Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tholense derby eindigt met terechte winnaar

Tholense derby eindigt met terechte winnaar

THOLEN - Het publiek was in grote getale naar sportpark de Bent gekomen om in een lekker herfst zonnetje de derby tussen Tholense Boys en WHS bij te wonen. Tholense Boys was gewaarschuwd, de 0-9 overwinning van WHS op Kapelle van een week eerder, heeft indruk gemaakt. Als je een aantal vaste krachten moet missen, zou het best een moeilijke middag kunnen worden voor Tholense Boys. 

WHS leek de vorige week ingezette trend, voort te zetten, na 4 minuten was het wie anders dan Arvin de Witte, die de score opende voor WHS, 0-1. Ongeveer 30 minuten later tekende hij ook voor de 0-2. Geen vuiltje aan de lucht voor WHS, WHS was heer en meester de eerste helft. De tweede helft liep toch anders, Tholense Boys kwam beter uit de kleedkamer en was gevaarlijker dan de stallanders. Ze kregen na 10 minuten in de tweede helft loon naar werken,  Koen Nieuwkoop schoot de verdiende penalty onberispelijk binnen. 

Daarna heeft Tholense Boys nog meer kansen gekregen op de gelijkmaker, maar ging hier slordig mee om. En als je die kansen niet benut, dan treed de al oude voetbalwet in werking, dan valt hij aan de andere kant. Het was nota bene de van Tholense Boys naar WHS verhuisde Werner Marsman die de 1-3 binnen tikte. De wedstrijd was beslist, mooie wedstijd met een terechte winnaar!!

Meer uit Tholen

Summergames brengt Thoolse jeugd samen

SINT PHILIPSLAND - Onder een stralende zon ging donderdag de derde activiteit van de Thoolse Summergames van start. Veertig kinderen, gewapend met spuitbussen, lieten hun artistieke talenten zien tijdens een graffiti-workshop bij jeugdhonk De Kelder in Sint Philipsland.

2 dagen geleden
Weerbericht: 'Aangenaam zomerweer, maar vanavond kans op buien'

THOLEN - De nieuwe week kent een zomerse start met 22 tot 27 graden en veel zon. 's Avonds stijgt wel de kans op (onweers)buien. Dinsdag is tijdelijk een mindere dag met flink wat buien bij maxima rond 22 graden. Vanaf woensdag is het een aantal dagen vrij aangenaam Hollands zomerweer met zon en oplopende temperaturen. Woensdag is het 22 tot 24 graden en donderdag 24 tot 27 graden.

2 dagen geleden
Tot jaarwisseling nog werkzaamheden voor betere bereikbaarheid Tholen

THOLEN - Dit voorjaar werden de nieuwe kruising en de aansluiting op de Molenvlietsedijk geopend. Tot en met het einde van dit jaar vinden er nog verschillende afrondende werkzaamheden plaats.

3 dagen geleden
Op de werkvloer bij accountant Dennis: 'Je bouwt echt een band op met klanten' [OP DE WERKVLOER]

SINT-MAARTENSDIJK - Remmerswaal Accountants & Adviseurs is een accountants- en advieskantoor met vestigingen in Roosendaal, Bergen op Zoom en Sint-Maartensdijk. Samen met zijn collega's zet accountant Dennis de Bruijn zich dagelijks in om klanten te adviseren bij hun administratie, jaarrekening en fiscale aangiften. Klanten van Remmerswaal zijn vooral MKB-bedrijven en particulieren in Zeeland en West-Brabant. Zij bouwen en vertrouwen al sinds 1956 op het kantoor, vooral dankzij het persoonlijke contact.

3 dagen geleden
Begeleidingsvaartuig scouting in de problemen op de Oosterschelde

STAVENISSE- Een begeleidingsvaartuig van de scouting is zaterdagmiddag in de problemen gekomen op de Oosterschelde. De oorzaak was een technisch mankement. Hierdoor had het vaartuig geen voortstuwing meer tijdens de begeleiding van de scoutingleden in  de bijboten. Onder leiding van de brandweer is de hele scoutingvloot begeleid naar de haven van Stavenisse.

3 dagen geleden
Het Schorrekoor met dirigent Ruijten treedt op tijdens Havendag Stavenisse

STAVENISSE - Op zaterdag 20 juli keert de Havendag in Stavenisse terug. Naast kraampjes en oude ambachten is er ook ruimte ingericht om van muziek te genieten. Het Schorrekoor verzorgt een optreden waarbij bezoekers kunnen genieten van een keur van liedjes dat het Schorrekoor ten gehore zal brengen.

4 dagen geleden
Ellis heeft eindelijk een nieuwe aangepaste bus dankzij inzamelingsactie

THOLEN - Ellis van Loenhout uit Tholen heeft sinds kort een nieuwe aangepaste bestelbus. Zij heeft cerebrale parese en kon door een defect aan haar vorige voertuig maandenlang niet meer zelfstandig buiten de stad reizen. Dankzij een inzamelingsactie is er een bedrag van ruim 6.250 euro opgehaald voor een nieuwe auto.

4 dagen geleden