Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Travis Scott geeft eerste optreden sinds drama Astroworld

Travis Scott geeft eerste optreden sinds drama Astroworld

LOS ANGELES (ANP) - Travis Scott heeft voor het eerst sinds het Astroworld-drama een optreden gegeven. Volgens TMZ gaf de 30-jarige rapper een korte show op een huisfeest in Bel Air, een rijke buitenwijk van Los Angeles. Onder de gasten waren de acteurs Leonardo DiCaprio en Tobey Maguire en de tenniszussen Venus en Serena Williams. Op een video die op social media verscheen, brengt Scott het nummer Sicko Mode ten gehore.

Tijdens het Astroworld Festival in de Amerikaanse stad Houston, waar 50.000 mensen aanwezig waren, kwamen begin november tien festivalgangers om het leven in het gedrang op het veld. Tientallen anderen liepen verwondingen op. Hoe de situatie zo uit de hand kon lopen, wordt nog onderzocht.

Fans probeerden wel de aandacht van Scott te trekken tijdens diens optreden in de hoop dat hij zou stoppen met de show, maar de rapper had niets door. "Als je zoiets hoort, wil je meteen stoppen. Je wilt altijd dat het goed gaat met de fans", zei hij eerder in een reactie. "Maar ik heb er niets van gehoord."

Scott en evenementenorganisator Live Nation zijn aangeklaagd door nabestaanden van de slachtoffers. De schadevergoedingen zouden in de miljoenen kunnen lopen. Het is nog niet bekend of de rapper daadwerkelijk schuldig bevonden kan worden omdat hij met zijn optreden bezig was toen het ongeluk gebeurde.

Meer uit Entertainment

Britse schrijver van The Horse Whisperer overleden

LONDEN (ANP) - De Britse schrijver Nicholas Evans, beroemd door zijn werk The Horse Whisperer, is op 72-jarige leeftijd aan een hartaanval overleden. De in 1995 gepubliceerde roman werd wereldwijd een enorm succes. Er werden vijftien miljoen exemplaren verkocht van het boek, dat in Nederland werd uitgebracht onder de titel De paardenfluisteraar. Het is in tientallen talen vertaald.

1 jaar geleden
BNN 25 jaar: van tv-programma tot spraakmakende publieke omroep

HILVERSUM (ANP) - BNN, dat staat voor Bart's Neverending Network, is maandag 25 jaar geleden opgericht. De publieke omroep werd op 15 augustus 1997 in het leven geroepen door Bart de Graaff, Gerard Timmer, Willem de Bois en Frank Timmer. Na de fusie van BNN en VARA staat de omroep inmiddels al een aantal jaar bekend als BNNVARA.

1 jaar geleden
Conservatieve Iraanse media prijzen aanvaller Rushdie

TEHERAN (ANP/RTR/AFP) - Conservatieve media in Iran prijzen de man die vrijdag de schrijver Salman Rushdie heeft neergestoken. Rushdie kampt sinds 1988 met bedreigingen vanwege zijn boek De duivelsverzen, dat door sommige moslims als godslasterlijk wordt beschouwd.

1 jaar geleden
Minister gaat FM-radiofrequenties veilen na uitspraak rechter

DEN HAAG (ANP) - Minister Micky Adriaansens (Economische Zaken) komt dit najaar met een voorstel voor een herverdeling van de landelijke FM-frequenties door middel van een veiling. De rechter zette onlangs een streep door het besluit van haar ambtsvoorganger Mona Keijzer om de bestaande vergunningen met drie jaar te verlengen.

1 jaar geleden
Grease-actrice Olivia Newton-John (73) overleden

LOS ANGELES (ANP) - Olivia Newton-John is maandag op 73-jarige leeftijd overleden. De actrice, met name bekend van haar rol als Sandy in de musical Grease, sliep in het bijzijn van vrienden en familie vredig in op haar ranch in Californiƫ, meldt haar echtgenoot John Easterling op Facebook.

1 jaar geleden
Actrice Anne Heche in kritieke toestand na auto-ongeluk

LOS ANGELES (ANP) - De Amerikaanse actrice Anne Heche is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht nadat ze met haar auto een woning in reed in Los Angeles. De auto en het huis vlogen in brand en de bestuurder liep ernstige brandwonden op, melden Amerikaanse media. Een anonieme bron bevestigde aan CNN dat het om Heche ging en de LA Times meldt dat de auto op haar naam geregistreerd stond.

1 jaar geleden
1,9 miljoen kijkers zien Engelse voetbalsters EK winnen

HILVERSUM (ANP) - Bijna 1,9 miljoen mensen hebben zondag gekeken naar de finale van het EK tussen de voetbalsters van Engeland en Duitsland. Via NPO 1 zagen zij hoe de Engelsen, gecoacht door de Nederlandse Sarina Wiegman, er met de winst vandoor gingen.

1 jaar geleden