Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Turners gaan theater in tijdens voorstelling

Turners gaan theater in tijdens voorstelling

WESTKAPELLE - Op zaterdag 9 april gaat gym- en dansvereniging Hygiëa uit Westkapelle het theater in met een afwisselende voorstelling. Na twee jaar kunnen de leden van de vereniging eindelijk weer optreden voor publiek.  De middagvoorstelling begint om 13.45 uur en de avondvoorstelling om 19.15 uur. De zaal gaat een half uur voor aanvang open.

Een toegangskaartje kost €5,00 voor volwassenen en €3,50 voor kinderen. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa bij aanvang van de voorstellingen.

De kleuters gaan naar het Eftelingtheater en beelden diverse sprookjes uit. Daarnaast passeren diverse musicals de revue, zoals Kinky Boots, Mama Mia, Jungle Book en Grease. De selectie zal spectaculaire oefeningen laten zien in het Wereld Kerstcircus. En zo komen alle groepen tijdens de uitvoering aan de beurt voor een spectaculair optreden. Turnen, dansen, springen, steppen. Een avond vol verrassingen.

Gymnastiekvereniging Hygiëa is in 1954 opgericht en is sindsdien altijd een bloeiende vereniging geweest. De vereniging telt op dit moment ruim 275 leden. De lessen variëren van peutergym tot damesgym en van kleuterjazz tot stepaerobics en pilates. Maar ook vernieuwende sporten zoals (wandel) bootcamp, bodyfit en trampolinespringen zijn onderdelen van de vereniging. Uiteraard is er ook tijd voor ander vermaak zoals een jeugdkamp, speurtochten en wedstrijden.

Meer uit Middelburg

Woning Kraanstraatje Middelburg tijdelijk gesloten

MIDDELBURG - Op last van de burgemeester van de gemeente Middelburg is vandaag een woning aan het Kraanstraatje in Middelburg gesloten voor twee maanden. Dit gebeurde omdat er in april in de woning onder andere een handelshoeveelheid harddrugs werd aangetroffen. Ook waren er andere zaken aanwezig die duiden op drugshandel.

1 uur geleden
'Dat vooroordeel over stugge Zeeuwen klopt helemaal niet'

MIDDELBURG - Dinsdag 7 mei werd bekend dat de Middelburgse gemeenteraad Yvonne van Mastrigt aanbeveelt als de nieuwe burgemeester van de gemeente Middelburg. Van Mastrigt wordt de eerste vrouwelijke burgemeester van de Zeeuwse hoofdstad. 

16 uur geleden
Deze zomer weer concerten in het Molenwaterpark

MIDDELBURG - Voor het vierde achtereen volgende jaar organiseert de Zeeuwse Concertzaal -dit jaar in samenwerking met de Oostkerk-in de zomermaanden de parkconcerten rondom de muziektent aan het Molenwaterpark in Middelburg. Van 7 juli tot en met 1 september kunnen muziekliefhebbers iedere zondagmiddag van15.30 tot 16.45 uur genieten van een grote variëteit aan muziek in het park. 

20 uur geleden
Politici kruisen donderdag 30 mei de degens tijdens verkiezingsdebat in Middelburg

In aanloop naar de Europese Verkiezingen op 6 juni 2024 organiseren PvdA en GroenLinks Zeeland op donderdag 30 mei in Restaurant Cluys in Middelburg een debat, waarbij enkele ervaren politici de degens zullen kruisen.

23 uur geleden
Westkapelle Tweede Pinksterdag in het teken van Klederdracht

WESTKAPELLE - Afgelopen maandag stond Westkapelle weer helemaal in het teken van klederdracht. Mensen werden opgeroepen om zich in Walcherse klederdracht, of andere kleding met een Zeeuws tintje, te kleden en naar het dorp te komen. 

1 dag geleden
Koning Willem-Alexander bij het ringrijden in Nieuw- en Sint Joosland

Nieuw-en Sint Joosland - Koninklijk bezoek bij het traditionele ringrijden in Nieuw- en Sint Joosland. 

1 dag geleden
Gemeente Veere presenteert plannen: grip op de groei van verblijfsrecreatie

DOMBURG - Vanaf vrijdag 17 mei liggen de plannen, die het college van de gemeente Veere heeft als het gaat om verblijfsrecreatie, ter inzage. Het college nodigt iedereen uit om de plannen goed te bekijken, omdat de voorgestelde maatregelen aanzienlijke gevolgen kunnen hebben. Indien gewenst kan een schriftelijke reactie gegeven worden. 

1 dag geleden