Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tholenaren krijgen emmer vol energiebesparende producten

Tholenaren krijgen emmer vol energiebesparende producten

THOLEN - De gemeente Tholen deelt 1500 gratis ‘energie-emmers’ uit aan huurders van Stadlander. In deze emmer zitten energiebesparende producten ter waarde van € 75,-. Vanaf 10 november 2021 ontvangen huurders van Stadlander een brief van de gemeente Tholen om een gratis energie-emmer op te halen bij bouwmarkt Hubo in Tholen of Sint-Annaland. Particuliere huurders kunnen contact opnemen met de gemeente om een brief te ontvangen. De emmers zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt, uiterlijk tot 31 juli 2022.

Deze actie is bedoeld voor alle huurders in de gemeente Tholen. Per adres wordt maximaal één emmer verstrekt.

Huurders bij Stadlander ontvangen in de periode van 10 t/m 26 november 2021 automatisch een brief. Deze brief moet worden ingeleverd bij bouwmarkt Hubo in Tholen of in Sint-Annaland om een emmer op te kunnen halen.Particuliere huurders kunnen contact opnemen met de gemeente om een brief te ontvangen via telefoonnummer 14 0116 of door te mailen naar [email protected] met als onderwerp ‘energie-emmer’. Zij vermelden hierbij hun NAW-gegevens én de naam van de verhuurder.

Wat zit er in de emmer?

De emmer zit vol met producten waarmee huurders energie kunnen besparen:

3 ledlampen1 tochtstrip van 6 meter lang1 brievenbusborstel1 rol radiatorfolie1 waterstraalregelaar/perlator1 schakelklok1 dorpelstrip van 1,1 meter lang

Energie besparen

De gemeente Tholen biedt de energie-emmer aan vanuit de Landelijke Regeling Reductie Energiegebruik Woningen (RREW). Het doel van deze regeling is het verminderen van de CO2-uitstoot door te zorgen voor een lager energieverbruik. Dat kan al met eenvoudige energiebesparende maatregelen en producten.

Met kleine aanpassingen in een huurwoning kan er veel energie worden bespaard, wat ook terug is te zien op de energierekening. Een ledlamp is bijvoorbeeld veel zuiniger dan een gloeilamp en gaat veel langer mee. En een tochtstrip helpt om minder gas te verbruiken en zorgt voor minder tocht in huis.

Meer uit Tholen

Wie houdt z'n achterpad het schoonst?: Gemeente Tholen organiseert wedstrijd

THOLEN - Gemeente Tholen organiseert samen met Sinke Onkruidbeheersing & Groenzorg B.V. de wedstrijd ‘Het Schoonste Achterpad’. Inwoners die samen met hun buren de paden achter of tussen woningen of tuinen netjes (gaan) houden, kunnen zich aanmelden voor deze wedstrijd Aanmelden kan tot en met 30 april. 

2 uur geleden
Nagenieten: bekijk hier de foto's van de Ronde van Oud-Vossemeer

OUD-VOSSEMEER - Afgelopen weekend racete voor de 74e keer wielrenners door de straten van Oud-Vossemeer. Ondanks het wisselvallige weer, was het een mooie editie. Tim Bierkens sleepte in Oud-Vossemeer zijn eerste overwinning van het seizoen binnen. 

6 uur geleden
Vossemeersebrug vanaf morgen dicht vanwege werkzaamheden

OUD-VOSSEMEER - De Vossemeersebrug is vanaf maandag tot en met vrijdag 7 april afgesloten voor autoverkeer vanwege werkzaamheden. De werkzaamheden zijn nodig om de hangeraansluitingen van de brug vrij te maken van corrosie. Autoverkeer wordt omgeleid via de Slaakbrug. 

1 dag geleden
Aan de keukentafel met Maarten Grosfeld: 'Ik heb inmiddels wel een groot netwerk'

Ondernemers zijn vaak dag en nacht bezig met hun onderneming. Maar wat drijft hen? Wat is hun motivatie? En waar liggen zij ‘s nachts van wakker? In ‘Aan de keukentafel met...’ gaan we met hen in gesprek en gaan we op zoek naar het bijzondere verhaal dat zij te vertellen hebben. Deze week: Maarten Grosfeld. 

1 dag geleden
Woningen Frank van Borselenstraat 12, 14, 16 en 18 Sint-Maartensdijk gesloten

THOLEN - Op 1 februari 2023 heeft de politie een grote hoeveelheid hennepplanten en henneptoppen aangetroffen in woningen aan de Frank van Borselenstraat in Sint-Maartensdijk. De woningen staan gepland om begin juli 2023 te worden gesloopt.    

2 dagen geleden
Wielerronde Oud-Vossemeer van start

OUD-VOSSEMEER - Amateurs, Junioren, Beloften en de Elite-Mannen en Elite-Vrouwen verschenen zaterdag aan de start bij de Wielerronde van Oud-Vossemeer. 

2 dagen geleden
Gemeente organiseert informatieavond over herinrichting Langeweg

ANNA JACOBAPOLDER - Gemeente Tholen organiseert op woensdag 22 maart een inloopavond over de herinrichting van de Langeweg. Inwoners kunnen tijdens deze bijeenkomst al hun vragen stellen. 

2 dagen geleden