Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Thoolse reddingsboot ingezet voor medisch noodgeval op schip

Thoolse reddingsboot ingezet voor medisch noodgeval op schip

THOLEN - De bemanning van de Thoolse reddingsboot 'Eendracht' is vannacht uitgerukt voor een noodgeval. Een bemanningslid van een binnenvaartschip in de vluchthaven van Tholen had dringend medische hulp nodig.

Meer uit Tholen

De Vlôôientrappers trapt jubileumjaar af met Elluf-Elluf viering

OUD-VOSSEMEER - Carnavalsvereniging De Vlôôientrappers start op zaterdag 9 november hun jubileumjaar in stijl met een Elluf-Elluf viering in café De Hoop. Dit jaar viert de vereniging een bijzonder moment: hun 33-jarig bestaan, ook wel 3x11, en dat gaat uiteraard gepaard met een feestelijke aftrap in Grôôt Pesôôt.

2 uur geleden
Meteoroloog: 'Nu al meer regen gevallen dan normaal in een heel jaar'

ZEELAND - Sinds 1 januari is er gemiddeld over het land ongeveer 865 mm gevallen en daarmee is de normale jaarsom al bereikt. Dat stelt meteoroloog Rico Schröder van Weeronline. De kans is groot dat dit jaar uiteindelijk meer dan 1000 mm noteert.  

19 uur geleden
SPS en Smerdiek klimmen op ranglijst, NOAD'67 verliest doelpuntrijk duel [SPEELRONDE 5]

THOLEN - Wat gebeurde er zaterdag 19 oktober allemaal in het amateurvoetbal? In dit overzicht zetten we de uitslagen en programma's van de Thoolse voetbalclubs op een rijtje. Dit is een samenvatting van speelronde 5.

23 uur geleden
Crowdfunding voor Vossemeers gezin dat in noodcontainer woont na woningbrand

OUD-VOSSEMEER - Petra van der Schee is een crowdfundingsactie gestart voor de familie van haar broer, die vorige maand in Oud-Vossemeer door een brand in hun pas gerenoveerde woning alles verloor. Een gaslek in de meterkast was de oorzaak. Het jonge gezin met een pasgeboren dochter woont nu in een noodcontainer.

1 dag geleden
Kleinschalig, maar niet minder gezellig: Women In Rock opnieuw een succes [FOTOALBUM]

THOLEN - Op duizenden bezoekers hoeft de elfde editie van het Thoolse Women In Rock Festival niet te rekenen, maar aan de kwaliteit zal het niet liggen. Ongeveer 150 bezoekers konden zaterdagavond in de Meulvliet uit hun dak gaan tijdens de optredens van Fla- k's CHOICE, Two Seconds Before , Ylisia, Roundabouts en Motörhead. Afsluiter van de avond was de band MØTHERFÄT. Door de inzet van vele trouwe vrijwilligers probeert de organisatie elke jaar een laagdrempelig festival voor jong en oud weg te zetten.

1 dag geleden
Brandweer rukt uit voor piepende rookmelder bij woning in Stavenisse

STAVENISSE - De brandweer is zondagavond rond 19.00 uur uitgerukt naar een woning aan de Voorstraat in Stavenisse, nadat een rookmelder alarm sloeg. Ter plaatse bleek er echter geen sprake van brand, maar mogelijk van een defecte melder. 

1 dag geleden
Weerbericht Tholen: 'Maandag start regenachtig, daarna kans op 20 graden' [WEERBERICHT]

THOLEN - De week begint maandag grijs en regenachtig, maar daarna kunnen we enkele zonnige dagen verwachten. Tot en met woensdag blijft de temperatuur rond de 16 graden en donderdag wordt het nog wat warmer met lokaal 20 graden. Aan het eind van de week stijgt de kans op buien. 

2 dagen geleden