Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Twee doden gevonden bij Schelde-Rijnkanaal Rilland, nog niets bekend over toedracht

Twee doden gevonden bij Schelde-Rijnkanaal Rilland, nog niets bekend over toedracht

RILLAND - Bij het Schelde-Rijnkanaal bij de Bathsebrug bij Rilland zijn zondagavond twee lichamen aangetroffen. Het politieonderzoek is in volle gang. Vandaag kan er nog geen uitsluitsel gegeven worden in dit onderzoek. De recherche heeft meer tijd voor onderzoek nodig om een misdrijf uit te kunnen sluiten.

De politie kon maandagochtend rond 7.20 uur nog niets naar buiten brengen over het onderzoek. Of er al dan niet sprake is van een misdrijf, is nog niet bekend. 

Auto

De stoffelijke overschotten werden tussen 20.00 uur en 20.30 uur aangetroffen nabij de Bathsebrug, aan de zijde van de Oostelijke Schelderijnweg. De vondst volgde op een melding van een lege personenauto die was aangetroffen op de Bathsebrug. De twee lichamen lagen aan de oever van het Schelde-Rijnkanaal en zijn door politiemedewerkers op de kant gehaald.

Medewerkers van de afdeling Forensische Opsporing hebben met assistentie van brandweerlieden sporenonderzoek gedaan bij de vindplaats van de lichamen en op de brug zelf. De stoffelijke overschotten zijn opgehaald door een uitvaartondernemer. De aangetroffen personenauto is weggetakeld.

Vanwege de vondst was een deel van de Bathseweg urenlang afgesloten voor al het verkeer. Rond 00.15 uur werd de weg weer vrijgegeven. 

Meer uit Reimerswaal

Puzzel er rijdend op los in en om Kapelle met Fruitteeltrit

KAPELLE - MAC "de Bevelanden" organiseert een leuke puzzelrit, zonder controles, door enkele kernen en het buitengebied van de mooie gemeente Kapelle. 

1 dag geleden
Dijk bij Wemeldinge 'aangekleed' met toiletvoorziening en zonnebrandpaal en krijgt opgang voor mindervaliden

WEMELDINGE - Op de dijk bij Wemeldinge heeft de Kapelse wethouder Jon Herselman vrijdag de nieuwe zonnebrandpaal, met gratis zonnebrandcrème, in gebruik genomen. Ook is er een toiletvoorziening geplaatst.

2 dagen geleden
Jan-Willem de Coninck is eerste buurtwerker in Reimerswaal: 'Ik kom voor allerlei zaken bij mensen over de vloer'

KRUININGEN - Sinds begin maart heeft de gemeente Reimerswaal voor het eerst een buurtwerker. Jan-Willem de Coninck is met veel enthousiasme intussen al zo'n vier maanden bezig. Inmiddels is hij letterlijk en figuurlijk een stuk meer wegwijs geworden in Kruiningen en Yerseke, de dorpen waarvoor hij actief is.

2 dagen geleden
Lezersfoto van de week van een supercel

KAPELLE - Wat een prachtige foto van de supercel, de zware onweerswolk, vorige week dinsdag genomen bij de Spaartweg in Kapelle. Het is de 'Lezersfoto van de week' geworden in de Reimerswaalse & Kapelse Bode.

3 dagen geleden
Open dagen bij Kunst Kring Reimerswaal in Yerseke

YERSEKE - Tot half september staan op de zaterdagen van 11.00 tot 16.00 uur de deuren weer open bij de Galerie van de Kunst Kring Reimerswaal in Yerseke.

3 dagen geleden
Krabbendijke krijgt repaircafé

KRABBENDIJKE - Krabbendijke krijgt een repaircafe in dorpshuis de Meiboom.

4 dagen geleden
Jaarlijkse boompjesuitdeelactie groeit in Zeeland

Dit jaar zullen meer dan 36.000 boompjes hun weg vinden naar particuliere tuinen in Zeeland tijdens de jaarlijkse Gratis Boompjes Uitdeelactie! Vorig jaar werden al 18.000 jonge bomen uitgedeeld, maar dankzij een bijdrage van DELTA Energie kunnen we dat aantal nu verdubbelen.

5 dagen geleden