Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Toneelvereniging St. Joseph stelt voorstellingen uit

Toneelvereniging St. Joseph stelt voorstellingen uit

OUD VOSSEMEER - Toneelvereniging St. Joseph, Oud Vossemeer, stelt de geplande voorstellingen uit.

Toneelvereniging Sint Joseph te Oud Vossemeer speelt sinds jaar en dag medio januari haar voorstellingen. Normaal gesproken wordt er eind september begonnen met de repetities.

Hoop op versoepeling

We zijn halverwege mei ook gewoon begonnen met het uitzoeken van een geschikt stuk, zo zegt het bestuur van de vereniging. De beschikbaarheid van de spelers, speelsters en de mensen achter de schermen werd gepolst. Alles in de hoop dat de regels verder versoepeld zouden worden en dat we op een redelijk normale manier aan het seizoen konden beginnen.

Van enige versoepeling is echter niet of nauwelijks sprake.

Te veel belemmeringen

We hebben daarom als vereniging unaniem besloten om dit seizoen te laten voor wat het is.

Er zijn te veel belemmeringen om op een verantwoorde manier te repeteren, te spelen.

Ook wat de voorstellingen betreft komt er nogal wat om de hoek kijken om op een verantwoorde manier publiek te kunnen ontvangen. Het aantal toeschouwers is drastisch beperkt. Los van het feit of men wel wil komen.

Wachten op betere tijden

Sint Joseph vindt het uiteraard erg jammer dat er niet gespeeld kan worden. Het is nu gewoon wachten op betere tijden.

Zodra de mogelijkheid zich voordoet zullen we weer een start maken.

Meer uit Tholen

Brandweerboot ingezet bij medisch noodgeval bij een brug Oud-Vossemeer

OUD-VOSSEMEER - De reddingboot van de brandweer Tholen is vrijdag aan het einde van de middag ingezet om te helpen bij een medische noodsituatie. Ook de brandweer van Nieuw-Vossemeer werd ingezet.

1 uur geleden
Katten met de naam Simba raken het vaakst vermist en andere feitjes

ZEELAND - In Zeeland zijn vorig jaar 329 katten vermist geraakt. Drie vierde van deze spoorloze katten zijn weer teruggevonden, maar de resterende 82 katten waren aan het einde van 2023 nog steeds zoek. Opvallend genoeg worden in onze provincie de minste katten vermist. Katten met de naam Simba liepen het vaakst van huis weg.

5 uur geleden
Vooraankondiging participatiebijeenkomst en ter inzage legging Ontwerp Omgevingsvisie

THOLEN - In 2023 hebben we een concept omgevingsvisie gepresenteerd, ter inzage gelegd, participatiebijeenkomsten georganiseerd en hierover met de gemeenteraad gesproken. Van inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties ontvingen we daarop veel inspraakreacties. Die leidden er toe om een tussenraadpleging te houden. Het gevolg hiervan is dat we nu een Ontwerp Omgevingsvisie hebben gemaakt, waarin we de hiervoor vermelde ingebrachte reacties hebben verwerkt.

1 dag geleden
Heinenoordtunnel (A29) dit weekend in beide richtingen afgesloten

BERGEN OP ZOOM/THOLEN - Reis je dit weekend over de A29 richting Bergen op Zoom of Rotterdam? Dan kun je niet door de Heinenoordtunnel. De tunnel is het hele weekend afgesloten voor nieuwe werkzaamheden. Hierdoor moet het verkeer rekening houden met omleidingen en extra reistijd.

1 dag geleden
Vanavond kun je meepraten over de nieuwe groene ontmoetingsplek

THOLEN - De perenboomgaard aan de Luchtenburgseweg wordt binnenkort omgetoverd tot een groene ontmoetingsplek, zo werd vorige week bekend. Wil je meer weten over dit plan of het ontwerp bekijken? Dan ben je vanavond op 29 februari welkom tijdens de inloopavond in het gemeentehuis.

2 dagen geleden
Dieven op heterdaad betrapt bij stelen spullen van bouwterrein Stalland

SINT-ANNALAND - Drie mannen zijn woensdagavond gearresteerd omdat ze spullen meenamen vanaf een bouwterrein aan de Tienhoven. Het gaat om twee mannen van 31 en 32 jaar oud uit Sint-Maartensdijk en een 42-jarige man uit Nieuw-Vossemeer.

2 dagen geleden
Hiep hiep hoera! Zo veel inwoners van Tholen zijn op deze schrikkeldag jarig

THOLEN - Vijftien inwoners van de gemeente Tholen vieren vandaag op schrikkeldag hun verjaardag. Dat is bijzonder, omdat 29 februari maar één keer in de vier jaar voorkomt. Daarnaast is trouwen op de laatste dag van deze maand zeer populair, blijkt uit cijfers van het CBS.

2 dagen geleden