Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Troostradio krijgt marathonuitzending op Radio 5

Troostradio krijgt marathonuitzending op Radio 5

HILVERSUM (ANP) - Naar aanleiding van de Troost TV die acteur Paul Haenen bedacht, maakt Radio 5-dj Bert Kranenbarg sinds dinsdag Troostradio. Hij blijft dat doen zolang Nederland in coronacrisistijd verkeert. Vrijdag is de grote klapper, want dan zendt hij in de nacht naar zaterdag zeven uur lang achtereen uit.

Kranenbarg doet het niet alleen, maar krijgt gezelschap van mederadiomaker Henkjan Smits. "Het wordt een nacht vol warmte en gevoel, muziek is nu belangrijker dan ooit, heel fijn om onze luisteraars een nacht lang figuurlijk te omarmen", aldus Smits. Ook Jan Rietman (Wekker Wakker!) presenteert een uurtje mee.

Luisteraars kunnen inbellen, reacties achterlaten in de NPO Radio 5 App en in de Troostradio-afspeellijst nummers zetten die dan in de nacht van vrijdag op zaterdag gedraaid kunnen worden.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Entertainment

Zangeres Pink genezen van corona

LOS ANGELES (ANP) - Pink is genezen van het nieuwe coronavirus. Dat meldt ze op Twitter. De zangeres laat meteen weten dat ze een miljoen dollar doneert om het virus te bestrijden.

22 uur geleden
Zanger Bill Withers overleden

WASHINGTON (ANP) - De Amerikaanse soulzanger Bill Withers is op 81-jarige leeftijd overleden, melden Amerikaanse media. Hij is onder meer bekend van de hits Ain't No Sunshine en Lovely Day uit de jaren zeventig. Ook Lean On Me, Use Me en Just The Two Of Us zijn van hem.

1 dag geleden
NOS laat Koningsdag niet zomaar voorbijgaan

HILVERSUM (ANP) - De officiële viering van Koningsdag in Maastricht is dan wel afgelast vanwege de corona-uitbraak, maar de NOS wil de verjaardag van koning Willem-Alexander op 27 april niet zomaar voorbij laten gaan.

1 dag geleden
Disney stuurt 'niet-essentiële' werknemers met verlof

GLENDALE (ANP) - Het Amerikaanse entertainment- en mediaconcern Walt Disney gaat 'niet-essentiële' werknemers vanaf 19 april met onbetaald verlof sturen vanwege de coronacrisis.

2 dagen geleden
Musicalliefhebbers kunnen online terecht op musicalplatform

AMSTERDAM (ANP) - Musicalliefhebbers die zich thuis vervelen kunnen vanaf nu op het internet terecht op een platform met meerdere musicals. Het is een initiatief van Stage Entertainment Nederland. Het bedrijf plaatst musicals van de afgelopen twintig jaar uit de archieven van Joop van den Ende Theater Producties en Albert Verlinde Entertainment op de site Stage Memories.

2 dagen geleden
Vakbond NVJ roept media op solidair te zijn met freelancers

AMSTERDAM (ANP) - Journalistenvakbond NVJ doet een appel op alle hoofdredacties om in deze coronacrisis solidair te zijn met hun freelancejournalisten en -fotojournalisten.

2 dagen geleden
Rijksmuseum van Oudheden koopt 1000 jaar oude zilveren Vikingring

LEIDEN (ANP) - Het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden heeft een zilveren Vikingring uit de tiende eeuw aan de collectie toegevoegd. De ring werd eind vorig jaar met een metaaldetector gevonden in een maisveld bij Hoogwoud, in de kop van Noord-Holland.

2 dagen geleden