Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Twee mannen uit Polen aangehouden op verdenking fietsendiefstal op de Kapellerie

Twee mannen uit Polen aangehouden op verdenking fietsendiefstal op de Kapellerie

KAPELLE- De politie heeft zaterdagmorgen op de Kapellerie twee mannen aangehouden op verdenking van fietsendiefstal. De verdachten zijn mannen van 26 en 36 jaar oud en afkomstig uit Polen. De mannen hadden inbrekerswerktuig bij zich.

Meer uit Reimerswaal

Mooi feestje voor vijfjarig jubileum Stations-Atelier in Krabbendijke

KRABBENDIJKE - Het vijfjarig jubileum van het Stations-Atelier Krabbendijke is goed gevierd. In het stations-atelier komen veel mensen samen uit verschillende leefgemeenschappen.

11 uur geleden
Burgemeester Kapelle over herdenking WOII: 'Niemand wordt als kampbeul geboren, hoe kun je dan toch zo eindigen?'

KAPELLE - Iedereen die geregeld in Kapelle komt weet ongetwijfeld hoe het gemeentehuis eruit ziet. Rond deze tijd van het jaar in 1944 was er echter helemaal geen gemeentehuis meer. Er lag slechts puin in het centrum van het dorp. 

1 dag geleden
Wasschappelse heiploeg slaat eerste paal Oester Staete

YERSEKE - Met een zeewering heistelling heeft de Wasschappelse heiploeg op woensdag 16 oktober de symbolische eerste paal geslagen van het nieuwbouwproject Oester Staete in Yerseke.

2 dagen geleden
Auto over de kop in Kruiningen, bestuurster met spoed naar het ziekenhuis

KRUININGEN - Bij de Stationsweg in Kruiningen is maandagavond een vrouw met haar personenauto over de kop gevlogen. De bestuurster is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

2 dagen geleden
Grote vogeltentoonstelling in dorpshuis De Vroone

KAPELLE - De vogeltentoonstelling 'Zang en Kleur' komt eraan. Vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober is de jaarlijkse vogelexpo in dorpshuis De Vroone in Kapelle. 

3 dagen geleden
Presentatie over Watersnoodramp in dorpshuis Kaj Munk Hansweert

HANSWEERT - Vrouwengilde Hansweert organiseert woensdagavond (23 oktober) een presentatie over de Watersnoodramp van 1953 in dorpshuis Kaj Munk. Iedereen is welkom.

4 dagen geleden
Mike Weststrate maakt schitterende 'Lezersfoto van de week' van cruiseschip op Westerschelde

KRUININGEN - De 'Lezersfoto van de week' in de Reimerswaalse & Kapelse Bode is deze keer de feestelijke foto van Mike Weststrate geworden. 'Cruiseschip de Amadea, terwijl het kleurrijk verlicht over de Westerschelde bij Kruiningen vaart', zegt Mike over zijn inzending.

5 dagen geleden