Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Uitslag ringrijwedstrijd tijdens Jaarmarkt Yerseke

Uitslag ringrijwedstrijd tijdens Jaarmarkt Yerseke

WEMELDINGE - Tijdens de jaarmarkt in Yerseke afgelopen zaterdag heeft ringrijderij vereniging ‘Ons Genoegen’ uit Wemeldinge een wedstrijd ringrijden gereden. 

Tijdens deze zonnige dag heeft Suzanne Cornelisse nagenoeg de hele dag op kop gestaan. Het werd nog even spannend toen ze haar plekje moest delen met Julia Lindthout, maar uiteindelijk werd Suzanne met een voorsprong van 4 ringen alsnog de winnaar van het dagklassement. Suzanne is dankzij deze uitslag ook de definitieve winnaar van de wisselbeker geworden, omdat ze deze nu voor de derde keer heeft weten te bemachtigen. Debora Meeuse werd tweede met 21 ringen en Bloeme Foudraine eindigde op de derde plaats met 20 ringen. Ook de eerste prijs voor het mooist versierde paard, gejureerd door Henk van de Gughte en Piet Gijssel, ging naar Suzanne. De tweede plaats was voor Inge van den Dries en Julia Lindthout werd derde. Na een slechts 2 beurten durende kamp wist Dana Voshol de pollepel te bemachtigen. Bloeme ging er vandoor met 2 mooie sierkussens waar ‘s middags nog een extra kamp voor gehouden werd. De 15 deelnemers en alle andere aanwezigen hebben genoten van deze dag!

Meer uit Reimerswaal

Wielrenner gewond bij aanrijding met auto in Rilland

RILLAND- Bij een ongeluk op de kruising van de Bathseweg met de Hoofdweg is zondagmorgen een wielrenner gewond geraakt toen hij in botsing kwam met een auto. De wielrenner is met een vacuümmatras naar de ambulance gebracht en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De oorzaak van het ongeluk is nog onbekend. 

10 uur geleden
Beweegroute geopend bij De Bloesem

KAPELLE - Wethouder Jon Herselman van de gemeente Kapelle heeft de nieuwe beweegroute rond sportcentrum De Bloesem in Kapelle geopend. Hier kan iedereen, jong en oud, gratis en op eigen gelegenheid bewegen en oefeningen doen.

2 dagen geleden
Deelcafé De Buurvrouw in Kapelle gaat weer open

KAPELLE - Alweer 5 jaar geleden zag Deelcafé De Buurvrouw het levenslicht in Kapelle. Sinds 12 september 2018 werd er volop ‘gedronken, gedeeld en gedaan’, en hebben de vrijwilligers van De Buurvrouw al gigantisch veel werk verricht om de missie om ‘een goede buur voor de ander’ te zijn te laten uitkomen.

3 dagen geleden
Openhuisweken bij Anne-Lique Mode in Yerseke

YERSEKE - Kom tijdens de openhuisweken van woensdag 27 september tot en met zaterdag 14 oktober de najaars- en wintercollectie ontdekken en passen bij Anne-Lique Mode in Yerseke.

3 dagen geleden
Tweederde deelnemers valt af, maar Daan Visser uit Schore finisht wel in Dragon's Back Race

SCHORE - In zes dagen 380 kilometer over de bergen van Wales klauteren. Daan Visser (38) uit Schore speelde dit klaar en heeft zo als eerste Nederlander de finish van de Dragon’s Back Race gehaald. De organisatie noemt het de zwaarste bergrace ter wereld. Tweederde van de atleten valt voor de eindstreep af. “Ik hou van een uitdaging”, lacht de militair.

3 dagen geleden
Wemeldings paar De Bourgraaf-Van den Bos viert diamanten huwelijksfeest

WEMELDINGE - Burgemeester Constantijn Jansen op de Haar van de gemeente Kapelle is maandag op bezoek geweest bij echtpaar De Bourgraaf-van den Bos ter ere van hun 60-jarig huwelijksjubileum.

5 dagen geleden
21e Answester Dweilbandfestival is mooi feestje

HANSWEERT - Zondag was het in Hansweert weer tijd voor het Answester Dweilband Festival, dit jaar de 21e editie alweer. Talloze bezoekers uit het dorp en de regio trokken naar Hansweert voor een middag vol muziek, lekker eten en zelfs een loterij.

6 dagen geleden