Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Toer Club Arendskerke houdt op 4 juni twee ritten

Toer Club Arendskerke houdt op 4 juni twee ritten

‘s-HEER ARENDSKERKE - Toer Club Arendskerke houdt zondag 4 juni fietstoertochten van 80 en 105 kilometer. Vertrekpunt is het terrein van tennisvereniging de Schaepskooi in ‘s-Heer Arendskerke. 

Deelnemers kunnen tussen 9.00 en 11.00 uur starten. Er zijn mooie routes uitgezet door het trainingsgebied van de club. De toertochten lopen over Zuid- en Noord-Beveland en Walcheren. Meedoen kost vijf euro. Tennisvereniging de Schaepskooi is te vinden aan de Elenbaasstraat 34A in ’s-Heer Arendskerke. Er is parkeergelegenheid aan de Raadhuisstraat.

Meer uit Beveland

Extra geld voor bibliobus in Noord-Beveland en Veere

WISSENKERKE/DOMBURG - De gemeenten Noord-Beveland en Veere ontvangen een eenmalige rijkssubsidie voor uitbreiding van de dienstverlening met de bibliobus.

18 uur geleden
Politie arresteert 43-jarige man wegens mishandeling in Goes

GOES - De politie heeft zaterdagavond een 43-jarige man aangehouden die verdacht wordt van mishandeling bij een horecagelegenheid in Goes. Na zijn arrestatie zou de verdachte ook een agent hebben geslagen bij het politiecellencomplex.

1 dag geleden
Grote brand verwoest bedrijfsloods aan Colijnsplaatse Groeneweg

KATS - Bij een bedrijf aan de Colijnsplaatse Groeneweg heeft zaterdagavond een zeer grote brand gewoed. De brandweer was met meerdere eenheden ter plaatse om de brand te bestrijden.

1 dag geleden
Automobilist lichtgewond bij botsing in Goes

GOES - Een motorrijder en een automobilist zijn zaterdagmiddag met elkaar in botsing gekomen op de Van der Spiegelstraat in Goes. De automobilist raakte daarbij lichtgewond, de motorrijder liep geen letsel op.

1 dag geleden
Brandweer rukte vannacht uit voor brandende pompwagen in Goes

GOES - De brandweer van 's-Gravenpolder is afgelopen nacht ingezet voor een brand in een pompwagen aan de Nansenbaan in Goes.

2 dagen geleden
Auto rijdt dwars door wegbewijzering A58 Goes: Gedeelte snelweg afgezet

GOES - De bestuurder van een personenauto is zaterdagmorgen met de schrik vrijgekomen bij een eenzijdig ongeval op de A58 bij Goes. De auto reed dwars door een verkeersbord heen.

2 dagen geleden
Aan de keukentafel met vader en zoon van Groentehal Middelburg: 'De naam Leijnse gaat door'

MIDDELBURG - Voor steeds meer Zeeuwen een bekend beeld; de bussen met groene appeltjes van Groentehal Middelburg die door de straten rijden. De mensen achter de groene appeltjes zijn vader en zoon Bart en Frank Leijnse. Hoe gaat het met de samenwerking? Bart: "We kunnen allebei eigenwijs zijn, maar gelukkig kunnen we ook water bij de wijn doen."

2 dagen geleden