Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Toch Zomerspelen in de vakantie

Toch Zomerspelen in de vakantie

THOLEN - De zomervakantie staat weer voor de deur. Jij op Tholen biedt in de vakantie weer spetterende zomeractiviteiten aan. Zoals ieder jaar zijn er ook dit jaar weer de ‘Summergames’. Daarnaast zijn er ook extra activiteiten in Sint-Maartensdijk: Zomerspelen. Alle activiteiten zijn voor kinderen tot en met 12 jaar of voor jongeren van 12 tot en met 23 jaar. Vooraf inschrijven is verplicht.

De buurtsportcoaches en jongerenwerkers van de gemeente Tholen hebben met de Summergames weer een divers programma opgesteld voor de verschillende kernen op Tholen. De eerste activiteiten starten op 28 juli. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen bijvoorbeeld meedoen met: dieren knuffelen, Expeditie Robinson, een dropping met muziek en nog meer. Jongeren van 12 tot met 23 jaar kunnen gaan lasergamen, hungergamen of spelen legends of Tholen. Deze activiteiten kosten € 2,00 per persoon, met uitzondering van dieren knuffelen. Deze activiteit is gratis. Een overzicht van de Summergames staan op www.jijoptholen.nl/summergames-2021

Zomerspelen Sint-Maartensdijk

In Sint-Maartensdijk wordt er voor verschillende leeftijden onder andere een springspektakel, suppen en een skateclinic georganiseerd. Al deze activiteiten zijn gratis, behalve het suppen (€ 2,00 per persoon). Meer informatie op: www.jijoptholen.nl/zomeractiviteiten-sint-maartensdijk

Inschrijven

Op www.jijoptholen.nl/activiteiten kan men zich inschrijven. De inschrijvingen voor de activiteiten gaan erg snel. Voor alle activiteiten geldt: vol = vol. Voor vragen neem contact op via [email protected]

Meer uit Tholen

Lente 2023 was de op twee na natste sinds 1906

THOLEN - De lente van 2023 was kletsnat. Er viel gemiddeld over het land 226 mm tegen 154 normaal, meldt Rico Schröder van Weeronline. Alleen in 1993 en 1979 was de lente nog natter. Wat betreft temperatuur en zonneschijn was de lente gemiddeld redelijk normaal. De gemiddelde temperatuur in De Bilt bedraagt 9,7 graden tegen 9,9 normaal en de zon scheen 560 uur tegen 565 gebruikelijk.

22 uur geleden
Thoolse ateliers openen de deuren tijdens negende editie OPEN Atelierroute

THOLEN/SINT PHILIPSLAND - De negende editie van de OPEN Atelierroute gaat aanstaande zaterdag van start. Tijdens de route stellen kunstenaars uit de regio hun ateliers en expositieruimten open voor het publiek. 

1 dag geleden
Aantal honingbijen dat afgelopen winter stierf in Zeeland flink toegenomen

ZEELAND - Het aantal honingbijen dat afgelopen jaar stierf in de winter, is flink toegenomen. Dat blijkt uit onderzoek van de Wageningen Universiteit & Research. In Zeeland stierven er afgelopen winter 27,8 procent meer honingbijen dan normaal. 

2 dagen geleden
Overheid verstuurt volgende week maandag een NL-Alert testbericht

THOLEN - De overheid zendt op maandag 5 juni rond 12.00 uur een NL-Alert testbericht uit. Hierdoor ervaren Nederlanders hoe het is om een NL-Alert te ontvangen bij een noodsituatie, zoals een grote brand of overstroming.

2 dagen geleden
Risico op natuurbranden in Zeeland verhoogd naar 'extra alert'

ZEELAND - Het risico op natuurbranden in Zeeland is zojuist verhoogd naar de fase ‘extra alert’. Dat laat de Veiligheidsregio Zeeland weten. “Dat betekent dat we mensen vragen extra alert te zijn op het ontstaan van brand in de natuur.”

2 dagen geleden
'Groei van werkgelegenheid in Zeeland komt in 2024 tot stilstand'

ZEELAND - De groei van werkgelegenheid in Zeeland komt in 2024 tot stilstand door lagere economische groei en krapte op de arbeidsmarkt. Dat blijkt uit een prognose van het UWV. In de meeste sectoren neemt het groeitempo af. Voor de industrie, financiële diensten en de bouw wordt volgend jaar een lichte banenkrimp verwacht.

2 dagen geleden
De Thoolse natuur groeit en bloeit: boswachter Marijke vertelt er alles over

THOLEN - De temperaturen lopen op, bloemen komen weer in bloei en vogels leggen eieren. De lente is in volle gang! Ook op het eiland vinden er weer allerlei veranderingen plaats in de natuur. Iemand die hier alles over kan vertellen is boswachter, Marijke Lieman.

3 dagen geleden