Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Twee mannen aangehouden na vechtpartij

Twee mannen aangehouden na vechtpartij

VLISSINGEN - De politie heeft zondagavond rond 22.00 uur na een vechtpartij in de nabijheid van de bioscoop aan de Spuikomweg in Vlissingen twee mannen aangehouden. Het gaat om een 27-jarige Middelburger en een 22-jarige man uit Terneuzen. 

De aanleiding voor de vechtpartij is mogelijk een beledigende opmerking geweest die gemaakt werd in de richting van de man uit Terneuzen. Toen deze een opmerking terug maakte ontstond een handgemeen. De Terneuzenaar ging na zijn aanhouding netjes mee met de politie. Bij de Middelburger kostte het de agenten wat meer moeite om hem mee te krijgen. De man werd agressief, probeerde een wapenstok van een van de agenten te pakken en beet, toen hij zich al in de arrestantenbus bevond, een van de agenten in zijn been. De politieman heeft hier verder geen letsel aan overgehouden. Tijdens het transport bleef de verdachte zich agressief gedragen en schold hij de politiemedewerkers uit.

De man uit Terneuzen is zondagnacht rond 04.00 uur weer in vrijheid gesteld. De Middelburger zit nog vast en wordt maandag gehoord over de vechtpartij en andere zaken waarvan hij verdacht wordt.

Meer uit Vlissingen

Gemeente gaat de 'Gevleugelde Leeuw' veiligstellen

VLISSINGEN - De gemeente Vlissingen gaat de 'Gevleugelde Leeuw' van Kees Keijzer veiligstellen en een nieuwe plek zoeken waar het kunstwerk in de toekomst komt te hangen. Het kunstwerk hangt sinds 1969 aan de gevel van de voormalige Markusschool aan de Falckstraat. De gemeente is voornemens het schoolgebouw te slopen.

20 uur geleden
De Piek wil graag naar de Machinefabriek

VLISSINGEN - Voorzitter Jaap van Boven heeft goede hoop dat er na jaren onzekerheid eindelijk toekomstperspectief komt voor poppodium De Piek. Het pand aan de Hellebardierstraat voldoet al jaren niet meer maar nu wordt het poppodium genoemd als één van de partijen die mogelijk onderdeel gaan uitmaken van de culturele invulling van de Machinefabriek.

1 dag geleden
Gemeente houdt Wesley Sekewael in spanning

VLISSINGEN - Het is om moedeloos van te worden. Wesley Sekewael wacht al sinds november op een reactie van de gemeente over hoe er wordt aangekeken tegen de plannen voor de herbouw van de vliegtuigfabriek van Koninklijke Maatschappij de Schelde. "Met de provincie voeren we constructieve gesprekken maar de gemeente laat het een beetje afweten," verzucht Sekewael. "We weten nog altijd niet wat hun standpunt is."

2 dagen geleden
Tweemaal brons voor VTV-Acro

VLISSINGEN - Op de Zuid-Nederlandse kampioenschappen Acroturnen halen de meiden van de Vlissingse Turn Vereniging onder andere tweemaal brons.

3 dagen geleden
Vrachtschip komt in de problemen en moet naar haven Vlissingen worden gesleept

VLISSINGEN - Een 90 meter lang vrachtschip is zaterdagmorgen in problemen gekomen bij de monding van de Westerschelde bij Vlissingen.

4 dagen geleden
Waarschuwingsschoten gelost in Oost-Souborg: Verdachte aangehouden [UPDATE]

OOST-SOUBURG - De politie heeft zaterdagochtend waarschuwingsschoten gelost in Oost-Souburg. Er is één persoon aangehouden.

4 dagen geleden
Mogelijke sinkhole in Irislaan

VLISSINGEN -  Door de weersomstandigheden van storm Louis is er een verzakking ontstaan op de Irislaan in Vlissingen. De brandweer heeft een gedeelte van de straat afgezet.

6 dagen geleden