Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Twee bestuurders aangehouden op A58 vanwege asociaal rijgedrag

Twee bestuurders aangehouden op A58 vanwege asociaal rijgedrag

REIMERSWAAL/KAPELLE - Twee bestuurders die op weg waren naar een bruiloft zijn gisteren staande gehouden op de A58. Er waren diverse meldingen binnengekomen bij de politie over asociaal rijgedrag. Een van de bestuurders bleek onder invloed te rijden. 

De politie kreeg gistermiddag diverse meldingen binnen over twee voertuigen die asociaal rijgedrag vertoonden op de A58. De desbetreffende voertuigen werden staande gehouden. Zij bleken onderweg te zijn naar een bruiloft. 

De bestuurders werden meegenomen naar het politiebureau. Daar zijn de voertuigen onder toezicht gesteld. Daarnaast zijn de bestuurders aangemeld bij het CBR. Ook bleek even later dat één van de bestuurders onder invloed was. 

Meer uit Reimerswaal

Boomgaarden staan in bloei; tijd voor wandel- en fietstochten

KRABBENDIJKE/KAPELLE - Zaterdag (13 april) vindt de derde editie plaats van de Bloesemwandeltocht vanuit Krabbendijke. Vanuit het Fruitteeltmuseum in Kapelle is er zaterdag een bloesemfietstocht. Een week later is dit museum het startpunt van een bloesemwandeltocht door boomgaarden in bloei.

12 uur geleden
Maaltijdvoorziening gaat door in Kapelle, alleen op andere manier

KAPELLE - Zorgorganisatie Cederhof stopt per 1 juli met de maaltijdvoorziening Tafeltje Dekje. 'We begrijpen dat dit bij de klanten van Tafeltje Dekje vragen en eventuele zorgen oproept', laat de gemeente Kapelle weten. 'Als gemeente vinden we het belangrijk een waardig alternatief te kunnen bieden aan onze inwoners. Daarvoor zijn diverse aanbieders in beeld.' 

1 dag geleden
Open avond bij gemeentewerken in Kruiningen

KRUININGEN - Inwoners van Kruiningen en Hansweert zijn dinsdagavond (9 april) welkom bij de open avond van gemeentewerken in het gemeentehuis van Reimerswaal in Kruiningen. 

3 dagen geleden
Buurtbewoners maken Wemeldinge groener

WEMELDINGE - Bewoners van een deel van de Oosterscheldestraat in Wemeldinge hebben hard gewerkt om hun straat groener te maken.

5 dagen geleden
Rubriek Albert Kort: Emigratie

Emigratie is van alle tijden. Soms laten mensen zich leiden door de zucht naar avontuur, maar meestal worden ze ertoe gedwongen door onderdrukking of slechte leefomstandigheden. Ook Zuid-Beveland had daarmee te maken, met name in de negentiende eeuw. Zo zochten veel gereformeerden hun toevlucht in Amerika, omdat de hervormde kerk hen zag als tweederangsburgers. De meesten vestigden zich in Michigan, waar ze hun eigen gemeenten opbouwden. Het stadje 'Zeeland' getuigt nog van de herkomst van de eerste bewoners.

6 dagen geleden
De Trappers in Krabbendijke openen zaterdag nieuw seizoen

KRABBENDIJKE - Zaterdag (6 april) begint het nieuwe seizoen van 'De Trappers' uit Krabbendijke. Bij de openingsrit onder de noemer 'Trap(pers) mee' begint de trimclub aan een nieuw seizoen. Tegelijkertijd is het een promotierit om nieuwe leden te trekken, dus iedereen mag meerijden. 

1 week geleden
Tafeltennisclub viert zaterdag jubileum met heel Kapelle; Bettine Vriesekoop geeft clinic

KAPELLE - Tafeltennisvereniging (TTV) Kapelle bestaat vijftig jaar en viert dit zaterdag met een feestelijk programma in sporthal De Bloesem. Tafeltenniskampioene Bettine Vriesekoop verzorgt een clinic. Iedereen is welkom vanaf 15.00 uur.

1 week geleden