Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Van den Berg wint Middelburgs standwerkersconcours 2022

Van den Berg wint Middelburgs standwerkersconcours 2022

MIDDELBURG - Op donderdag 11 augustus werd in de Lange Delft in Middelburg weer het jaarlijkse standwerkersconcours gehouden, als voorronde van het Nederlands kampioenschap. Vijfentwintig standwerkers gingen de strijd aan om te bepalen wie de beste standwerker is. Bloemen- en plantenverkoper Corné van den Berg kwam als winnaar uit de bus. Hij kreeg de eerste prijs overhandigd door wethouder Rutger Schonis.

De jury beoordeelde de manier waarop de standwerkers hun product aan de man brengen. Er werd gelet op originaliteit en overtuigingskracht, maar ook op welbespraaktheid. Door de hitte was er ‘s middags niet veel publiek voor de standwerkers, maar de deelnemers hadden eerder op de dag wel voldoende toeschouwers en klanten, waardoor de jury toch een goede indruk had gekregen.

Tweede werd de Belg Frank Thyssen, die tapijtreiniger verkoopt. Op de derde plaats eindigde John Gruter, eigenaar van ‘Blije Voeten’.

Meer uit Middelburg

Veel activiteiten in Zeeuwse Week van de Veiligheid

In de Zeeuwse Week van de Veiligheid, van maandag 10 tot en met zondag 16 oktober, zijn er allerlei activiteiten voor jong en ouder, verspreid over de provincie. 

7 uur geleden
Leerling gewond in school Middelburg

MIDDELBURG - Op de CSW-vestiging Van de Perre in Middelburg is rond het middaguur een leerling gewond geraakt. Dat heeft de politie bekendgemaakt.

15 uur geleden
Open Avond: Middelburgse brandweerposten zoeken nieuwe vrijwilligers

MIDDELBURG - De brandweerpost President Rooseveltlaan en brandweerpost Stromenweg in Middelburg zijn op zoek naar nieuwe (vrijwillige) collega’s.

17 uur geleden
Kinderen ontbijten met locoburgemeester in stadskantoor

MIDDELBURG - Op donderdag 6 oktober ontbijten leerlingen uit de groepen 6 en 7 van obs Het Element samen met locoburgemeester Jeroen Louws. Het ontbijt begint om 8.30 uur in het stadskantoor. Wijkwethouder Willemien Treurniet (Dauwendaele) schuift ook aan.

1 dag geleden
Winkelcentrum TREF Middelburg ontvangt BREEAM-NL Excellent certificaat

MIDDELBURG - A.S.R. real estate ontving recent het BREEAM-NL In-Use Excellent certificaat voor winkelcentrum TREF in Middelburg. Een uitzonderlijke prestatie omdat het winkelcentrum gebouwd werd in de jaren ’70. Het winkelcentrum werd vorig jaar opgeleverd na een grondige herontwikkeling en verduurzamingsslag. Dankzij diverse duurzaamheidsmaatregelen werd de energievraag met 60% verlaagd van 345 naar 138 kWh per vierkante meter. Een belangrijke stap richting Paris Proof. 

2 dagen geleden
Werkzaamheden bij Woonboulevard Middelburg voor meer veiligheid

MIDDELBURG - In de komende weken worden er werkzaamheden uitgevoerd op en rondom Woonboulevard Middelburg ‘de Mortiere’ De aannemer (BAM Infra) van Gemeente Middelburg gaat de werkzaamheden uitvoeren vanaf donderdag 6 oktober t/m woensdag 19 oktober 2022.

2 dagen geleden
Aangespoelde vinvis geborgen, veel toeschouwers

WESTKAPELLE – Momenteel wordt de vinvis die gisteren aanspoelde op de Zeedijk van Westkapelle geborgen. De berging trekt veel bekijks.

3 dagen geleden