Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tholenseweg vier dagen dicht voor werkzaamheden

Tholenseweg vier dagen dicht voor werkzaamheden

THOLEN - De Tholenseweg tussen Halsteren en Tholen met daarbij het naastgelegen fietspad wordt vanaf maandag 20 april flink onder handen genomen in opdracht van de gemeente Bergen op Zoom. Het betreft het deel van de Tholenseweg vanaf de rotonde met de Nieuw Beijmoerseweg tot aan de kruising met de Noorder Kreekweg. 

Uitvoerder Dura Vermeer begint op 20 april met het verwijderen van de bovenste vier centimeter van de huidige asfaltlaag. "Daarna worden op diverse locaties, ter plaatse van scheurvorming, nog reparaties aan de onderlaag uitgevoerd, waarna een nieuwe asfaltdeklaag wordt aangebracht." Het fietspad wordt daarnaast voorzien van een nieuwe rode asfaltdeklaag en ook daar worden de nodige reparaties uitgevoerd. De werkzaamheden duren naar verwachting ongeveer vier dagen. Op dinsdag 28 april wordt dan nog de nieuwe rode asfaltlaag aangebracht op het fietspad.

Tijdens de werkzaamheden is dit gedeelte van de Tholenseweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Het doorgaande verkeer zal worden omgeleid. Bestemmingsverkeer is wel mogelijk maar zal wel hinder van de werkzaamheden ondervinden. Tijdens het aanbrengen van de asfaltdeklaag op donderdag 23 april is er ook geen bestemmingsverkeer mogelijk. Fietsverkeer kan wel constant gebruikmaken van de weg. Op het moment dat ze aan het fietspad werken, wordt het fietsverkeer omgeleid over de rijbaan van de Tholenseweg.

Meer uit Tholen

Auto ramt lichtmast omver langs de Postweg, voertuig zwaar beschadigd

POORTVLIET - Een automobilist is dinsdagavond van de weg geraakt op de Postweg bij Poortvliet en tegen een lichtmast gereden. Door het eenzijdig ongeval raakte de personenauto zwaar beschadigd. De man achter het stuur kon zelf zijn voertuig verlaten en raakte niet gewond.

6 uur geleden
Provincie Zeeland zegt 'ja' tegen wolfwerende maatregelen

THOLEN - De wolf hoort niet thuis in Zeeland. Dat is de boodschap van het college van Gedeputeerde Staten. Maar de wolf is Europees beschermd. Daarom zijn er maatregelen nodig om landbouwhuisdieren te beschermen tegen de wolf. Reden voor de Provincie Zeeland om nu een subsidiebedrag van 95.000 euro beschikbaar te stellen. 

10 uur geleden
Vele handen maken licht werk tijdens schoonmaakdag Thoolse zwembaden

THOLEN/SINT-MAARTENSDIJK - Dat vele handen licht werken maken blijkt zaterdagmorgen bij de schoonmaakdag van de twee Thoolse zwembaden. Eigenlijk is de NL-doet actie op 12 maart, maar dit komt voor een zwembad echt te vroeg in het jaar, zo vertelt José van Dalen.

13 uur geleden
Nieuwe landbouwweg naast N286 geopend: 'Vooruitgang voor Tholen'

THOLEN - Gedeputeerde Harry van der Maas en wethouder Corniel van Leeuwen van de gemeente Tholen hebben maandag de nieuwe parallelweg van de rondweg Poortvliet (N286) officieel geopend. Deze nieuwe weg draagt bij aan de verbetering van de verkeersveiligheid en doorstroming op de N286. "Dit is een mooie vooruitgang voor Tholen en de omgeving", aldus Van der Maas.

18 uur geleden
Dakpannen waaien weg door de harde windstoten in Tholen

THOLEN - Bij een woning aan de Gareelmakersdreef zijn maandagmiddag de dakpannen van de woning afgewaaid. De brandweer is ter plaatse gekomen om te helpen.

1 dag geleden
N286 tussen Smerdiek en Stavenisse twee weken op slot voor werkzaamheden

SINT-MAARTENSDIJK - De Provincie Zeeland voert vanaf vandaag werkzaamheden uit aan de N286 tussen Sint-Maartensdijk en Stavenisse. De waterdoorgang onder de provinciale weg moet worden vervangen om verzakkingen aan het wegdek te voorkomen. De weg is tot en met vrijdag 26 april afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via Sint-Annaland met gele borden.

1 dag geleden
Opgelet: Bergse Diepsluis en brug vanaf vandaag afgesloten voor verkeer

THOLEN/BERGEN OP ZOOM - De brug over de Bergse Diepsluis in de Oesterdam (N659) is vanaf vandaag ruim een week dicht voor werkzaamheden. Rijkswaterstaat gaat dan een nieuwe slijtlaag aanbrengen. De werkzaamheden leiden tot hinder voor weg- en scheepvaartverkeer. De extra reistijd bedraagt ongeveer 20 minuten.

1 dag geleden