Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Twee personen bekneld in voertuig na botsing op Postweg

Twee personen bekneld in voertuig na botsing op Postweg

THOLEN - Op de Postweg in Tholen is zaterdag aan het einde van de avond een auto in een droge sloot terecht gekomen na een aanrijding met een bestelbusje. Hierbij zijn twee personen bekneld komen te zitten. Dat meldt Veiligheidsregio Zeeland. 

Een auto is zaterdagavond op de Postweg in Tholen frontaal in botsing gekomen met een bestelbusje en in een droge sloot terecht gekomen. Diverse hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse, waaronder twee voertuigen van de brandweer. Zowel in het bestelbusje als in de auto, was een persoon bekneld komen te zitten. 

Rond 22.50 uur kon de brandweer de persoon die bekneld zat in het busje, een 40-jarige man uit Poortvliet, bevrijden. Het slachtoffer werd vervolgens overgedragen aan het aanwezige ambulance personeel. Even voor 23.20 kon de veiligheidsregio melden dat ook de tweede persoon die in de auto bekneld zat, een 29-jarige vrouw uit Stavenisse, bevrijd was. Ook dit slachtoffer is overgedragen aan het ambulancepersoneel. Beide slachtoffers zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. 

Het is nog niet duidelijk wat de oorzaak van het ongeval was. De verkeersdienst van de politie doet onderzoek naar de toedracht.Meer uit Tholen

Thoolse verenigingen ontvangen cheque voor inclusieve speeltuinen

THOLEN - Wethouder Corniel van Leeuwen heeft deze week aan vier speeltuinverenigingen op Tholen een cheque overhandigd. Elke vereniging ontvangt een bedrag van 25.000 euro. Hiermee kunnen ze hun speeltuinen 'inclusief' maken, zodat alle kinderen kunnen genieten van het spelen.

5 uur geleden
Ruim 6 miljoen euro voor Zeeuwse innovaties: 'Er liggen grote uitdagingen'

THOLEN - Zeeuwse bedrijven en organisaties kunnen dit jaar een subsidie aanvragen voor een innovatief project. Er is een subsidiepot van ruim 6 miljoen euro uit het programma OPZuid. Deze subsidie is bedoeld voor projecten die innovatieve oplossingen bieden op het gebied van energie, klimaat, landbouw, grondstoffen en voeding/gezondheid. De eerste subsidieronde loopt tot medio april.

8 uur geleden
Werkzaamheden landbouwweg Poortvliet worden maandag hervat

POORTVLIET - De werkzaamheden aan de landbouwweg bij Poortvliet (N286) worden vanaf maandag 26 februari hervat. Deze weg wordt aangelegd om het landbouwverkeer te scheiden van het overige verkeer. Hierdoor hoeven de landbouwvoertuigen niet meer door het dorp te rijden.

13 uur geleden
Traumahelikopter geland in Poortvliet vanwege noodsituatie

POORTVLIET - Donderdagmorgen 22 februari om 11.05 uur is een medische noodsituatie ontstaan aan de Stoofstraat in Poortvliet.Voor de noodsituatie kwamen drie ambulances en een traumateam naar de locatie. De traumahelikopter landde hiervoor naast de ambulancepost van Poortvliet.Het is onduidelijk wat de toedracht van de noodsituatie was en hoe het met het slachtoffer gaat.

1 dag geleden
Code geel vanwege storm Louis: Vanavond zeer zware windstoten

ZEELAND - Het KNMI heeft code geel afgekondigd voor vanavond vanwege de kans op zeer zware windstoten. Storm Louis bereikt dan ons land. "In het binnenland is tijdens stevige buien kans op windstoten van 90-100 km/uur. Later in de avond en komende nacht neemt de wind in kracht af", laat meteoroloog Matthijs van der Linden van Weeronline weten.

1 dag geleden
Steekpartij in Sint-Annaland, politie doet onderzoek

SINT-ANNALAND - In de nacht van woensdag op donderdag heeft er een steekpartij plaatsgevonden in Sint-Annaland. Hierbij raakte een man licht gewond. Een vrouw zou hem gestoken en er daarna vandoor zijn gegaan. 

1 dag geleden
Thoolse perenboomgaard wordt tijdelijk een groene ontmoetingsplek

THOLEN - De perenboomgaard aan de Luchtenburgseweg wordt omgetoverd tot een groene ontmoetingsplek. Met steun van het Stimuleringsfonds Samenleven stelt de gemeente 20.000 euro beschikbaar aan Natuurvereniging Tholen voor dit plan. De scholen en buurtbewoners worden bij het project betrokken.

2 dagen geleden