Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Twee juffen obs De Casembroot 25 jaar in het onderwijs

Twee juffen obs De Casembroot 25 jaar in het onderwijs

THOLEN - Het lijkt allemaal een heel gewone donderdag te zijn op obs De Casembroot. Juf Anne-Mieke begint om 8:45 uur met groep 3 aan het lezen en juf Carla legt de CITO boekjes voor rekenen in groep 7 op tafel. En ineens halen 3 kinderen de party-poppers tevoorschijn, overal confetti en het feest kan beginnen!

In de Corona-tijd waren Anne-Mieke Reedijk en Carla Westdorp 25 jaar werkzaam in het onderwijs. Omdat er toen geen feestje gegeven mocht worden, dachten ze dat ze genoegen moesten nemen met een cadeaubon en een bos bloemen. Des te groter was de verrassing afgelopen donderdag. “Ineens stond Janet (de directeur) in de groep, vloog er confetti door de lucht en werd ik gefeliciteerd door de kinderen”, zegt Anne-Mieke. Op het plein stonden alle kinderen klaar om ze toe te zingen en een cadeau te overhandigen. Daarna startten er voor alle groepen diverse wprkshops: drums, vilten, wilgentakken knippen en vlechten, zaadbommetjes maken, longboards, bootcamp, boksen, lappie lapstok. Tussendoor overheerlijke cupcakes met 25 jaar erop en de overheerlijke pannenkoeken door de ouders gebakken. “Het was voor ons een onvergetelijke dag!”, zegt Carla.

Meer uit Tholen

Autoschade Buijs: 'Werken met ZLM geeft ons veel vertrouwen'

THOLEN - Schade aan je auto? Dan zorgt Autoschade Buijs voor een snelle en betrouwbare oplossing. Vanaf 1 maart is dit Thoolse bedrijf aan de Ambachtsweg een erkend schadehersteller van ZLM Verzekeringen. Met deze nieuwe samenwerking blijft Autoschade Buijs na 17 jaar haar groeiende service nog altijd uitbreiden.

1 uur geleden
Skills helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan

THOLEN - Skills draait op volle toeren. Aan de Marconiweg in bedrijventerrein Welgelegen ligt deze nieuwe werkplaats. De missie van Skills is duidelijk: het trainen van deelnemers met afstand tot de arbeidsmarkt naar regulier werk. Dit kan iedereen zijn, van mensen met psychische klachten tot nieuwkomers.

5 uur geleden
Kruispunt N286 vanaf zaterdag 2 maart open voor verkeer

THOLEN - Gemeente Tholen werkt aan de bereikbaarheid van Tholen in het project Toekomstig Tholen. Om de bereikbaarheid te verbeteren, legt de gemeente ter hoogte van de Molenvlietsedijk en de N286 een nieuw kruispunt aan. Vanaf zaterdag 2 maart om 6.00 uur is het kruispunt open voor verkeer.

21 uur geleden
Meer woningen, minder voetbalvelden: KNVB vraagt politiek om aandacht

THOLEN - Het Nederlandse amateurvoetbal staat onder druk door een tekort aan ruimte voor clubs, waarschuwt de KNVB. De invoering van een sportnorm op basis van het aantal inwoners per gemeente moet daarom hoog op de politieke agenda komen te staan. Met de ambitie om veel nieuwe woningen te bouwen, benadrukt de voetbalbond het belang van leefbare wijken voor de toekomst.

1 dag geleden
'Bij ons op het Kamp' strijdt voor de Gouden Televizier-ring: 'Stem op ons!'

STEENBERGEN/THOLEN - Toon, Corrina, Tony, Pablo en Lolita Kouwen schitterden in het laatste seizoen van 'Bij ons op het Kamp'. In het programma werden de kijkers meegenomen in het leven van de familie die in een woonwagen woont op het Steenbergse kamp. Zo trots als ze waren op hun deelname, zijn ze nu even trots dat ze kans maken op een nominatie voor de Gouden Televizier-Ring. 

1 dag geleden
Overleden vrouw Sint-Annaland is niet door misdrijf om het leven gekomen

SINT-ANNALAND - De overleden vrouw die vorige week werd gevonden in Sint-Annaland is niet door een misdrijf om het leven gekomen.

1 dag geleden
SGP, CU en VVD continueren samenwerking binnen Thoolse coalitie

THOLEN - De fracties van de SGP, CU en VVD zetten hun samenwerking binnen de Thoolse coalitie voort. De VVD-fractie draagt Hilde Moerland voor als nieuwe wethouder. Tijdens de gemeenteraadsvergadering van 14 maart aanstaande wordt zij geïnstalleerd.  

2 dagen geleden