Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Twee personen gewond bij aanrijding tussen twee auto’s op Molendijk in Yerseke

Twee personen gewond bij aanrijding tussen twee auto’s op Molendijk in Yerseke

YERSEKE - Twee personenauto’s zijn vrijdagavond met elkaar in aanrijding gekomen op de Molendijk in Yerseke. Hierbij zijn twee personen gewond geraakt.

Aan het begin van de avond kwamen twee auto’s met elkaar in botsing op de Molendijk, ter hoogte van de kruising met de Vierstraat. De politie en ambulance kwamen ter plekke. Twee betrokkenen zijn voor controle met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Op het eerste gezicht leek hun letsel mee te vallen. 

De verkeerspolitie heeft ter plaatse kort onderzoek gedaan. Vervolgens heeft een bergingsbedrijf de twee voertuigen getakeld. Een van de beschadigde voertuigen lekte brandstof. Daarom heeft een medewerker van de gemeente absorberende korrels op de weg gestrooid.  De Molendijk was tussen de Korringaweg en de kruising met de Vierstraat meer dan een uur afgesloten voor overig verkeer. 

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Reimerswaal

Brandweer rukt uit voor schoorsteenbrand in Yerseke

YERSEKE - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt voor een schoorsteenbrand aan de Kerkhoekstraat in Yerseke. De brand was snel onder controle, waarna de woning is geventileerd.

1 dag geleden
Mark Gorter woont in zijn zelfontworpen droomhuis

KRABBENDIJKE - Mark Gorter woont al meer dan vijftien jaar in de Rozeboom in Krabbendijke. Hij koos voor deze wijk, onder meer omdat hij hier zijn eigen droomhuis kon laten bouwen. Van deze beslissing heeft hij nog steeds geen spijt. “Nog steeds kom ik elke dag trots thuis”, vertelt Gorter.

2 dagen geleden
Wemeldings kunstkoppel Jozien en Marius openen expositie aan huis

WEMELDINGE - Nog iedere dag vloeit de inkt en verf in de Dorpstraat in Wemeldinge. Kunstenaars Jozien en Marius Weststrate zitten vol met inspiratie en zijn graag creatief in de weer. Er zijn op dit moment minder exposities en het echtpaar kan niet wachten om hun nieuwe werk te laten zien. Daarom openen ze hun eigen huis voor mensen om hun meeste recente werken te komen bekijken. 

2 dagen geleden
SGP Reimerswaal houdt vrijdag live online bijeenkomst

KRUININGEN - SGP Reimerswaal houdt vrijdagavond een live online bijeenkomst over onder meer het verkiezingsprogramma voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

4 dagen geleden
Rozeboom in Krabbendijke nadert voltooiing

KRABBENDIJKE - Aan de nieuwbouwwijk Rozeboom in Krabbendijke wordt al sinds het begin van dit decennium gepland, getekend en gebouwd. Nu is de ontwikkeling van de laatste fase, fase vier, aan de beurt en komt de afronding van de wijk in zicht. 

4 dagen geleden
Voetganger geschept in Kapelle

KAPELLE - Een voetganger is dinsdagavond in Kapelle aangereden door een auto. Het slachtoffer moest per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.

4 dagen geleden
Reimerswaal zoekt vrijwillige meedenkers

KRUININGEN - De gemeente Reimerswaal start in maart met de training ‘Meedenkers’. Die leidt inwoners op tot vrijwillige burgeradviseur, ook wel meedenker genoemd. De gemeente zoekt inwoners die meedenker willen worden, om zo mensen in de omgeving te helpen met de administratie. 

5 dagen geleden