Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Toffe Thoolse Tattoos: Chimène Jeroense

Toffe Thoolse Tattoos: Chimène Jeroense

Chimène (18) en Esmée (21) Jeroense uit Tholen waren allebei zestien jaar toen ze hun eerste tattoo lieten zetten. Dit deden zij ter nagedachtenis aan hun vader, die elf jaar geleden overleed aan een hartstilstand.

“Mijn zus en ik wilden allebei heel erg graag een tatoeage als herinnering of eerbetoon aan onze vader. Dat mocht natuurlijk pas toen we zestien waren dus we moesten lang wachten. Mijn zus mocht natuurlijk als eerste, maar omdat ik pas dertien was, moest ik nog lang wachten. Ik was blij toen ik eindelijk. Hij zong ik zing, daarom wilde ik er muzieknoten in hebben. Er kwam een roos bij, omdat dit een symbool van mijn vader naar mij was en ook heb ik er ‘papa’ bij laten zetten. Het was niet emotioneel, omdat het al zo lang geleden was dat hij stierf, maar het voelde wel heel goed om iets te hebben dat niemand me meer af kon pakken. In hetzelfde jaar liet ik nog een tattoo zetten, een leeuw van mijn sterrenbeeld ben een boogschutter, dat was mijn vader. Vorig jaar kreeg ik de derde tattoo van mijn zus. Samen hebben we onze sterrenbeelden en die van onze ouders gezet. Niemand gelooft dat we zussen zijn, omdat we echt totaal niet op elkaar lijken. Zo kunnen we het toch bewijzen’, zegt ze lachend. “Het is niet zo dat ik er echt nog heel veel bij wil, maar mijn moeder, mijn zus en ik willen heel graag alle drie hetzelfde infinity-teken laten zetten. Mijn moeder durft alleen nog steeds niet, ze is bang dat het te pijnlijk is. Ik vind dat meevallen, dus hopelijk doet ze het ooit nog eens. Dat lijkt me mooi.”

Meer uit Tholen

Vanavond kun je meepraten over de nieuwe groene ontmoetingsplek

THOLEN - De perenboomgaard aan de Luchtenburgseweg wordt binnenkort omgetoverd tot een groene ontmoetingsplek, zo werd vorige week bekend. Wil je meer weten over dit plan of het ontwerp bekijken? Dan ben je vanavond op 29 februari welkom tijdens de inloopavond in het gemeentehuis.

3 uur geleden
Dieven op heterdaad betrapt bij stelen spullen van bouwterrein Stalland

SINT-ANNALAND - Drie mannen zijn woensdagavond gearresteerd omdat ze spullen meenamen vanaf een bouwterrein aan de Tienhoven. Het gaat om twee mannen van 31 en 32 jaar oud uit Sint-Maartensdijk en een 42-jarige man uit Nieuw-Vossemeer.

7 uur geleden
Hiep hiep hoera! Zo veel inwoners van Tholen zijn op deze schrikkeldag jarig

THOLEN - Vijftien inwoners van de gemeente Tholen vieren vandaag op schrikkeldag hun verjaardag. Dat is bijzonder, omdat 29 februari maar één keer in de vier jaar voorkomt. Daarnaast is trouwen op de laatste dag van deze maand zeer populair, blijkt uit cijfers van het CBS.

8 uur geleden
Autoschade Buijs: 'Werken met ZLM geeft ons veel vertrouwen'

THOLEN - Schade aan je auto? Dan zorgt Autoschade Buijs voor een snelle en betrouwbare oplossing. Vanaf 1 maart is dit Thoolse bedrijf aan de Ambachtsweg een erkend schadehersteller van ZLM Verzekeringen. Met deze nieuwe samenwerking blijft Autoschade Buijs na 17 jaar haar groeiende service nog altijd uitbreiden.

1 dag geleden
Skills helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan

THOLEN - Skills draait op volle toeren. Aan de Marconiweg in bedrijventerrein Welgelegen ligt deze nieuwe werkplaats. De missie van Skills is duidelijk: het trainen van deelnemers met afstand tot de arbeidsmarkt naar regulier werk. Dit kan iedereen zijn, van mensen met psychische klachten tot nieuwkomers.

1 dag geleden
Kruispunt N286 vanaf zaterdag 2 maart open voor verkeer

THOLEN - Gemeente Tholen werkt aan de bereikbaarheid van Tholen in het project Toekomstig Tholen. Om de bereikbaarheid te verbeteren, legt de gemeente ter hoogte van de Molenvlietsedijk en de N286 een nieuw kruispunt aan. Vanaf zaterdag 2 maart om 6.00 uur is het kruispunt open voor verkeer.

2 dagen geleden
Meer woningen, minder voetbalvelden: KNVB vraagt politiek om aandacht

THOLEN - Het Nederlandse amateurvoetbal staat onder druk door een tekort aan ruimte voor clubs, waarschuwt de KNVB. De invoering van een sportnorm op basis van het aantal inwoners per gemeente moet daarom hoog op de politieke agenda komen te staan. Met de ambitie om veel nieuwe woningen te bouwen, benadrukt de voetbalbond het belang van leefbare wijken voor de toekomst.

2 dagen geleden