Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Traumahelikopter ter plaatse bij ernstig ongeval in Tholen, weg afgesloten

Traumahelikopter ter plaatse bij ernstig ongeval in Tholen, weg afgesloten

THOLEN – Maandagmiddag heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden tussen een auto en een vrachtwagen op de Postweg (N286) bij Tholen. Meerdere ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. 

 Hulpdiensten kregen de melding van het ongeval om 13.45 uur binnen. Door nog onbekende oorzaak kwamen de personenauto en vrachtwagen met elkaar in botsing. De auto liep bij het ongeval veel schade op. Brandweermensen hebben het slachtoffer uit de auto moeten bevrijden.

Meerdere ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse voor de verzorging van het slachtoffer. Vanwege de afhandeling van het ongeval zal de weg voorlopig afgesloten blijven. De verkeerspolitie zal een onderzoek instellen naar de toedracht.

Meer uit Tholen

Aan de keukentafel met groenteboer Carlo Bruijs: “Het moeilijkste is om ‘nee’ te zeggen”

In Bergen op Zoom staat hij bekend als ‘de stadsgroenteboer’. Met zijn vriendelijke uitstraling en open houding heeft hij de gunfactor bij veel mensen. Carlo Bruijs is een bescheiden man en zal zelf niet snel naar buiten treden. Daarom was hij ook verrast dat hij van harte werd aanbevolen als ondernemer voor deze rubriek ‘aan de keukentafel’. Samen met zijn vrouw Wanda runt hij het AGF-bedrijf C. Bruijs van Dijk. De achternaam van Wanda is toegevoegd aan de bedrijfsnaam om ook naar buiten ook te laten zien dat ze het samen doen. Het familiebedrijf bestaat in 2022 al 111 jaar.

15 uur geleden
Man met ijzeren staaf geslagen door buurtgenoot

SINT MAARTENSDIJK - De politie moest zondagmorgen vroeg op pad voor een mishandeling. Een man zou geslagen zijn met een ijzeren staaf door een buurtgenoot. 

16 uur geleden
Het is weer zover: de Smerdiekse braderie!

SINT-MAARTENSDIJK - Vandaag is het weer zover.. de Smerdiekse braderie. De laatste keer vond plaats op 3 augustus 2019, dus het is alweer 3 jaar geleden. Euromarkt verzorgt de kramen en de organisatie op de dag zelf en zij zorgen er ook voor dat er al een aantal van de ongeveer 80 kramen bezet zullen zijn met allerlei mooie, leuke producten. Uiteraard zijn er ook een mooi aantal lokale ondernemers die hun waren en/of diensten uit gaan stallen. Er is voor ieder wat wils: van tassen tot jassen en van Zeeuws snoepgoed tot boeken.

1 dag geleden
Taalklassen komend schooljaar gecentreerd in voormalige schoolpand CNS De Regenboog

THOLEN - Gemeente Tholen en de Thoolse basisscholen centreren de Taalklas Tholen komend schooljaar 2022-2023 in het voormalige schoolpand van CNS De Regenboog aan de Molenvlietsedijk in Tholen. Afgelopen periode waren de Taalklassen verdeeld over drie Taalklas-locaties in Sint-Maartensdijk en Sint-Annaland. Door centralisatie van de Taalklassen kan de expertise van leerkrachten voor alle klassen ingezet worden, kan er onderwijs op leeftijdsniveau gegeven worden en is de inzet van personeel minder kwetsbaar.

2 dagen geleden
Reinier van Dis over tekort bij brandweer: ‘De nood is hoog!’

THOLEN - Reinier van Dis heeft naast zijn ‘normale’ werkzaamheden als brandweerman gekozen voor een specialisme als duiker. Het werken als duiker is een bijzondere ervaring in een gezellig team. Ondanks dat je geen ervaring als brandweerman hoeft te hebben om je aan te melden, is er toch een groot tekort aan duikers.

2 dagen geleden
Wethouders trappen ZeBra-route officieel af bij Oesterdam

OESTERDAM - De wethouders van de gemeenten Reimerswaal en Tholen en de Brabantse Wal-gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht trapten vanmiddag de ZeBra-fietsroute af. Dit is een meerdaagse route langs een stukje uniek toerisme in eigen omgeving.

3 dagen geleden
Cennie Reijngoudt over tekorten bij brandweer: ‘Kunnen soms niet uitrukken’

THOLEN - Cennie Reijngoudt is bijna klaar met de opleiding als manschap. Naast de brandweer, werkt hij bij een bedrijf dat landbouwmachines produceert. Voor hem is de brandweer een perfecte aanvulling op zijn werkzaamheden.

3 dagen geleden