Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Uitslag Ringrijderijvereniging Ons Genoegen

Uitslag Ringrijderijvereniging Ons Genoegen

WEMELDINGE - Zaterdag 17 september heeft ringrijderijvereniging ‘Ons Genoegen’ de laatste wedstrijd van dit seizoen gereden. Ondanks het wisselvallige weer was het een mooie afsluiting van het ringrijseizoen 2022 en hebben wij als vereniging ontzettend genoten van deze wedstrijd. 

Sieger Meeuse die voor de 1ste keer mee reed, ging al vanaf het begin goed van start. Hij heeft de oranje trui dan ook niet meer afgestaan. Hij eindigde deze dag als winnaar met 21 ringen van de 23 beurten, 2de werd Debora Meeuse met 16 ringen en 3de Ramona van Alphen eveneens met 16 ringen. Het mooist versierde paard werd gewonnen door Ilse Eversdijk, die haar pony had versierd als unicorn, 2de werd Elise Schalk en 3de Debora Meeuse. De pollepel werd na 7 beurten beslist en gewonnen door Dana Voshol, eveneens 1 van de jongere leden. Zij wist bewonderingswaardig dit seizoen al een 2de pollepel in de wacht te slepen.

Ons oudste rijdend lid, met 61 jaar ervaring in het ringrijden, heeft deze dag zijn laatste wedstrijd gereden. Leo Wabeke met zijn 76 jaar geeft het stokje door aan onze jongere leden. Hij heeft, als afsluiting van zijn carrière, een bijzonder mooie wedstrijd gereden. Hij kan terugkijken op een mooie tijd als ringrijder waarin hij vele malen de pollepel won en regelmatig bij de 1ste drie hoorde als er stoelendans werd gereden.

Meer uit Reimerswaal

30 Jarig jubileum Dijkrock Rilland

RILLAND - Dijkrock Rilland wordt dit jaar (eindelijk) voor de 30ste keer georganiseerd en wel op vrijdag 14 april en zaterdag 15 april.

15 uur geleden
Seizoen Oosterscheldekreeft geopend, veilig levert KNRM 32.000 euro op

KORTGENE/YERSEKE - Het nieuwe Oosterscheldekreeftseizoen is donderdag van start gegaan. Traditiegetrouw is daarbij de eerste kreeft geveild voor het goede doel. Dat levert de KNRM (Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij) 32.000 euro op.

18 uur geleden
De Kromme Spaak in Kapelle na flinke uitbreiding heropend: 'We blijven inzetten op groei en innovatie'

KAPELLE – Dankzij een grote verbouwing is De Kromme Spaak in Kapelle weer klaar voor de toekomst. De rijwielhandel is met een oppervlakte van bijna duizend vierkante meter de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste fietsspecialisten in de regio. De Kromme Spaak is een echt familiebedrijf waar vakmanschap, kwaliteit, klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan.

1 dag geleden
Bulgaar krijgt 18 jaar cel voor doodslag Kees van Schaik (65) uit Rilland

RILLAND - Het gerechtshof ’s-Hertogenbosch veroordeelt een 43-jarige man uit Bulgarije tot 18 jaar gevangenisstraf voor doodslag op de 65-jarige Kees van Schaik uit Rilland in 2017. De rechtbank Zeeland-West-Brabant legde eerder 17 jaar cel op. ‘Gelet op zijn leidende rol, zijn houding tijdens het proces en het feit dat hij in het buitenland eerder is veroordeeld, maakt de straf hoger’, laat het gerechtshof woensdag weten.

2 dagen geleden
Gestolen brommobiel gevonden in Yerseke, verdachte opgepakt

YERSEKE - Op de Kijkuit in Yerseke is maandag een man aangehouden op verdenking van het stelen van een 45-kilometerauto. De 24-jarige man, zonder vaste woonplaats in Nederland, is aangehouden op aanwijzing van de eigenaar van het autootje. De verdachte is een bekende van de politie.

3 dagen geleden
E-waste race van start op basisscholen, inwoners kunnen elektronisch afval aanmelden

HANSWEERT/KAPELLE - Leerlingen van de Juliana van Stolbergschool in Kapelle en De Schuttevaer in Hansweert doen sinds maandag mee aan de E-waste Race. Tot en met donderdag 20 april zamelen ze zoveel mogelijk elektronisch afval van buurtbewoners in. 

3 dagen geleden
Kunstenaar Barre Verkerke op basisschool Schuttevaer

HANSWEERT - Van 15 tot en met 26 maart dompelde basisschool Schuttevaer in Hansweert zich onder in ‘Water in de kunst’, het thema van de kinderkunstweek dit jaar met als titel: ‘Van druppel tot tsunami’.

4 dagen geleden