Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Trouwbeurs: Een unieke beleving voor brides-to-be

Trouwbeurs: Een unieke beleving voor brides-to-be

THOLEN - De 'Met veel Liefde Trouwbeurs' is opgezet om toekomstige bruidsparen 'het trouwen' te laten beleven. Op 25 januari aanstaande vind de 6e editie van deze unieke trouwbeurs plaats in Tholen, in de Marina Beachclub bij Waterrijk Oesterdam.

Er zullen vele disciplines waaronder foto en videografie, bruidshuizen voor hem en haar, juweliers-goudsmeden, kappers/visagisten, trouwauto's, trouwambtenaren, bruiloft DJ's en Life (ceremonie) muziek, bruidsbloemen en bruidsstyling, trouwkaarten, ballonversiering, weddingplanners, receptieschilders, bruidstaart, en trouwlocaties, vertegenwoordigd zijn.

Totaalconcept

Onder het genot van een stukje bruidstaart en sprankelende bubbels maakt men in een sfeervolle ambiance kennis met de velerlei mogelijkheden in de trouwbranche. Door eigen deelname aan trouwbeurzen werd het de organisatoren Lucienne de Brabander (bruidsfotograaf) en Elly Hellemons (bruidsspecialist voor haar en make up), duidelijk dat je met een gericht totaalconcept, een beleving kunt creëren voor brides-to-be.

Begrip in de regio

Vanuit de gedachtegang van de beide ondernemers, die hun werk met passie en veel liefde uitvoeren, is de 'Met veel Liefde Trouwbeurs' ontstaan en uitgegroeid naar een begrip in de regio. Acquisitie gebeurt naar ondernemers uit de buurt, daardoor kan men gericht kiezen om een trouwdag tot jouw persoonlijke droom-dag te maken.

Intiem en kleinschalig

De opzet van de beurzen is intiem, kleinschalig, gezellig en persoonlijk, en met gepassioneerde ondernemers. Hierdoor is het contact vaak directer en persoonlijker. Er is gedurende de beursdag meer dan genoeg tijd om persoonlijke adviezen te krijgen, en op al de vragen die paren nog hebben een passend antwoord te krijgen. Alle leveranciers zijn vakbekwaam, of werken met een uniek product, welke garant staat voor kwaliteit.

Inspiratie

Ieder bruidspaar kan daardoor inspiratie opdoen voor originele ideeën en producten. Deze beurs bij Waterrijk Oesterdam, een geheel nieuwe top trouwlocatie is een echte aanrader. Het bezoek aan deze beurs staat garant voor enthousiasme, kwaliteit, en inspiratie. Werkelijk alle facetten die nodig zijn om een bruiloft op te zetten, zijn deze dag aanwezig.        

Mooie prijs

De toegang is gratis, voor meer info, en door aanmelden op www.metveelliefdetrouwbeurs.nl maak je kans op een mooie geldprijs, van 150,- euro, te besteden bij één van de deelnemende bedrijven. Tijdens de beurs zullen life ceremonies plaats vinden om 12.00 en 14.00 uur. Deze worden verzorgd door de aanwezige bruidshuizen, bloemist/stylisten, Kappers en visagisten, de ambtenaren verbinden de paren onder begeleiding van live muziek. Met veel Liefde organisatie, heeft ook een optie in huis om te trouwen in Portugal, voor meer info zie ook de website.

Tot ziens op onze beurs op 25 januari van 11.00 tot 16.00 uur!

Meer uit Reimerswaal

Dronken man steelt auto en rijdt zich vast

KRUININGEN - Een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats wordt ervan verdacht in een dronken bui een auto te hebben gestolen vanaf een camping in Yerseke. De politie hield hem niet veel later aan.

1 dag geleden
Politie deelt 135 boetes uit tijdens verkeerscontrole

KRUININGEN - De politie heeft donderdag een verkeerscontrole gehouden met inzet van onder meer een touringcar op de snelweg A58 in Zeeland. Ze heeft 135 bekeuringen uitgeschreven voor verschillende overtredingen, maar vooral het vasthouden van een mobiele telefoon tijdens het besturen van de auto.

2 dagen geleden
Yersekenaar zwaait met 'vuurwapen' bij verkeersruzie in Kruiningen

KRUININGEN - De politie heeft vrijdag een 23-jarige man uit Yerseke aangehouden, omdat hij een vuurwapen tevoorschijn zou hebben gehaald bij een verkeersconflict in Kruiningen. Na onderzoek blijkt het te gaan om een nepwapen dat op het oog niet van een echt vuurwapen te onderscheiden is, aldus de politie.

2 dagen geleden
Genieten van langsvarende reus

HANSWEERT - Donderdagavond is het containerschip MSC Loreto over de Westerschelde gevaren. Dat trok op diverse plaatsen langs het water publiek. 

2 dagen geleden
Geen overtredingen geconstateerd bij grote controle buitengebied Reimerswaal

KRUININGEN - De politie heeft donderdag samen met andere partijen een grote controle gehouden in het buitengebied van de gemeente Reimerswaal. ‘Er zijn geen strafbare feiten geconstateerd’, laat de gemeente Reimerswaal weten. 

3 dagen geleden
Brandweer Kruiningen zet deuren open voor publiek

KRUININGEN - De brandweerpost in Kruiningen houdt dinsdag een open avond voor het publiek.

3 dagen geleden
Ons Genoegen in Kapelle bestaat 115 jaar

KAPELLE - Muziekvereniging Ons Genoegen in Kapelle bestaat 115 jaar. De club doet niet veel aan jubileumactiviteiten, maar blijft druk om de vereniging en het bespelen van muziekinstrumenten op de kaart te zetten bij jongeren. ‘’De aanwas van nieuwe jeugd is de reden dat we al zo lang bestaan’’, zegt voorzitter Jacomien Burgs-Van Willegen. ‘’Daar zetten we dit jaar nog meer op in.’’ 

4 dagen geleden