Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tweede editie van Trekker Light Tour door gemeente Veere

Tweede editie van Trekker Light Tour door gemeente Veere

AAGTEKERKE - Voor de tweede keer vindt er in Veere een Trekker Light Tour plaats. Op vrijdag 27 december rijdt een grote hoeveelheid trekkers in een verlichte stoet door acht kernen van de gemeente Veere.

De organisatie is in handen van stichting Trekkertrek Aagtekerke in samenwerking met AJK Walcheren.

De start is om 17.30 uur bij Agrarisch Handelsbedrijf Cevaal in Grijpskerke. Daarna rijdt de stoet door Buttinge, Serooskerke, Gapinge, Vrouwenpolder, Oostkapelle, Aagtekerke, Domburg en het eindpunt Kasteel van Batavia in Westkapelle. In Vrouwenpolder, Oostkapelle en Domburg is er een stop.

Optreden

In het Kasteel van Batavia wordt de tocht afgesloten met een optreden van coverband Bad Shoes.

In Westkapelle is er op dezelfde avond een Fiets Light Tour. De verlichte optocht met fietsen, steps en skelters gaat onder meer langs het Wozoco in Westkapelle. De start van deze tocht is om 19.00 uur op het Abraham Calandplein. Deelname is gratis en voor alle leeftijden.

1 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Volante 5 maanden geleden
Deze trekker optocht zal toch niet Door De Vesting Veere zelf gaan. Na alle commotie van de stadtsraad onder leiding van Jan Paul Loeff, dat het veel ja veel te druk én te toeristisch in Veere is, de nek haren rijzen alweer overeind !

Meer uit Middelburg

Middelburg doet niets meer aan onderhoud atletiekbaan

MIDDELBURG - De gemeente Middelburg gaat niets meer doen aan het onderhoud van de oude atletiekbaan en sporthal aan de Nassaulaan.

5 uur geleden
Buurtsportcoaches brengen Tholen in beweging

THOLEN - Inwoners meer laten bewegen en sporten, al dan niet in teamverband. Dat is een van de doelen van de gemeente Tholen voor 2020. Volgens het gemeentebestuur is Sportdorp Sint Philipsland een mooi voorbeeld en om die reden aan ook in de andere kernen buurtsportcoaches aan de slag om jong en oud in beweging te krijgen. Laagdrempelig, geen verplichtingen en vooral erg leuk!

5 uur geleden
Boekfiets toert langs kinderen

VLISSINGEN - In Vlissingen is vanaf juni de nieuwe Boekfiets te spotten. Gevuld met leestassen rijdt de groene bakfiets langs gezinnen en staat op schoolpleinen en bij kinderopvanglocaties om (voor)leesplezier te brengen. Vanaf september rijdt de Boekfiets door heel Walcheren.‘De Boekfiets is gevuld met kinderboeken, spelmaterialen en een muziekinstallatie’, laat ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland weten. ‘Met de Boekfiets bezoeken we gezinnen van de Voorlees Express, scholen, peuter- en kinderopvang, wijkcentra en speeltuinen. We lezen een boek voor, zingen een liedje, doen beweegspelletjes en gaan tekenen met de kinderen en hun ouders. Zo kunnen we het (voor)leesplezier op een nieuwe manier overbrengen.’

6 uur geleden
Eerste paal voor kazerne Rilland vrijdag de grond in

RILLAND - Burgemeester José van Egmond van de gemeente Reimerswaal slaat vrijdag de eerste paal voor de nieuwe brandweerkazerne in Rilland. De nieuwbouw aan de Valckenisseweg, waarin ook de gemeentelijke buitendienst een plek krijgt, is naar verwachting begin volgend jaar klaar.

6 uur geleden
De Vinci Bioscoop opent de deuren maandag weer

GOES - De Da Vinci Bioscoop in Goes opent maandag weer zijn deuren.

7 uur geleden
'Ik ben nog meer van mijn stad gaan houden'

MIDDELBURG - De kenners en toeristen weten het, maar de Middelburgers zelf vergeten soms hoe mooi hun stad is. Schrijver Jacques Cats laat dat in zijn boek ‘Mensen en monumenten in Middelburg’ zien. “Ik wil hun ogen nog iets meer openen, zodat ze nog meer respect voor hun stad krijgen.”

8 uur geleden
Ook mondkapje verplicht op fietsvoetveer

VLISSINGEN - Passagiers van de Westerschelde Ferry tussen Vlissingen en Breskens zijn vanaf maandag (1 juni) verplicht een mondkapje te dragen als zij 13 jaar of ouder zijn.

23 uur geleden