Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

 Tim Coronel komt naar Contacta

Tim Coronel komt naar Contacta

Autocoureur Tim Coronel is sinds begin 2020 het gezicht van 'MONO-zakelijk'. Tijdens Contacta vertelt hij je daar alles over. 'MONO-zakelijk' stimuleert werkgevers afleiding in het verkeer te voorkomen. Als werkgever verwacht je dat jouw werknemers altijd bereikbaar zijn, maar wat als zij onderweg zijn? Één op de drie werkgevers heeft hier geen regels voor. Als zeer ervaren autocoureur is Tim een autoriteit in de racewereld. Hij weet als geen ander over te brengen dat concentratie ontzettend belangrijk is achter het stuur. En niet alleen als je autocoureur bent.

Het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland (ROVZ) heeft als taak om verkeersveiligheid binnen de provincie Zeeland te bevorderen. Zo ook rondom beroepsmatig vervoer. Zij hebben Tim Coronel voorgedragen als spreker op Contacta om bewustwording te creëren bij werkgevers omtrent verkeersveiligheid van werknemers.

Bij Tim ‘Alfa’ Coronel is de liefde voor de autosport er met de paplepel ingegoten. Zijn vader, Tom Coronel sr., gaf zijn tweelingzoons Tim en Tom uit liefde voor de racerij als tweede namen Alfa en Romeo. Het jaar 2003 werd hét jaar voor Tim Coronel wanneer hij zowel de European als de Dutch Alfa GTA Challenge weet te winnen. Voorts is Tim in 2005 de sterkste in de Porsche GT3 Cup Challenge en neemt hij meerdere keren deel aan de beruchte Parijs-Dakar Rally. Sinds 2007 rijdt Tim de Dakar-rally en reed hij in 2020 zijn twaalfde Dakar. Op dit moment is Tim Coronel nog druk bezig met zijn droom: Het rijden van de Dakar-rally in een elektrische buggy. In 2014 was Tim Coronel deelnemer aan het tv-programma Expeditie Poolcirkel. In 2019 nam Tim deel aan de twintigste editie van Expeditie Robinson.

Meer uit Zeeland

Ontmoet jouw potentiële werkgever op de Banenmarkt 'Werken in Zeeland'

Aanstaande donderdag 20 juni is het weer tijd voor de Banenmarkt 'Werken in Zeeland'. Deze editie vindt plaats in het Scheldetheater van Terneuzen. Dit is dé kans om in gesprek te gaan met verschillende bedrijven uit verschillende sectoren. Op de Banenmarkt zijn 65 bedrijven die zich graag aan jou willen voorstellen. Bekijk hier welke bedrijven aanwezig zijn op de Banenmarkt.

1 maand geleden
Ook dit jaar Examencadeaus voor alle Zeeuwse examenkandidaten

Heeft school gebeld met goed nieuws? Geslaagd? Net examen gedaan voor middelbare school of voortgezet onderwijs? Gefeliciteerd! Ook dit jaar krijgen alle Zeeuwse jongeren die net zijn geslaagd, of binnenkort hun diploma zullen behalen, gratis examencadeaus van stichting De Zeeuwse Connectie. Samen met diverse Zeeuwse bedrijven geeft het Zeeuwse netwerk weer cadeaus en kortingen aan deze Zeeuwse jongeren. Daarnaast worden er onder de deelnemers ook nog eens prijzen verloot, zoals de nieuwste iPhone, laptop, cadeaubonnen, zonnebrillen, festival-tickets en meer. De cadeaus en prijzen worden beschikbaar gesteld door de deelnemende Zeeuwse bedrijven Bomont, Mariener Eyewear, YourSurprise, Alternate.nl, Dek Rijopleidingen, Festive Events, ZeeuwseVacaturebank.nl, DaVinci Bioscoop Goes, Ritel en Vestrock. Naast de cadeaus en extra prijzen, krijgen alle aanmelders ook gratis een lidmaatschap van De Zeeuwse Connectie en zullen ze worden uitgenodigd voor de verschillende gratis activiteiten van dit Zeeuwse netwerk. Hierdoor zullen zeker de jongeren die voor een vervolgstudie de provincie gaan verlaten makkelijker een verbinding met Zeeland behouden, is de achterliggende gedachte. Ook de Zeeuwse Vacaturebank werkt aan de campagne mee en ziet het als een goede kans om Zeeuwse jongeren te wijzen op de vele vacatures, vakantiebanen en stageplaatsen die Zeeland te bieden heeft.

1 maand geleden
Coppens Energie & Klimaat groeit door!

Coppens Energie & Klimaat groeit door! Coppens Energie & Klimaat kondigen met trots aan dat zij per 1 oktober gaan uitbreiden naar Goes. Deze strategische zet markeert een belangrijk moment in de missie van het bedrijf om Nederland steeds iets groener te maken. Met deze uitbreiding worden duurzame energie en klimaatoplossingen toegankelijker voor meer mensen uit de regio.

1 maand geleden
Maak je klaar voor dé Haringparty Goes

Maak je klaar voor dé Haringparty Goes op woensdag 19 juni vanaf 17:00 uur bij Slot Oostende in Goes! Deze gezellige Nederlandse traditie draait helemaal om de nieuwe haring, oftewel 'Hollandse Nieuwe'. Dit wil je echt niet missen! Op de Haringparty Goes, bij het prachtige Slot Oostende, staat je een supergezellige avond te wachten. Voor maar € 37,50 per persoon krijg je:

1 maand geleden
Moore DRV groeit flink in Zuid-Holland door aansluiting Ruitenburg  

Moore DRV groeit flink in Zuid-Holland door aansluiting Ruitenburg   Moore DRV maakt bekend dat Ruitenburg  adviseurs & accountants zich bij haar aansluit. Daarmee versterkt Moore DRV haar positie in de provincie Zuid-Holland. Ruitenburg (300 medewerkers) is gevestigd in Delft, Den Haag, Maasdijk en Maassluis. Begin dit jaar werd met de aansluiting van Rijkse de positie in Zeeland verstevigd.  

1 maand geleden
VAN KEULEN TRANSPORT: ONS BEN ZUUNIG, OOK OP ONZE MENSEN!

VAN KEULEN TRANSPORT: ONS BEN ZUUNIG, OOK OP ONZE MENSEN! Al meer dan 80 jaar is Van Keulen Transport actief in en rond Middelburg en Vlissingen. Hun trucks leggen jaarlijks gemiddeld zo’n 100 tot 120 duizend km af. We spreken met Erik Breure, die van uitzendkracht chauffeur is opgeklommen naar directeur-eigenaar, over het belang van bewust onderweg gaan.

1 maand geleden
Meer dan 8.000 vacatures door heel Zeeland

De allereerste Zeeuwse Carrièrekrant is uit! Met meer dan 8.000 vacatures door heel Zeeland, biedt deze krant een uitgebreid overzicht van kansen en mogelijkheden in de regio.  Van technische tot creatieve functies, van startersposities tot leidinggevende functies, de diversiteit aan vacatures weerspiegelt de dynamiek van de Zeeuwse arbeidsmarkt. Heb je de krant nog niet gelezen? Blader dan hier door de digitale pagina's en ontdek jouw volgende professionele avontuur in het prachtige Zeeland.

2 maanden geleden