Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tompoezenactie vv WHS groot succes

Tompoezenactie vv WHS groot succes

SINT-ANNALAND - Halverwege de maand mei zijn alle bestelformulieren voor de tompoezenactie van WHS opgehaald.

In de week voorafgaand aan de bezorging zijn de bestellingen verwerkt en de tompoezen besteld. Deze zijn op zaterdag 30 mei vroeg in de ochtend aan huis bezorgd.

In totaal zijn 2.500 tompoezen verkocht, wat natuurlijk een prachtig resultaat genoemd mag worden. Al met al kan gesteld worden dat de tompoezenactie een groot succes is geworden!

Dank

Het bestuur van WHS wil iedereen bedanken die geholpen heeft om deze actie een succes te maken, maar natuurlijk ook iedereen die tompoezen besteld heeft. De vereniging kan op dit moment alle inkomsten goed gebruiken en dit resultaat is daarom ook een enorme steun in de rug!

Foto's

Foto’s van het bezorgmoment zijn terug te vinden in het fotoalbum op de site van WHS. [l]

Meer uit Tholen

Traumahelikopter ingezet voor gevallen persoon van paard aan Lange Kruisweg

SINT PHILIPSLAND - Bij een ongeval dinsdagavond is een persoon van een paard gevallen aan de Lange Kruisweg in Sint Philipsland. Dat bevestigen getuigen. Vanwege de ernst van de situatie is een traumahelikopter ingeschakeld.

3 uur geleden
Molenvliet voelt zich buitengesloten: 'Moet Tholen nou zo idioot groot worden?'

THOLEN - Bewoners van de buurtschap Molenvliet maken zich zorgen over de gevolgen van aangrenzende nieuwbouwprojecten voor hun leefomgeving. Ze zijn bang dat de rust wordt verstoord met de komst van nieuwe woonwijken tegen hun buurtschap. Ook zijn ze gefrustreerd omdat ze niet betrokken zijn bij de ontwikkeling van deze plannen, zo vertellen de bewoners in de gemeenteraad.

7 uur geleden
'Sekteleider' Carine Bolijn uit Sint Philipsland op 83-jarige leeftijd overleden

SINT PHILIPSLAND - Carine Bolijn uit Sint Philipsland is op 83-jarige leeftijd overleden, zo meldt het Financieele Dagblad. Zij was de leider van Maerloo, een stichting op Tholen waar mensen kwamen voor goddelijke genezing van bijvoorbeeld kanker. De strafrechtelijke vervolging van de vrouw komt tot een einde, zegt het Openbaar Ministerie.

9 uur geleden
Zeeuwse Bart (21) uit de kleren voor sexyboerenkalender: 'Ik werd uitgedaagd'

SINT PHILIPSLAND - Wat begon als een ondeugend grapje op een zaterdagavond is werkelijkheid geworden voor Bart Verwijs uit Sint Philipsland. De 21-jarige student is een van de dertig gelukkigen voor de Boeren Kalender van 2024, waarbij boeren halfnaakt poseren. Maar hoe is deze Zeeuwse boer in dit pikante avontuur beland? Bart doet zijn verhaal.

12 uur geleden
'Kabinet slaat plank mis bij versterking van regionale en lokale journalistiek'

THOLEN/DEN HAAG - In een recente brief aan de Tweede Kamer heeft staatssecretaris Uslu (Cultuur en Media) de cruciale rol benadrukt die regionale en lokale journalistiek speelt in het versterken van de band tussen burgers en het democratisch draagvlak in Nederland. 

14 uur geleden
Nieuwe woonwijk in Stavenisse met 32 'betaalbare' woningen in Poststraat-Zuid

STAVENISSE - Een stuk landbouwgrond aan de Poststraat in Stavenisse moet plek maken voor 32 nieuwe woningen. Dat staat in het bestemmingsplan dat gisteren positief is ontvangen door de gemeenteraad. De eerste werkzaamheden van deze woonwijk moeten binnen enkele maanden beginnen.

16 uur geleden
Sint Philipsland krijgt groen licht voor groter bedrijventerrein

SINT PHILIPSLAND - De provincie ging eerst niet akkoord met de plannen van de gemeente Tholen voor het uitbreiden van het bedrijventerrein in Sint Philipsland. De natuur zou te veel lijden, was het oordeel. Tholen heeft de plannen herzien en de aangepaste plannen zijn nu wel naar de zin van de provincie.

19 uur geleden