Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Uitslag Ringrijderijvereniging Ons Genoegen

Uitslag Ringrijderijvereniging Ons Genoegen

WEMELDINGE - Zaterdag 17 september heeft ringrijderijvereniging ‘Ons Genoegen’ de laatste wedstrijd van dit seizoen gereden. Ondanks het wisselvallige weer was het een mooie afsluiting van het ringrijseizoen 2022 en hebben wij als vereniging ontzettend genoten van deze wedstrijd. 

Sieger Meeuse die voor de 1ste keer mee reed, ging al vanaf het begin goed van start. Hij heeft de oranje trui dan ook niet meer afgestaan. Hij eindigde deze dag als winnaar met 21 ringen van de 23 beurten, 2de werd Debora Meeuse met 16 ringen en 3de Ramona van Alphen eveneens met 16 ringen. Het mooist versierde paard werd gewonnen door Ilse Eversdijk, die haar pony had versierd als unicorn, 2de werd Elise Schalk en 3de Debora Meeuse. De pollepel werd na 7 beurten beslist en gewonnen door Dana Voshol, eveneens 1 van de jongere leden. Zij wist bewonderingswaardig dit seizoen al een 2de pollepel in de wacht te slepen.

Ons oudste rijdend lid, met 61 jaar ervaring in het ringrijden, heeft deze dag zijn laatste wedstrijd gereden. Leo Wabeke met zijn 76 jaar geeft het stokje door aan onze jongere leden. Hij heeft, als afsluiting van zijn carrière, een bijzonder mooie wedstrijd gereden. Hij kan terugkijken op een mooie tijd als ringrijder waarin hij vele malen de pollepel won en regelmatig bij de 1ste drie hoorde als er stoelendans werd gereden.

Meer uit Reimerswaal

Songs of Grace houdt zondagmiddag sing inn in Kapelle

KAPELLE - De band Songs of Grace houdt vanmiddag (zondag) vanaf 16.00 uur een gratis toegankelijke sing inn in de hervormde kerk in Kapelle.

1 uur geleden
Knalfeest op Koningsdag bij Restaurant Café De Zwaan in Kapelle

KAPELLE - Bij Restaurant Café De Zwaan in Kapelle is het altijd gezellig. Ze hebben een mix van oud en nieuw, dus het voelt vertrouwd én modern.

20 uur geleden
Bizar ongeval: 15-jarige crasht auto en eindigt ondersteboven in Yerseke

YERSEKE - De auto die gisteren over de kop vloog in Yerseke werd door een 15-jarige jongen bestuurd. De puber raakte niet gewond bij het ongeval.

1 dag geleden
Boomgaarden staan in bloei; tijd voor wandel- en fietstochten

KRABBENDIJKE/KAPELLE - Zaterdag (13 april) vindt de derde editie plaats van de Bloesemwandeltocht vanuit Krabbendijke. Vanuit het Fruitteeltmuseum in Kapelle is er zaterdag een bloesemfietstocht. Een week later is dit museum het startpunt van een bloesemwandeltocht door boomgaarden in bloei.

2 dagen geleden
Maaltijdvoorziening gaat door in Kapelle, alleen op andere manier

KAPELLE - Zorgorganisatie Cederhof stopt per 1 juli met de maaltijdvoorziening Tafeltje Dekje. 'We begrijpen dat dit bij de klanten van Tafeltje Dekje vragen en eventuele zorgen oproept', laat de gemeente Kapelle weten. 'Als gemeente vinden we het belangrijk een waardig alternatief te kunnen bieden aan onze inwoners. Daarvoor zijn diverse aanbieders in beeld.' 

3 dagen geleden
Open avond bij gemeentewerken in Kruiningen

KRUININGEN - Inwoners van Kruiningen en Hansweert zijn dinsdagavond (9 april) welkom bij de open avond van gemeentewerken in het gemeentehuis van Reimerswaal in Kruiningen. 

4 dagen geleden
Buurtbewoners maken Wemeldinge groener

WEMELDINGE - Bewoners van een deel van de Oosterscheldestraat in Wemeldinge hebben hard gewerkt om hun straat groener te maken.

6 dagen geleden