Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Twee gewonden bij eenzijdig ongeluk Sint Maartensdijk

Twee gewonden bij eenzijdig ongeluk Sint Maartensdijk

SINT MAARTENSDIJK- Bij een eenzijdig ongeluk bij Sint Maartensdijk zijn vannacht twee personen gewond geraakt. Beide slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Bij een eenzijdig ongeluk bij Sint Maartensdijk zijn afgelopen nacht twee personen gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde rond 0:15 uur op de Vierde Dijk bij Sint Annaland. Een personenauto kwam daar uit de richting van de Plaatweg toen de automobilist de macht over het stuur verloor. 

De auto schoot van de weg en belandde enkele meters lager bij een sloot. Bij het ongeluk raakten de inzittenden bekneld. De brandweer moest eraan te pas komen om de twee betrokkenen te bevrijden. Ook was de traumahelikopter uit Rotterdam ter plaatse gekomen om medische assistentie te verlenen.

Uiteindelijk werden beide slachtoffers per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ook reed bij een van de ambulances een trauma-arts mee naar het ziekenhuis. Team verkeer van de politie doet onderzoek naar het ongeluk. Een berger zal ter plaatse komen om de auto te bergen.

Meer uit Tholen

Vrijmibotho steunt dit jaar niet één, maar twee goede doelen

THOLEN - Ook dit jaar vindt er op Tholen in juni weer een Vrijmibotho plaats. En dit jaar steunt het evenement niet één, maar twee lokale goede doelen.

20 uur geleden
Weerbericht Tholen: 'Hoge zonkracht tijdens lang pinksterweekend'

THOLEN - De dagen worden langer en dit betekent dat de zon steeds feller kan gaan schijnen. Komende dagen wordt op uitgebreide schaal zonkracht 7 bereikt. Dat meldt Weeronline.Vergeet dus niet zonnebrandcrème te gebruiken als je midden op de dag naar buiten gaat!

1 dag geleden
Sarah maakte de afgelopen vijf jaar 150 duiken: 'Tholen heeft iets wat België niet heeft'

In vijf jaar tijd maakte Sarah zo’n 150 duiken. Afgelopen weekend was zij ook aanwezig bij het duikkamp op Tholen. Haar twee kinderen (13 en 16 jaar) duiken ook. Zij zijn ooit uit verveling op vakantie begonnen met duiken. 

2 dagen geleden
Bruno heeft al 45 jaar duikervaring: 'Op plaatsen zoals Tholen doen wij 40 duiken per jaar'

Met zijn 45 jaar duikervaring noemt Bruno Goyvaerts zichzelf ‘een ouwe rakker’. Hij geeft aan zo’n beetje de hele wereld al verkend te hebben. Maar op plaatsen als de Oosterschelde komt hij toch nog wel het meest. “Op dit soort plaatsen doen wij zo’n 30 tot 40 duiken per jaar.”

3 dagen geleden
Proef met wasbare luiers vanaf morgen van start

THOLEN - In Tholen en Reimerswaal start vanaf morgen een proef met wasbare luiers. In beide gemeenten begint een groep jonge ouders met het gebruiken van de herbruikbare luiers. Met de proef willen de gemeenten jonge ouders stimuleren de enorme hoeveelheid luierafval te beperken.

4 dagen geleden
Diederik organiseerde het duikkamp op Tholen: 'Blij met de Zeeuwse gastvrijheid'

Diederik van Noten duikt al 32 jaar. Hij heeft bij verschillende clubs gezeten, maar heeft zo’n 20 jaar geleden een eigen duikschool opgericht met een familiaal karakter. Dat zie je ook terug; er zijn veel gezinnen aanwezig.

4 dagen geleden
Traumahelikopter geland voor ongeval met heftruck in Sint-Maartensdijk

SINT-MAARTENSDIJK - Bij een incident met een heftruck aan de Molendijk in Sint-Maartensdijk is een persoon bekneld komen te zitten. Een traumahelikopter kwam ter plaatse. 

5 dagen geleden