Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Uitreiking Innovatieprijs Emergo donderdag live te volgen

Uitreiking Innovatieprijs Emergo donderdag live te volgen

GOES - Donderdag is bekend wie de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo toegekend krijgt. De uitreiking van zowel de jury- als publieksprijs is live digitaal te volgen. 

De Zeeuwse Innovatieprijs Emergo wordt jaarlijks uitgereikt aan de Zeeuwse ondernemer die op de meest aansprekende manier vernieuwend bezig is. Er is zowel een jury- als publieksprijs. Hierop maken SWYCS uit Middelburg, Hydrauvision uit Schoondijke, Traas Ongediertebestrijding uit ’s-Gravenpolder, HelloContainer uit Goes en Kobobss uit Yerseke kans.

Stemmen

Het publiek kan nog tot woensdag (25 november) 16.00 uur online stemmen op zijn favoriet voor de publieksprijs via https://www.emergo-innovatieprijs.nl/nl/stemmen De Zeeuwse Innovatieprijs Emergo wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Zeeland, HZ University of Applied Sciences, Kamer van Koophandel, Dockwize, Contacta en VNO-NCW.De prijs is in het leven geroepen om vernieuwing te stimuleren en hiervoor bekendheid en waardering te genereren binnen, maar ook buiten Zeeland.

Donderdag is de uitreiking van beide prijzen vanaf 8.15 uur live te volgen via 

https://www.emergo-innovatieprijs.nl/nl/de-uitreiking.


Meer uit Tholen

Weg richting Tholen afgesloten door ernstig ongeval met klassieke Chevrolet Corvette

THOLEN - Bij een ongeval met tussen een werkbus en een klassieke Chevrolet Corvette zijn vanmiddag twee personen gewond geraakt. Een traumahelikopter kwam ter plaatse.

10 uur geleden
Beweging en plezier door Jij op Tholen: 'We willen jong en oud in beweging krijgen'

THOLEN - Een beweegweek, een vol programma tijdens de vakantie of een scootmobieltocht. Jij op Tholen, van de gemeente Tholen, doet er alles aan om ervoor te zorgen dat kinderen, jongeren en volwassen op het eiland zich geen moment hoeven te vervelen. Ook afgelopen meivakantie werd er weer van alles georganiseerd. 

11 uur geleden
Oudelandsedijk vandaag afgesloten door asfaltreparatie

STAVENISSE - De Oudelandsedijk in Stavenisse is vandaag afgesloten. Op die plek wordt namelijk het asfalt gerepareerd. 

16 uur geleden
Vanaf september krijgt Tholen haar eigen Repair Café

THOLEN - Een kapotte broodrooster, laptop of stofzuiger weggooien? Dat hoeft binnenkort op Tholen niet meer. Het eiland krijgt namelijk haar eigen Repair Café. Vanaf september wordt er gestart met reparaties in de grote zaal ‘de Klipper’ in Zorgcentrum Ten Anker. 

17 uur geleden
Ontmoeting en eerbetoon op Zeeuwse Veteranen Dag

ZEELAND - Op zaterdag 10 juni is er weer een Zeeuwse Veteranen Dag. Sinds vorig jaar is gekozen om de activiteiten van deze dag op het Abdijplein van de Zeeuwse Hoofdstad te organiseren. Dit houdt in dat er geen parade door de stad komt en ook geen defilé op de Markt.

1 dag geleden
Weerbericht Tholen: “Tropische dagen met 'plaknachten' op komst"

THOLEN - Tover je zwemkleding en zonnebrand maar vast uit de kast, want dit weekend wordt het tropisch warm. Dat meldt weeronline. Vanaf vrijdag loopt de temperatuur op naar zo’n dertig graden. En lokaal kan het zelfs nog warmer worden.

1 dag geleden
Provincie stelt opnieuw geld beschikbaar voor aanpak verouderde woningen

THOLEN - Er is weer geld beschikbaar voor de aanpak van verouderde woningen. De provincie Zeeland heeft de subsidieregeling Provinciale Impuls Wonen (PIW) opengesteld tot en met 1 november 2023.

1 dag geleden