Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Van Rossem met twee nieuwe boeken in bestsellerlijst

Van Rossem met twee nieuwe boeken in bestsellerlijst

DEN HAAG (ANP) - Historicus Maarten van Rossem staat deze week met twee nieuwe boeken in de Bestsellerlijst 60. Dat maakte de Stichting CPNB woensdag bekend. Met Allemaal de schuld van Montgomery Van Rossem houdt je scherp bezet de historicus de 14e en 37e plaats in de boekenlijst.

In Allemaal de schuld van Montgomery vertelt Maarten op zijn eigen wijze over de oorlogservaringen van zijn eigenzinnige grootvader. Aan de hand van brieven van opa Arnold van Rossem krijgt de lezer een inkijk in het leven van de familie van Rossem in oorlogstijd. Van Rossem houdt je scherp is een verzameling van essays over uiteenlopende thema's.

Het boek De avond is ongemak van Marieke Lucas Rijneveld staat net als vorige week op de eerste plaats. De top drie bestaat verder uit kookboek Flavour van Yotam Ottolenghi en De jongen, de mol, de vos en het paard van Charlie Mackesy.

---

Boeken Top 10 (notering, tussen haakjes notering vorige week, auteur, titel. Bron: CPNB. Zie: www.debestseller60.nl)

1. (1) Marieke Lucas Rijneveld - De avond is ongemak

2. (2) Yotam Ottolenghi - Flavour

3. (7) Charlie Mackesy - De jongen, de mol, de vos en het paard

4. (4) Raynor Winn - Het zoutpad

5. (3) Kluun - Familieopstelling

6. (6) Arthur Japin - Mrs. Degas

7. (5) Rutger Bregman - De meeste mensen deugen

8. (8) Arjen Lubach - Stoorzender

9. (39) Dan Brown - Het wilde dierenorkest

10. (12) Elena Ferrante - Het leugenachtige leven van volwassenen

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Entertainment

Boek Merlijn Kamerling op nummer 1 in bestsellerlijst

DEN HAAG (ANP) - Het boek Nu ik je zie van Merlijn Kamerling over zijn vader Antonie Kamerling is de nieuwe nummer 1 op de Bestseller 60. Dat maakte de Stichting CPNB woensdag bekend. Het boek maakte een grote sprong in de ranglijst, vorige week kwam het boek nog nieuw binnen op de twintigste plaats.

17 uur geleden
Eefje de Visser winnares van De Gouden Notekraker 2020

DEN HAAG (ANP) - De Gouden Notekraker is dit jaar voor Eefje de Visser, zo heeft de organisatie dinsdag bekendgemaakt. De 34-jarige zangeres volgt daarmee My Baby op, die de prijs vorig jaar in de wacht sleepte. Eerdere winnaars van de Gouden Notekraker zijn onder anderen Douwe Bob, BLØF, Ilse DeLange, Golden Earring en Caro Emerald.

1 dag geleden
Tim Douwsma: hashtag zei niet wat we echt bedoelden

HILVERSUM (ANP) - Tim Douwsma, een van de drijvende krachten achter de omstreden #Ikdoenietmeermee-actie, vindt dat de activisten een andere hashtag hadden moeten gebruiken. Dat bekende hij dinsdag in RTL Boulevard.

1 dag geleden
André van Duin en Tim Hofman maken kans op Televizier-Ster

HILVERSUM (ANP) - André van Duin, Beau van Erven Dorens en Tim Hofman zijn in de race voor de Televizier-Ster Presentator. Dat heeft de organisatie dinsdagavond bekendgemaakt.

1 dag geleden
Rechtbank doet 2 november uitspraak in racismezaak NRC-columniste

AMSTERDAM (ANP) - De rechtbank doet op 2 november uitspraak in het strafproces tegen 25 verdachten die hatelijke reacties hebben geplaatst bij een livestream van journaliste Clarice Gargard. Dinsdag stonden de laatste twee verdachten terecht. Het Openbaar Ministerie eiste boetes en werkstraffen voor onder meer groepsbelediging en opruiing tot een strafbaar feit.

1 dag geleden
D66-voorman wil dat Famke Louise geld coronacampagne terugbetaalt

DEN HAAG (ANP) - D66-fractievoorzitter Rob Jetten wil dat vlogger/zangeres Famke Louise het geld dat ze eerder dit jaar kreeg voor een campagne vanuit de Rijksoverheid om coronamaatregelen te promoten, terugbetaalt. Famke Louise maakte aan het begin van dit jaar deel uit van de betaalde campagne, waarbij ze haar volgers wijst op het belang van coronamaatregelen. Nu zet Famke Louise zich, met andere BN'ers, juist in tégen die maatregelen met de actie #Ikdoenietmeermee.

1 dag geleden
Akwasi maakt oprichting Omroep ZWART bekend

AMSTERDAM (ANP) - Akwasi heeft op Instagram de oprichting van Omroep ZWART bekendgemaakt. De rapper riep de mensen op om lid te worden.

1 dag geleden