Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Twee betogers UvA die nog vastzitten zijn mannen van 22 en 33

Twee betogers UvA die nog vastzitten zijn mannen van 22 en 33

AMSTERDAM (ANP) - De twee betogers die nog vastzitten nadat zij in de nacht van maandag op dinsdag werden aangehouden in het protestkamp aan de Roeterseilandcampus van de Universiteit van Amsterdam zijn mannen van 22 en 33 jaar oud uit de hoofdstad. Dat meldt de politie woensdag.

De twee mannen, die werden opgepakt voor openbare geweldpleging, worden vrijdag voorgeleid bij de rechter-commissaris in Amsterdam. In totaal werden bij het pro-Palestijnse protest 169 betogers aangehouden. Op dit duo na werden zij dinsdag allemaal weer vrijgelaten.

Meer uit Binnenland

Vlaggen Schiphol halfstok na 'verschrikkelijk incident'

SCHIPHOL (ANP) - Voor de hoofdingang van Schiphol hangen meerdere Nederlandse vlaggen halfstok na het dodelijke ongeval woensdagmiddag. Een persoon kwam in een draaiende motor van een KLM Cityhopper terecht en overleed. Hoe dat kon gebeuren is nog onduidelijk, ook over de identiteit van de persoon is nog niets bekend.

4 minuten geleden
Kara-Moerza: Poetin moet voor rechter om Rus waarheid te tonen

DEN HAAG (ANP) - Vladimir Poetin moet voor de rechter gebracht worden want alleen op die manier zal de gehersenspoelde Russische bevolking de waarheid horen over zijn regime, zegt Evgenia Kara-Moerza. Zij is de vrouw van de prominente Russische oppositiepoliticus Vladimir Kara-Moerza die vorig jaar tot 25 jaar gevangenisstraf is veroordeeld.

2 uur geleden
Dodelijk ongeval Schiphol gebeurde met KLM-vlucht naar Billund

SCHIPHOL (ANP) - Het vliegtuig dat betrokken was bij een dodelijk ongeval woensdagmiddag op Schiphol is een toestel van KLM met bestemming Billund in Denemarken, meldt de luchtvaartmaatschappij. Het toestel, een Embraer 190 met vluchtnummer KL1341 zou om 14.25 uur vertrekken, aldus de website van de luchthaven.

3 uur geleden
Pilotenvakbond VNV uit medeleven na ongeluk op Schiphol

SCHIPHOL (ANP) - Pilotenvakbond VNV heeft zijn medeleven geuit na een dodelijk ongeluk op Schiphol. Een persoon kwam woensdagmiddag in een vliegtuigmotor terecht en overleed.

3 uur geleden
Ruim 90.000 Nederlanders kunnen vanuit buitenland stemmen

DEN HAAG (ANP) - Bij de verkiezingen voor het Europees Parlement volgende week kunnen 90.357 Nederlanders die in het buitenland wonen een stem uitbrengen. Ze doen dat door hun stembiljet ingevuld naar de gemeente Den Haag te sturen. Die telt de stemmen.

3 uur geleden
Veel animo voor grote schermen om EK-wedstrijden op te kijken

DEN HAAG (ANP) - Verhuurders van grote schermen zien grote belangstelling voor de EK-wedstrijden van het Nederlands elftal. Meerdere bedrijven melden zo goed als volgeboekt te zijn tijdens de wedstrijden van Oranje in de poulefase. Vooral vanuit de horeca is er veel vraag naar videoschermen.

3 uur geleden
Marechaussee haalde alle passagiers vlucht Schiphol van boord

AMSTERDAM (ANP) - Alle mensen in het toestel dat betrokken was bij een dodelijk ongeval woensdagmiddag op Schiphol zijn van boord gehaald en opgevangen, meldt de marechaussee. Een persoon belandde in een draaiende motor van een vliegtuig. Het is niet duidelijk wat zich precies heeft afgespeeld.

3 uur geleden