Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tholen krijgt weer een volwaardige bibliotheek!

Tholen krijgt weer een volwaardige bibliotheek!

THOLEN - De Bieb in de Buurt Tholen verhuist en opent 2 augustus een volwaardige vestiging in de nieuwe Brede School aan de Abraham Beeckmanlaan. Met deze verhuizing verandert de Bieb in de Buurt weer in een volledige Bibliotheekvestiging. Bibliotheek Tholen gaat terug naar de locatie waar ze een aantal jaar geleden ook te vinden was.


In de nieuwe Bibliotheek zijn de jeugdcollecties van de 4 basisscholen (van de Brede School) en de collectie voor volwassenen samengebracht. Natuurlijk is er ook gedacht aan een prentenboekencollectie voor de jonge kinderen. Verder is er weer een leestafel waar je rustig de krant of een tijdschrift kunt lezen, er zijn gezellige (voor)leeshoekjes en digitale mogelijkheden voor werk en/of huiswerk.

Lenen met een abonnement
Vanaf de heropening hebben leden weer een Bibliotheekpas nodig om materialen te kunnen lenen, om zo gebruik te maken van de zelfservice. Ter ere van de verhuizing kunnen nieuwe leden daarom tot 1-1-2022 gratis kennismaken met alle voordelen van een basisabonnement. Ook bestaande Thoolse leden kunnen rekenen op een cadeautje! Zij kunnen namelijk een kwartaal gratis gebruik maken van hun bestaande pas. Hiervoor hoeven zij zelf niks te doen, de Bibliotheekmedewerkers maken dit in orde!

Nog geen pas en maak je graag gebruik van deze heropenings-aanbieding? Kom dan alvast naar de huidige locatie in het gemeentehuis om je gegevens door te geven of vul het formulier in op onze website www.bibliotheekoosterschelde.nl/tholen of bel naar 0113-562626. De Bibliotheekmedewerkers zorgen er dan voor dat de pas klaar ligt als de vernieuwde Bibliotheek opengaat.

Gesloten

Van 19 juli tot en met 1 augustus zijn we gesloten om de verhuizing in goede banen te leiden. In deze periode kunnen bezoekers terecht in één van onze andere vestigingen. Per 2 augustus opent de Bibliotheek Tholen met een aangepast zomerrooster (binnenkort meer informatie op www.bibliotheekoosterschelde.nl).

Reguliere openingstijden

Vanaf 6 september is iedereen van harte welkom op onze nieuwe locatie volgens onze reguliere openingstijden:

Maandag t/m vrijdag:
8:00-14:00 uur: onbemand
14:00-17:00 uur: medewerker aanwezig[n]

Meer uit Tholen

Snelweg A4 bij Hoogerheide meerdere malen dicht voor onderhoud

HOOGERHEIDE - Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A4 bij knooppunt Zoomland. Hierdoor is van woensdag 24 augustus 21.00 uur tot donderdag 25 augustus 5.00 uur de A4 tussen oprit 30 (Hoogerheide) en knooppunt Zoomland in de richting van Rotterdam afgesloten voor al het verkeer. Daarna is de A4 tussen knooppunt Zoomland en afrit 30 (Hoogerheide) richting Antwerpen dicht van donderdag 25 augustus 21.00 uur tot vrijdag 26 augustus 5.00 uur. 

13 uur geleden
Inschrijven voor Thoolse Mijl kan nog steeds!

THOLEN - Nog twaalf dagen en dan gaat de Thoolse Mijl weer van start. Deelnemers duiken dan in het water om 1,85 of 3,7 kilometer te zwemmen. Inschrijven kan nog steeds!

17 uur geleden
Jij op Tholen reikt tassen uit aan kinderen van ouders met laag inkomen

THOLEN - Ook dit jaar organiseerde het team van RAAD&DAAD van het Leger des Heils Tholen weer de actie ‘vakantietassen’.

18 uur geleden
Heemkundekring Stad en Lande van Tholen

THOLEN - Beste mensen, waar zou dit woonhuis met zijn fraaie karakteristieke voorgevel staan? En wie woonden er toen en in welke plaats? Ik hoor het graag. Foto gemaakt op 27-09-1994. Graag uw reacties naar onderstaand adres.

22 uur geleden
Een plek voor een praatje bij GAAF&GOED Tholen

THOLEN - Sinds een aantal weken is de ontmoetingsruimte in de 2e kanswinkel GAAF&GOED van het Leger des Heils  in Tholen geopend. Iedereen is welkom. Je kunt rustig een kopje koffie drinken en/of een praatje maken. De ruimte is gezellig ingericht.

23 uur geleden
Fractie ABT maakt zich zorgen over veiligheidssituatie rondom werkzaamheden Bierensstraat

SINT-ANNALAND - Al een hele lange tijd zijn er werkzaamheden aan riolering en straatwerk aan de gang in de Bierensstaat in Sint-Annaland. Door de lange duur van deze werkzaamheden ervaren sommige buurtbewoners overlast. Daarom stelde de fractie ABT onlangs vragen aan het college. “Er zijn door de manier van werken ook onveilige situaties ontstaan.”

1 dag geleden
Volop gezelligheid tijdens tropische zomerdag op Stallandse braderie

SINT-ANNALAND - Een zomer in Sint-Annaland zonder braderie kan natuurlijk niet en daarom staat vandaag een nieuwe editie van deze gezellige braderie op de planning. Bezoekers genoten volop van alle activiteiten tijdens een snikhete zomerdag.

2 dagen geleden