Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Toffe Thoolse Tattoos: Bianca en Brian

Toffe Thoolse Tattoos: Bianca en Brian

Bianca (bijna 50) en haar zoon Brian (24) uit Sint-Annaland hebben matching tattoos. Het herinnert hen eraan wat een bijzondere band zij samen hebben. “Dat hij zelf vroeg om samen een tatoeage te laten zetten, was voor mij dan ook een geluksmoment.”

“Gezien de beperkingen van mijn zoon, ben ik al zijn hele leven voor hem aan het knokken. Ik vocht voor een plaatsje op school, in de maatschappij, overal. Ik heb er steeds voor moeten vechten dat hij kreeg wat hij nodig had. Dat zorgde ervoor dat ik op den duur meer hulpverlener en dienstverlener was dan mama. Ook door mijn machteloosheid die ik voelde toen de band met Brian door externe factoren minder hecht werd. We dreigden elkaar kwijt te raken. Toen hij ,begeleid, op zichzelf ging wonen kwam hij met het idee om samen een tattoo te nemen. Als moeder is dat natuurlijk altijd een compliment, maar voor Brian is het erg lastig om zijn gevoelens te uiten. Het was dan ook op zich al heel speciaal dat hij dat zei. Inmiddels woont Brian weer thuis. We zijn naar Sint-Annaland verhuisd, zodat hij in een eigen mancave kon wonen. Zelfstandig en toch bij ons, met begeleiding aan huis. Maar nog steeds staan de tattoos symbool voor de band die we hebben. We hebben elkaars vingerafdrukken op onze bovenarm. Brian heeft mama erboven laten zetten. Ik had de naam Brian al op mijn arm staan, maar daaronder heb ik nu het moeder-kindteken. Brian gaf laatst aan er nog eentje samen met mij te willen. Het is nog de vraag wat het moet worden, maar wat mij betreft komt hij er zeker!” 

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Tholen

Motorrijdster gewond bij ongeluk op de Oudelandsedijk

STAVENISSE - Een motorrijdster is vanmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeluk op de Oudelandsedijk net buiten Stavenisse.

4 uur geleden
Politie Tholen pakt verkeersoverlast aan, 204 bestuurders in overtreding

THOLEN - De komende weken pakken politie en gemeente Tholen de verkeersoverlast in de vorm van te hard rijden aan. De afgelopen tijd werden ook al diverse controles uitgevoerd

8 uur geleden
Patrick en Marianne leven als God in Frankrijk

SINT-ANNALAND - Patrick en Marianne Jungbeker (voorheen woonachtig in Sint-Annaland) jaagden hun droom na en zijn sinds vorig jaar eigenaar van een uniek stukje Frankrijk. Eerder woonde het stel met hun dochter en zoon jarenlang bij de molen in Sint-Annaland.

1 dag geleden
Het succesverhaal van De Speelkrael!

SCHERPENISSE - In 2018 sloegen inwoners van Scherpenisse de handen ineen om de speelplek aan de Beatrixlaan aan te pakken. Speeltuinvereniging De Speelkrael volgde en vormde het begin van een uniek project dat zoveel meer werd dan alleen een speeltuin. De Speelkrael werd een succesverhaal!

2 dagen geleden
George de Leeuw stapt per direct uit ABT-fractie

SINT MAARTENSDIJK - George de Leeuw stapt per direct op uit de ABT-fractie. Dat liet hij maandagochtend weten. De Leeuw gaat verder als eenmansfractie onder de naam ‘ Lijst DeLeeuw.’ 

3 dagen geleden
Instrumentenparade KMV Concordia Tholen

THOLEN - Muziekvereniging KMV Condordia uit Tholen organiseert voor alle kinderen en ouders een instrumentenparade op woensdagmiddag 1 juni van 2 tot 4 uur in ’t Muzieklokaal aan de Zoekweg in Tholen. Dit is dé gelegenheid om zelf eens een muziekinstrument uit te proberen!

3 dagen geleden
Vrijwilligers gevraagd voor Taalhuis Tholen

THOLEN - Vanaf 1 januari 2022 is Bibliotheek Oosterschelde verantwoordelijk voor de projectleiding en coördinatie van het Taalhuis Tholen. We hebben als Bibliotheek al ervaring met het coördineren van de Taalhuisnetwerken in de Bevelandse gemeenten en Schouwen-Duiveland. We zijn blij dat ook Tholen hierbij aansluit. 

4 dagen geleden