Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tien vrienden uit Oud-Vossemeer zetten dezelfde tattoo

Tien vrienden uit Oud-Vossemeer zetten dezelfde tattoo

Dylan Pot, Niels van Duivenbode, Babette Vaders, Sanne Vaders, Ricardo Voshol, Fabiën Voshol, Dirk Blenkers, Job de Reus, Jens de Reus en Cerenyse van Dijk lieten alle tien dezelfde tattoo zetten: de coördinaten van café De Hoop in Oud Vossemeer. 

“Dylan kwam eigenlijk met het idee voor het ontwerp”, vertelt Fabiën namens vriendengroep De Grabbelton. “Iedereen wilde al wel een tatoeage en Dylan liet toen een foto van Pinterest zien met een tattoo met coördinaten. Iedereen vond het meteen een leuk idee. We hebben juist gekozen voor het café, omdat het toch we een plek is waar we allemaal komen en waar we mooie herinnering hebben gemaakt. Ondanks dat staat de tatoeage niet alleen voor het café. Het staat ook voor Oud Vossemeer.” De vriendengroep moest er wel even serieus over nadenken: “Want ja, het is wel voor heel je leven, maar uiteindelijk heeft toch bijna iedereen hem gezet. Eerst was Dylan en maandje later zo iets waren de andere acht aan de beurt. Sanne heeft hem als laatste gezet wegens haar opleiding toen. Drie vrienden hebben hem niet gezet wegens opleiding en één vriendin woont in Tholen. Onze ouders vonden het apart, maar waren wel enthousiast. We hebben sowieso veel reacties gekregen van mensen. Vorig jaar zijn we met iedereen naar Sunny Beach gegaan. Soms kwamen er mensen naar ons toe die het opgevallen en wilden weten waarvoor de tattoo stond. Super leuk vind ik zelf. Ook de eigenaren van De Hoop vonden het geweldig. We hebben daar veel mooie herinneringen gemaakt daar met z’n alle.” 

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Tholen

Politiehond Zorro vindt verdachte inbraak bedrijf aan de Stevinweg

THOLEN - Politiehond Zorro heeft vannacht rond 02:10 uur op de Kreeftenstraat een 53-jarige Roemeense man opgespoord die verdacht wordt van betrokkenheid bij een inbraak in een bedrijfspand. De verdachte had zich verstopt in een dichte struik.

23 uur geleden
Motorrijdster gewond bij ongeluk op de Oudelandsedijk

STAVENISSE - Een motorrijdster is vanmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeluk op de Oudelandsedijk net buiten Stavenisse.

1 dag geleden
Politie Tholen pakt verkeersoverlast aan, 204 bestuurders in overtreding

THOLEN - De komende weken pakken politie en gemeente Tholen de verkeersoverlast in de vorm van te hard rijden aan. De afgelopen tijd werden ook al diverse controles uitgevoerd

2 dagen geleden
Patrick en Marianne leven als God in Frankrijk

SINT-ANNALAND - Patrick en Marianne Jungbeker (voorheen woonachtig in Sint-Annaland) jaagden hun droom na en zijn sinds vorig jaar eigenaar van een uniek stukje Frankrijk. Eerder woonde het stel met hun dochter en zoon jarenlang bij de molen in Sint-Annaland.

3 dagen geleden
Het succesverhaal van De Speelkrael!

SCHERPENISSE - In 2018 sloegen inwoners van Scherpenisse de handen ineen om de speelplek aan de Beatrixlaan aan te pakken. Speeltuinvereniging De Speelkrael volgde en vormde het begin van een uniek project dat zoveel meer werd dan alleen een speeltuin. De Speelkrael werd een succesverhaal!

4 dagen geleden
George de Leeuw stapt per direct uit ABT-fractie

SINT MAARTENSDIJK - George de Leeuw stapt per direct op uit de ABT-fractie. Dat liet hij maandagochtend weten. De Leeuw gaat verder als eenmansfractie onder de naam ‘ Lijst DeLeeuw.’ 

5 dagen geleden
Instrumentenparade KMV Concordia Tholen

THOLEN - Muziekvereniging KMV Condordia uit Tholen organiseert voor alle kinderen en ouders een instrumentenparade op woensdagmiddag 1 juni van 2 tot 4 uur in ’t Muzieklokaal aan de Zoekweg in Tholen. Dit is dé gelegenheid om zelf eens een muziekinstrument uit te proberen!

5 dagen geleden