Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Thoolse Emma Smits krijgt eigen kerstspecial op NPO3

Thoolse Emma Smits krijgt eigen kerstspecial op NPO3

THOLEN - Het is alweer een even geleden dat de Thoolse Emma Smits te zien was in het NPO-programma AuPairs. Maar speciaal voor de kerstdagen komt de zender nu met een aflevering die volledig in het teken staat van Emma en haar au pair-gezin. 

In de aflevering, die 28 december te zien is bij NPO3, gaat Emma terug naar Miami. Daar verrast ze haar host-moeder Karmel en de kinderen waar ze maandenlang voor gezorgd heeft. “Heel stiekem vertrok ik twee weken geleden naar Miami om daar Karmel en de kids te verrassen en om daar dus één extra AuPairs kerstspecial-aflevering te maken! Mét Bella en zonder pet”, aldus Emma. “O ja, en ik vloog niet alleen! Mijn moeder, Ellie, ging met mij mee.”

Emma is ontzettend blij en dankbaar dat zij de kans kreeg om haar au pair-gezin weer op te zoeken. “Mega vet! Iedereen uit het programma hoopt wel zijn/haar gezin ooit weer eens terug te zien, denk ik”, aldus de Thoolse. “Ik wel in ieder geval! En wauw, het was heel gek om ze weer te zien, maar sommige momenten voelden het ook weer als vorig jaar. En wát zijn de kinderen gegroeid! Bizar wat een meid Renata aan het worden is en de jongens echt (kleine) mannen worden. Heel leuk en enorm dankbaar ben ik dat ik een extra aflevering kreeg. Ik zie Karmel en de kids dus gewoon twee keer dit jaar, want volgende week vliegen we er weer heen om kerst te vieren! In één woord: bizar!”

Wil jij weten hoe de hereniging was? Kijk dan op 28 december om 22.00 uur op NPO3.


 Foto: Emma Smits


Lees ook

Thoolse Emma te zien in televisieprogramma ‘Au Pairs’

Meer uit Tholen

Zo voorkom je dat de vlam in de pan slaat: 'Kook met liefde'

THOLEN - Het overkwam onlangs een paar inwoners van Tholen: De vlam sloeg in de pan. Ze slaagden er zelf in het vuur te blussen met een blusdeken. Ronald van Leeuwen, medewerker Brandveilig Leven bij Veiligheidsregio Zeeland, vertelt wat je wel en niet moet doen als de vlam in de pan slaat.

13 uur geleden
Accelerando kijkt uit naar 9e editie van Kidz in Concert

SINT-ANNALAND - De Stallandse muziekvereniging en basisschool De Casembroot organiseren op zaterdag 9 maart de uitvoering Kidz in Concert. Het concert vindt plaats in de sportzaal van De Wellevaete.

15 uur geleden
The Crazy Little Things doen tribute aan Queen in volle zaal Sint Philipsland

SINT PHILIPSLAND - De Bergse band Crazy Little Things heeft vrijdagavond een indrukwekkend optreden neergezet in Sint Philipsland. Dorpshuis De Wimpel was het podium voor deze tributeband van Queen. Met de Fluplandse Marijn Geluk als leadzanger zorgde de band voor een prachtige voorstelling. 

20 uur geleden
Thoolse verenigingen ontvangen cheque voor inclusieve speeltuinen

THOLEN - Wethouder Corniel van Leeuwen heeft deze week aan vier speeltuinverenigingen op Tholen een cheque overhandigd. Elke vereniging ontvangt een bedrag van 25.000 euro. Hiermee kunnen ze hun speeltuinen 'inclusief' maken, zodat alle kinderen kunnen genieten van het spelen.

1 dag geleden
Ruim 6 miljoen euro voor Zeeuwse innovaties: 'Er liggen grote uitdagingen'

THOLEN - Zeeuwse bedrijven en organisaties kunnen dit jaar een subsidie aanvragen voor een innovatief project. Er is een subsidiepot van ruim 6 miljoen euro uit het programma OPZuid. Deze subsidie is bedoeld voor projecten die innovatieve oplossingen bieden op het gebied van energie, klimaat, landbouw, grondstoffen en voeding/gezondheid. De eerste subsidieronde loopt tot medio april.

1 dag geleden
Werkzaamheden landbouwweg Poortvliet worden maandag hervat

POORTVLIET - De werkzaamheden aan de landbouwweg bij Poortvliet (N286) worden vanaf maandag 26 februari hervat. Deze weg wordt aangelegd om het landbouwverkeer te scheiden van het overige verkeer. Hierdoor hoeven de landbouwvoertuigen niet meer door het dorp te rijden.

1 dag geleden
Traumahelikopter geland in Poortvliet vanwege noodsituatie

POORTVLIET - Donderdagmorgen 22 februari om 11.05 uur is een medische noodsituatie ontstaan aan de Stoofstraat in Poortvliet.Voor de noodsituatie kwamen drie ambulances en een traumateam naar de locatie. De traumahelikopter landde hiervoor naast de ambulancepost van Poortvliet.Het is onduidelijk wat de toedracht van de noodsituatie was en hoe het met het slachtoffer gaat.

2 dagen geleden