Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tien vrienden uit Oud-Vossemeer zetten dezelfde tattoo

Tien vrienden uit Oud-Vossemeer zetten dezelfde tattoo

Dylan Pot, Niels van Duivenbode, Babette Vaders, Sanne Vaders, Ricardo Voshol, Fabiën Voshol, Dirk Blenkers, Job de Reus, Jens de Reus en Cerenyse van Dijk lieten alle tien dezelfde tattoo zetten: de coördinaten van café De Hoop in Oud Vossemeer. 

“Dylan kwam eigenlijk met het idee voor het ontwerp”, vertelt Fabiën namens vriendengroep De Grabbelton. “Iedereen wilde al wel een tatoeage en Dylan liet toen een foto van Pinterest zien met een tattoo met coördinaten. Iedereen vond het meteen een leuk idee. We hebben juist gekozen voor het café, omdat het toch we een plek is waar we allemaal komen en waar we mooie herinnering hebben gemaakt. Ondanks dat staat de tatoeage niet alleen voor het café. Het staat ook voor Oud Vossemeer.” De vriendengroep moest er wel even serieus over nadenken: “Want ja, het is wel voor heel je leven, maar uiteindelijk heeft toch bijna iedereen hem gezet. Eerst was Dylan en maandje later zo iets waren de andere acht aan de beurt. Sanne heeft hem als laatste gezet wegens haar opleiding toen. Drie vrienden hebben hem niet gezet wegens opleiding en één vriendin woont in Tholen. Onze ouders vonden het apart, maar waren wel enthousiast. We hebben sowieso veel reacties gekregen van mensen. Vorig jaar zijn we met iedereen naar Sunny Beach gegaan. Soms kwamen er mensen naar ons toe die het opgevallen en wilden weten waarvoor de tattoo stond. Super leuk vind ik zelf. Ook de eigenaren van De Hoop vonden het geweldig. We hebben daar veel mooie herinneringen gemaakt daar met z’n alle.” 

Meer uit Tholen

Christelijk Thools mannenkoor Rehoboth bestaat 50 jaar

THOLEN - Het Christelijk Thools mannenkoor Rehoboth bestaat bijna 50 jaar. Een bijzondere mijlpaal, zeker ook omdat het mannenkoor tot op de dag van vandaag een lid in het midden heeft van het eerste uur. Uniek ook omdat het koor na een aantal jaren van krimp weer gestaag groeit. En tijdens de jubileumzangavond op 30 september verdubbelt het koor ook nog eens in aantal. “Uniek dat er zoveel leden hebben opgegeven om tijdens de jubileumzangavond met ons mee te zingen.”

1 uur geleden
Vermiste 82-jarige man uit Tholen gevonden in ziekenhuis Frankrijk

THOLEN - De 82-jarige man uit Tholen die sinds zaterdag 16 september vermist was, is woensdag weer gevonden in een ziekenhuis in Frankrijk. Dat laat de familie van de man weten op social media.

6 uur geleden
Op de werkvloer bij Joey: 'Je kijkt nooit meer hetzelfde naar een verpakking'

Niemand kan mooier over een beroep vertellen dan degene die er dagelijks mee bezig is. Wie zijn de mensen achter het beroep, wat zijn hun drijfveren? Wat maakt hun vak de moeite waard, elke werkdag weer? En hoe ziet die werkdag er eigenlijk uit? Deze week: Joey Cloots.

21 uur geleden
Minister Yesilgöz: 'Maerloo mag persoonlijk bezit ontvangen en panden kopen'

SINT PHILIPSLAND - Demissionair minister Dilan Yesilgöz van Justitie en Veiligheid verklaart dat iedereen persoonlijke bezittingen mag doneren aan vereniging Maerloo, zowel binnenlands als buitenlands. Bovendien heeft de vereniging in Sint Philipsland de vrijheid om panden te kopen, waaronder de enige dorpskroeg in het dorp.

23 uur geleden
Jong veulen ontsnapt en wordt aangereden op de Rijksweg, eindigt in sloot

SINT PHILIPSLAND - Een veulen werd in de nacht van maandag op dinsdag aangereden bij Sint Philipsland en belandde vervolgens in een sloot. Volgens de brandweer waren op dat moment meerdere paarden losgebroken en liepen ze over de Rijksweg.

1 dag geleden
GGD opent opnieuw vaccinatielocatie in Tholen tegen het coronavirus

THOLEN - De GGD Zeeland opent vanaf 2 oktober weer een vaccinatielocatie in Tholen tegen het coronavirus. Mensen die een hoger risico lopen om ernstig ziek te worden door corona mogen hier op afspraak een nieuwe prik halen.

1 dag geleden
Brasserie de Zeester runner-up 'Hét Lipton Terras van 2023' en wint 30.000 euro

THOLEN - Brasserie de Zeester in Scherpenisse heeft de tweede plek veroverd in de landelijke verkiezing ‘Hét Lipton Terras van 2023’. Dit resultaat heeft de brasserie een prijs van maar liefst 30.000 euro opgeleverd. Eerder deze zomer waren de eigenaren al de gelukkige winnaars van de maandelijkse prijs van 10.000 euro.

1 dag geleden