Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Uitgeverij de Bode en GP Adrie van der Poel verlengen hun samenwerking

Uitgeverij de Bode en GP Adrie van der Poel verlengen hun samenwerking

HOOGERHEIDE/ZUNDERT – 12 jaar werken ze al samen, Uitgeverij de Bode en Stichting Grote Prijs Adrie van der Poel. En het vervult de twee partijen met trots dat ze hun samenwerking met twee jaar hebben verlengd. Iets waar zowel Vrienden van de Bode, lezers van de Bode als andere partners van kunnen profiteren.

Volgens Luuk Roozeboom, algemeen directeur van Uitgeverij de Bode, en Jan Prop, voorzitter van de GP Adrie van der Poel, hebben ze in de twaalf jaar dat ze al samenwerken onder meer drie Wereldkampioenschappen meegemaakt en natuurlijk diverse Wereldbekerwedstrijden. “Een samenwerking als deze zet je vooral voort uit passie voor de sport, maar ook om de lokale invulling. In Noord-Brabant en België leeft het veldrijden enorm. Dit evenement is een visitekaartje voor de Brabantse Wal en de samenwerking biedt de mogelijkheid om onze lezers en partners een onvergetelijk sportweekend te laten beleven. De Brabantse Wal en dit evenement vormen het mooiste middenstukje van de regio waarin wij actief zijn als Uitgeverij de Bode, en het is mooi om anderen hiervan deelgenoot te laten zijn.”

Evenement

Volgens Jan Prop gaat de GP samen met de Bode weer hun uiterste best doen om er een mooi evenement van te maken. “In 2000 organiseerden wij de Grote Prijs voor het eerst. We zitten in de aanloop naar de 25e keer, ware het niet dat we het in 2021 door corona niet konden organiseren en de editie van 2022 zonder publiek moest plaatsvinden. 2023 was een historische editie, met het WK, waarvan we zelf niet weten of we dit ooit nog kunnen evenaren. Maar we blijven zoeken naar verbetering en zijn voor 2024 ook al druk bezig met het draaiboek, om de gasten en de topsporters weer iets anders te kunnen bieden. En natuurlijk hopen we ook Mathieu weer aan de start te kunnen laten staan. We gaan ons best doen om in het weekend van 28 januari 2024, samen met Uitgeverij de Bode, weer een groots evenement neer te zetten.”

Grote familie

Dat Uitgeverij de Bode en GP Adrie van der Poel hierbij hun samenwerking verlengen, is ook niet zomaar. “Je werkt niet voor niets al 12 jaar samen. Dat doe je alleen als er sprake is van een basis is voor een goede samenwerking en onderling vertrouwen op vriendschappelijk en zakelijk vlak.” Het evenement staat of valt met het comité dat het organiseert en met de vele vrijwilligers die daarbij helpen. “Door deze samenwerking word je als het ware lid van de familie van der Poel en tijdens dit evenement worden bedrijven en kijkers een grote familie die genieten van de wedstrijd. Uitgeverij de Bode denkt hierin met ons mee.” Dit betekent ook dat er door de hernieuwde samenwerking een nieuwe lezersactie voor Vrienden van de Bode zal komen rond de GP Adrie van der Poel. De precieze invulling van deze actie zal nog nader bekend worden gemaakt in de aanloop naar de GP.

Meer uit Reimerswaal

Excursies naar weervisserij op Oosterschelde

KRABBENDIJKE - In mei, juni en juli kunnen er weer excursies naar de weervisserij op het oostelijke deel van de Oosterschelde worden gemaakt. Een bezoek aan de weer is een unieke gelegenheid - voor jong en oud - om de eeuwenoude, arbeidsintensieve vangstmethode van dichtbij mee te maken.

4 uur geleden
Nieuw honk voor jeugd Yerseke: Lighthouse

YERSEKE - Sinds 24 november 2023 is er in Yerseke een ontmoetingsplek voor jongeren van boven de zestien jaar. Het initiatief komt vanuit een samenwerking tussen vier kerken in het dorp en is er voor bedoeld om jongeren eens in de maand op vrijdagavond een plek te geven om samen te komen. Er wordt al volop gebruik van gemaakt, maar er is nog altijd plek voor nog meer jeugd.

5 uur geleden
Beginnende woningbrand aan de Langeville snel onder controle

YERSEKE - De brandweer is zondagmiddag met spoed ter plaatse gekomen bij een beginnende woningbrand aan de Langeville. Door de snelle inzet van de brandweer was de brand snel onder controle.

1 dag geleden
Vrolijke Koningsdag in Reimerswaal en Kapelle

KAPELLE - De weersvoorspelling voor Koningsdag 2024 was niet ideaal, maar in de gemeenten Reimerswaal en Kapelle zijn de oranje festiviteiten zeker niet in het water gevallen.

2 dagen geleden
Verwarde man gooit pillen over straat en laat circa veertig konijnen los

HANSWEERT- Een verwarde man heeft vrijdagmiddag voor flink wat rumoer gezorgd in de Merwedestraat. De man schreeuwde vanuit zijn woning en over straat. Ook gooide hij pillen over straat. Of het drugs of medicatie betrof is onbekend. De politie heeft de man uit zijn woning gehaald en overgedragen aan het zorgkader. Hierbij werden in de woning van de man zowel levende als dode konijnen aangetroffen. Later bleek dat de man in de omgeving van het oude sluizencomplex en de schaatsbaan ook nog ongeveer 40 konijnen had losgelaten.

2 dagen geleden
Koningsdag in Reimerswaal en Kapelle van start

KAPELLE/KRUININGEN - Nederland viert vandaag de 57e verjaardag van koning Willem-Alexander. Ook de gemeenten Kapelle en Reimerswaal kleuren oranje.

2 dagen geleden
Lintjesregen daalt neer op drie Kapellenaren

KAPELLE - Mevrouw Lindenbergh-Lepoeter en de heren Geleijnse en De Bert uit Kapelle zijn vrijdagmorgen koninklijk onderscheiden bij de jaarlijkse lintjesregen. Zij mogen zich voortaan Lid in de Orde van Oranje-Nassau noemen.

3 dagen geleden