Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tholenaar verhuist vaak binnen 8 jaar, wat sneller is dan de meeste Nederlanders

Tholenaar verhuist vaak binnen 8 jaar, wat sneller is dan de meeste Nederlanders

THOLEN - Een Tholenaar verhuist gemiddeld iedere 8,4 jaar naar een ander adres. Dat is sneller dan de gemiddelde Nederlander, die bijna elke 9 jaar verhuist. Daarnaast woont zo'n 16 procent van de 80-plussers in onze gemeente al 50 jaar of langer op hetzelfde adres.

Meer uit Tholen

Onderzoek: 'Ongedierte zorgt in Zeeland voor minste overlast'

ZEELAND - Ongedierte kan voor veel problemen zorgen in en rondom huis. Maar in welke provincie hebben inwoners hier naar verhouding het meeste last van? De meeste aanvragen voor een ongediertebestrijder komen uit Zuid-Holland. Dit blijkt uit een analyse van Homedeal. De minste aanvragen zijn afkomstig uit Zeeland.

4 uur geleden
Dominee Henk Poot geeft studiebijeenkomsten in Sint-Annaland

SINT-ANNALAND - Spreker ds. Henk Poot houdt op maandag 13 en 27 mei namens Stichting Christenen voor Israël een studiebijeenkomst in Sint-Annaland. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: Intocht naar aanleiding van de Romeinenbrief.

1 dag geleden
Zeilboot in de problemen bij Tholen

THOLEN - De Mistral is vrijdagmorgen ingezet voor een zeilboot in de problemen met de sluizen bij Tholen. Er bleek een lekkage aan boord te zijn.

1 dag geleden
Thoolse lezersfoto van de week: 'De koeien gaan in bad'

THOLEN - Elke week prijkt er op de ontspanningspagina van de wekelijkse Thoolse Bode een lezersfoto. Dit keer was het de foto van Cees van 't Hof die de spotlight mocht vangen.

1 dag geleden
Oplichter met babbeltruc actief in Sint-Annaland

SINT-ANNALAND - Afgelopen week is er een poging gedaan tot een babbeltruc bij een woning in Sint Annaland. 

2 dagen geleden
Zomers weer slaat om: Vanavond code geel vanwege onweer en hagel

ZEELAND - Donderdag gaat rustig en zonnig van start, maar vanavond geldt code geel in Zeeland. Het KNMI waarschuwt voor onweersbuien en hagel. De waarschuwing geldt in Zeeland vanaf 21.00 uur. 

2 dagen geleden
Woning in Poortvliet gesloten na vondst enorme hoeveelheid drugs

POORTVLIET - Een woning aan het Kerkplein in Poortvliet moet vanwege een drugsvondst zes maanden lang gesloten blijven. Zo heeft burgemeester Marleen Sijbers vandaag besloten. In de woning werd op 22 maart een grote hoeveelheid hard- en softdrugs aangetroffen na een inval van de politie.

2 dagen geleden