goes een ruit hebben vernield en een bestelbus hebben gestolen. 

20 uur geleden
Grote brand Oudelande aangestoken; bewoner (51) aangehouden

OUDELANDE - Voor de brand die donderdagmorgen vroeg een schuur met tientallen caravans verwoestte in Oudelande gaat de politie uit van brandstichting. De 51-jarige bewoner van het naastgelegen huis, dat ook beschadigde raakte, is aagehouden. Hij zit vast voor verhoor.

20 uur geleden
Traumahelikopter naar ongeluk op boerderij bij 's-Heer Arendskerke

‘s-HEER ARENDSKERKE - Aan de Wissekerkseweg in ‘s-Heer Arendskerke is op donderdagochtend een traumahelikopter geland voor een arbeidsongeval bij een nabijgelegen boerderij. Het slachtoffer werd moet spoed overgebracht naar het ziekenhuis. 

21 uur geleden
Deel één Zeeuwse Tuin Tweedaagse begint vrijdag

In het kader van de Zeeuwse Tuin Tweedaagse zijn in de hele provincie Zeeland in juni vele tuinen geopend. De eerste dag begint vrijdag.

22 uur geleden
Werkzaamheden aan spoor en weg in Zeeland, ook tijdens Roze Zaterdag in Goes

GOES - Spoorwegbeheerder Pro Rail werkt van 9 tot 18 juni aan de Zeeuwse spoorlijn. Er zijn onderhoudswerkzaamheden tussen Vlissingen en Roosendaal die samenvallen met werk aan de Haringvlietbrug van Rijkswaterstaat, van 9 juni tot 4 augustus. Daarom wordt er in deze periode hinder verwacht op de weg en het spoor. Op zaterdag 17 juni wordt Roze Zaterdag gevierd in Goes, waarbij rond de 15.000 bezoekers worden verwacht. NS zet extra (roze) maatregelen in om de hinder voor de bezoekers te beperken.·         Van 9 tot en met 11 juni is er geen treinverkeer tussen Vlissingen en Roosendaal·         Van 9 tot en met 18 juni is er geen treinverkeer tussen Goes en Roosendaal·         Vanaf 12 juni is er weer treinverkeer tussen Vlissingen en Middelburg·         Vanaf 14 juni is er weer treinverkeer tussen Vlissingen en Goes

1 dag geleden