Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Thoolse Emma Smits krijgt eigen kerstspecial op NPO3

Thoolse Emma Smits krijgt eigen kerstspecial op NPO3

THOLEN - Het is alweer een even geleden dat de Thoolse Emma Smits te zien was in het NPO-programma AuPairs. Maar speciaal voor de kerstdagen komt de zender nu met een aflevering die volledig in het teken staat van Emma en haar au pair-gezin. 

In de aflevering, die 28 december te zien is bij NPO3, gaat Emma terug naar Miami. Daar verrast ze haar host-moeder Karmel en de kinderen waar ze maandenlang voor gezorgd heeft. “Heel stiekem vertrok ik twee weken geleden naar Miami om daar Karmel en de kids te verrassen en om daar dus één extra AuPairs kerstspecial-aflevering te maken! Mét Bella en zonder pet”, aldus Emma. “O ja, en ik vloog niet alleen! Mijn moeder, Ellie, ging met mij mee.”

Emma is ontzettend blij en dankbaar dat zij de kans kreeg om haar au pair-gezin weer op te zoeken. “Mega vet! Iedereen uit het programma hoopt wel zijn/haar gezin ooit weer eens terug te zien, denk ik”, aldus de Thoolse. “Ik wel in ieder geval! En wauw, het was heel gek om ze weer te zien, maar sommige momenten voelden het ook weer als vorig jaar. En wát zijn de kinderen gegroeid! Bizar wat een meid Renata aan het worden is en de jongens echt (kleine) mannen worden. Heel leuk en enorm dankbaar ben ik dat ik een extra aflevering kreeg. Ik zie Karmel en de kids dus gewoon twee keer dit jaar, want volgende week vliegen we er weer heen om kerst te vieren! In één woord: bizar!”

Wil jij weten hoe de hereniging was? Kijk dan op 28 december om 22.00 uur op NPO3.


 Foto: Emma Smits


Lees ook

Thoolse Emma te zien in televisieprogramma ‘Au Pairs’

Meer uit Tholen

Paviljoen speeltuin Buutvrij nadert voltooiing

THOLEN - Wie langs de Brede School Tholen komt, kan er niet meer omheen. Het paviljoen van speeltuin Buutvrij. Al bij de eerste plannen in 2015 voor een grote speeltuin kwam het idee voor een ontmoetingsruimte ter sprake. En inmiddels vordert de bouw van het paviljoen gestaag. De buitenafwerking van het gebouw is zo goed als gereed en er wordt al flink gewerkt aan de afwerking in het gebouw.

6 uur geleden
Voorzitter Ronde van Oud-Vossemeer: 'Wielrennen is rode draad in mijn leven'

OUD-VOSSEMEER - Afgelopen zaterdag werd de 74ste Ronde van Oud-Vossemeer gereden. 370 deelnemers stonden aan de start om het parcours af te leggen. Door het wisselvallige weer, was het een behoorlijk spannende rit. Er werden stevige tijden gereden. 

10 uur geleden
Wie houdt z'n achterpad het schoonst?: Gemeente Tholen organiseert wedstrijd

THOLEN - Gemeente Tholen organiseert samen met Sinke Onkruidbeheersing & Groenzorg B.V. de wedstrijd ‘Het Schoonste Achterpad’. Inwoners die samen met hun buren de paden achter of tussen woningen of tuinen netjes (gaan) houden, kunnen zich aanmelden voor deze wedstrijd Aanmelden kan tot en met 30 april. 

1 dag geleden
Nagenieten: bekijk hier de foto's van de Ronde van Oud-Vossemeer

OUD-VOSSEMEER - Afgelopen weekend racete voor de 74e keer wielrenners door de straten van Oud-Vossemeer. Ondanks het wisselvallige weer, was het een mooie editie. Tim Bierkens sleepte in Oud-Vossemeer zijn eerste overwinning van het seizoen binnen. 

1 dag geleden
Vossemeersebrug vanaf morgen dicht vanwege werkzaamheden

OUD-VOSSEMEER - De Vossemeersebrug is vanaf maandag tot en met vrijdag 7 april afgesloten voor autoverkeer vanwege werkzaamheden. De werkzaamheden zijn nodig om de hangeraansluitingen van de brug vrij te maken van corrosie. Autoverkeer wordt omgeleid via de Slaakbrug. 

2 dagen geleden
Aan de keukentafel met Maarten Grosfeld: 'Ik heb inmiddels wel een groot netwerk'

Ondernemers zijn vaak dag en nacht bezig met hun onderneming. Maar wat drijft hen? Wat is hun motivatie? En waar liggen zij ‘s nachts van wakker? In ‘Aan de keukentafel met...’ gaan we met hen in gesprek en gaan we op zoek naar het bijzondere verhaal dat zij te vertellen hebben. Deze week: Maarten Grosfeld. 

2 dagen geleden
Woningen Frank van Borselenstraat 12, 14, 16 en 18 Sint-Maartensdijk gesloten

THOLEN - Op 1 februari 2023 heeft de politie een grote hoeveelheid hennepplanten en henneptoppen aangetroffen in woningen aan de Frank van Borselenstraat in Sint-Maartensdijk. De woningen staan gepland om begin juli 2023 te worden gesloopt.    

3 dagen geleden