Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tholen Sterk organiseert vrijwilligersavond voor Havendagen

Tholen Sterk organiseert vrijwilligersavond voor Havendagen

THOLEN - Tholen Sterk organiseert op dinsdag 7 mei om 19.30 uur een speciaal 'wij-heten-de-vrijwilligers-een-warm-welkom-brainstorm-uurtje'. Alle (toekomstige) vrijwilligers worden uitgenodigd in de Meulvliet voor een lekker bakje koffie of thee.

"Ben jij dé vrijwilliger die wij zoeken en wil jij meewerken aan de organisatie van het grootste evenement van de Gemeente Tholen? Wil jij de havendagen 2020 backstage meemaken, gratis toegang tot de feestavonden en behoren tot een sterk en te gek team? Dan zijn we op zoek naar jou."

Vrijwilligers

De organisatie roept toekomstige vrijwilligers dan ook op om hun vrienden mee te nemen. "Want hoe meer nieuwe vrijwilligers, des te beter we kunnen werken aan de toekomst van onze stichting voor de komende jaren." De organisatie kan vrijwilligers gebruiken bij bijna alle disciplines, zo zoeken ze onder andere sjouwers, begeleiders, koffie schenkers, horeca tijgers, media magnaten, keukenhulpen, verkeersregelaars, fotografen, en ga zo maar door. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom.

Uitleg
Tijdens deze speciale avond krijgen de vrijwilligers uitleg over het programma. "Jullie krijgen de primeur van de artiesten", belooft de organisatie. Daarnaast wordt geluisterd naar de input van de vrijwilligers "En wij gaan melden wat onze stichting aan de vrijwilligers te bieden heeft." Aanmelden kan uiterlijk tot 1 mei via de website www.tholensterk.nl/vrijwilligers/

Lukt dit niet dan mag je mailen naar: [email protected]

Meer uit Tholen

Aan de keukentafel met Natasja Ooms: 'Mijn enthousiasme en drive zijn echt mijn kracht'

Ondernemers zijn vaak dag en nacht bezig met hun onderneming. Maar wat drijft hen? Wat is hun motivatie? En waar liggen zij 's nachts van wakker? In 'Aan de keukentafel met...' gaan we met hen in gesprek en gaan we op zoek naar het bijzondere verhaal dat zij te vertellen hebben. Deze week: Natasja Ooms, eigenaresse van Keijzerskroon. 

1 uur geleden
Marechaussee vindt bij controle meer dan 40.000 euro onder vloermat van voertuig

HALSTEREN- Tijdens een Mobiel Toezicht Veiligheid controle heeft de Marechaussee afgelopen week meer dan 40.000 euro gevonden onder de vloermat van een Frans voertuig. Dit gebeurde tijdens een controle op de A4 nabij de afrit Tholen. De bestuurder en zijn bijrijder zijn aangehouden op verdenking van witwassen. 

3 uur geleden
Trouwen wordt steeds duurder: Dit kost een bruiloft in Zeeland

ZEELAND - Een Zeeuwse bruiloft kostte vorig jaar gemiddeld 21.926 euro. Deze trouwkosten zijn hoger dan elders in het land. Vooral de kosten voor de catering zijn in Zeeland duurder dan in andere provincies.

4 uur geleden
Sint Philipsland trapt wandelseizoen op het eiland af met wandeltocht

SINT PHILIPSLAND - Het wandelseizoen in Flupland gaat binnenkort weer van start. Op zaterdag 16 maart organiseert Sportdorp Sint Philipsland de eerste wandeltocht van dit jaar op het eiland. De routes zijn uitgestippeld in en rond het dorp. Ook wordt er een stukje Brabant bij betrokken. 

20 uur geleden
Brandweerboot ingezet bij medisch noodgeval bij een brug Oud-Vossemeer

OUD-VOSSEMEER - De reddingboot van de brandweer Tholen is vrijdag aan het einde van de middag ingezet om te helpen bij een medische noodsituatie. Ook de brandweer van Nieuw-Vossemeer werd ingezet.

1 dag geleden
Katten met de naam Simba raken het vaakst vermist en andere feitjes

ZEELAND - In Zeeland zijn vorig jaar 329 katten vermist geraakt. Drie vierde van deze spoorloze katten zijn weer teruggevonden, maar de resterende 82 katten waren aan het einde van 2023 nog steeds zoek. Opvallend genoeg worden in onze provincie de minste katten vermist. Katten met de naam Simba liepen het vaakst van huis weg.

1 dag geleden
Vooraankondiging participatiebijeenkomst en ter inzage legging Ontwerp Omgevingsvisie

THOLEN - In 2023 hebben we een concept omgevingsvisie gepresenteerd, ter inzage gelegd, participatiebijeenkomsten georganiseerd en hierover met de gemeenteraad gesproken. Van inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties ontvingen we daarop veel inspraakreacties. Die leidden er toe om een tussenraadpleging te houden. Het gevolg hiervan is dat we nu een Ontwerp Omgevingsvisie hebben gemaakt, waarin we de hiervoor vermelde ingebrachte reacties hebben verwerkt.

2 dagen geleden