Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Toffe Thoolse Tattoos: Bianca en Brian

Toffe Thoolse Tattoos: Bianca en Brian

Bianca (bijna 50) en haar zoon Brian (24) uit Sint-Annaland hebben matching tattoos. Het herinnert hen eraan wat een bijzondere band zij samen hebben. “Dat hij zelf vroeg om samen een tatoeage te laten zetten, was voor mij dan ook een geluksmoment.”

“Gezien de beperkingen van mijn zoon, ben ik al zijn hele leven voor hem aan het knokken. Ik vocht voor een plaatsje op school, in de maatschappij, overal. Ik heb er steeds voor moeten vechten dat hij kreeg wat hij nodig had. Dat zorgde ervoor dat ik op den duur meer hulpverlener en dienstverlener was dan mama. Ook door mijn machteloosheid die ik voelde toen de band met Brian door externe factoren minder hecht werd. We dreigden elkaar kwijt te raken. Toen hij ,begeleid, op zichzelf ging wonen kwam hij met het idee om samen een tattoo te nemen. Als moeder is dat natuurlijk altijd een compliment, maar voor Brian is het erg lastig om zijn gevoelens te uiten. Het was dan ook op zich al heel speciaal dat hij dat zei. Inmiddels woont Brian weer thuis. We zijn naar Sint-Annaland verhuisd, zodat hij in een eigen mancave kon wonen. Zelfstandig en toch bij ons, met begeleiding aan huis. Maar nog steeds staan de tattoos symbool voor de band die we hebben. We hebben elkaars vingerafdrukken op onze bovenarm. Brian heeft mama erboven laten zetten. Ik had de naam Brian al op mijn arm staan, maar daaronder heb ik nu het moeder-kindteken. Brian gaf laatst aan er nog eentje samen met mij te willen. Het is nog de vraag wat het moet worden, maar wat mij betreft komt hij er zeker!” 

Meer uit Tholen

Motorrijder ernstig gewond na ongeluk op Marconiweg in Tholen

THOLEN - Een motorrijder is zaterdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk in Tholen. Een traumahelikopter van het MMT (Mobiel Medisch Team) is ter plaatse geland.

20 uur geleden
Tholenaar gewond bij eenzijdig ongeval met opgevoerde Fatbike

THOLEN - Bij een eenzijdig ongeval in Tholen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 42-jarige Tholenaar gewond geraakt. De man is volgens de politie hoogstwaarschijnlijk met een opgevoerde Fatbike tegen een geparkeerde auto gereden.

22 uur geleden
Bestuurder raakt gewond bij eenzijdig ongeluk op de N658 bij Sint-Annaland

SINT ANNALAND – Bij een eenzijdig ongeval op de N658 bij Sint Annaland is vrijdagavond een persoon gewond geraakt. Door een onbekende reden was de auto waarin de persoon zat van de weg geraakt en in een sloot terechtgekomen.

1 dag geleden
Expeditie Zuidwaterlinie eindigt vandaag in Tholen

THOLEN - In Tholen gaat vandaag de vierde en laatste etappe van Expeditie Zuidwaterlinie van start. Deelnemers verkennen de rijke geschiedenis van de langste en oudste verdedigingslinie van Nederland. Bij de vestingstad zijn drie wandelroutes uitgestippeld.

1 dag geleden
Auto in sloot na ongeval in Sint-Annaland, traumaheli ter plaatse

SINT-ANNALAND - De hulpdiensten zijn vrijdagavond met veel mensen uitgerukt naar een voertuig dat in de sloot terecht is gekomen bij de Joanna-Mariapolder (N658).  Een traumahelikopter is ter plaatse.

1 dag geleden
Prachtige vogels bewonderen op vierde vogelbeurs Oud-Vossemeer

OUD-VOSSEMEER - Heb je altijd al een vogel willen hebben als huisdier, maar weet je niet hoe je moet beginnen of waar je moet zoeken? Dan kun je op zaterdag 30 september terecht in Oud-Vossemeer voor de vierde vogelbeurs van vogelvereniging De Vogelvrienden. In het duivenlokaal aan de Hofstraat kun je morgen meer dan honderd prachtige vogels bewonderen.

1 dag geleden
Leerlingen van De Eevliet ontvangen Cindy met erehaag op haar trouwdag

POORTVLIET - Een trouwdag om nooit te vergeten. Onderwijsassistent Cindy Bruijnzeel bracht op haar huwelijksdag een bezoek aan haar basisschool De Eevliet in Poortvliet. Daar werden zij en haar partner Pascal Vermeulen ontvangen door een erehaag van de leerlingen.

1 dag geleden