Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Titelhouder Manchester City verslaat Leipzig in slotfase

Titelhouder Manchester City verslaat Leipzig in slotfase

LEIPZIG (ANP) - Manchester City heeft ook de tweede wedstrijd in de groepsfase van de Champions League gewonnen. De titelverdediger nam kort voor tijd afstand van RB Leipzig: 1-3.

De Argentijnse invaller Julián Álvarez zette Manchester City in de 84e minuut op voorsprong (1-2), waarna ook de Belg Jeremy Doku (eveneens invaller) nog scoorde. Oranje-international Nathan Aké kwam bij Manchester City in de 72e minuut in het veld. Bij Leipzig deed oud-PSV'er Xavi Simons de gehele wedstrijd mee.

In dezelfde groep speelde Young Boys met 2-2 gelijk bij Rode Ster Belgrado. Manchester City is met 6 punten koploper. Leipzig staat tweede met 3 punten en Young Boys en Rode Ster hebben allebei 1 punt.

Meer uit Voetbal

Depay mag haarband van 'verraste' Koeman gewoon dragen

ZEIST (ANP) - Memphis Depay mag van bondscoach Ronald Koeman zijn witte haarband bij het Nederlands elftal gewoon dragen. De aanvaller had de opvallende band donderdag tijdens het oefenduel met Canada (4-0) voor het eerst om.

27 minuten geleden
Koeman heeft op De Jong na volledige selectie ter beschikking

ZEIST (ANP) - Ronald Koeman heeft in de laatste oefenwedstrijd voor het EK tegen IJsland bijna zijn gehele selectie ter beschikking. Alleen middenvelder Frenkie de Jong, die op de weg terug is na een enkelblessure, kan maandagavond nog niet meedoen. "Verder is iedereen fit", aldus de bondscoach in Zeist.

34 minuten geleden
Koeman vindt teleurstelling bij spits Weghorst begrijpelijk

ZEIST (ANP) - Ronald Koeman heeft er geen moeite mee dat Wout Weghorst teleurgesteld reageerde toen hij afgelopen week te horen kreeg dat hij op het EK niet in de basis begint. "Dat mag toch? Wout was heel correct", vertelde de bondscoach in Zeist.

46 minuten geleden
Reijnders dankzij Nederlands ritme in Australië 'fris en fruitig'

ZEIST (ANP) - Tijjani Reijnders heeft na zijn korte trip met AC Milan naar Australië geen last van een jetlag. De Oranje-international hield het Nederlandse ritme aan en ging pas diep in de nacht slapen, vertelde hij op een persconferentie in Zeist.

1 uur geleden
Koeman laat De Jong op trainingen nog buiten de duels

ZEIST (ANP) - Frenkie de Jong doet bij het Nederlands elftal nog niet mee aan oefeningen en trainingsvormen waarin hij duels moet aangaan. Dat zei bondscoach Ronald Koeman over de middenvelder die herstellende is van een enkelblessure.

1 uur geleden
Belgische voetballers reizen zonder Meunier naar EK

BRUSSEL (ANP) - Thomas Meunier reist woensdag niet met de Belgische voetbalploeg naar het EK in Duitsland. De rechtsback van Trabzonspor heeft zaterdagavond een dijbeenblessure opgelopen in het gewonnen oefenduel met Luxemburg (3-0).

1 uur geleden
NAC Breda neemt afscheid van clubicoon Lokhoff

BREDA (ANP) - Ton Lokhoff vertrekt bij NAC Breda. De naar de Eredivisie gepromoveerde club heeft na de komst van de nieuwe hoofdtrainer Carl Hoefkens geen functie meer voor 'Mister NAC'.

2 uur geleden