Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tholen komt uit lockdown: Hélène van Geel

Tholen komt uit lockdown: Hélène van Geel

Hélène van Geel is eigenaresse van kapsalon Haarmode Hélène in Tholen. Ook zij mocht na de lockdown van een maand de kappersschaar weer ter hand nemen. “Ik heb dit zo gemist. De gezelligheid met de mensen, maar ook om hen mooi naar buiten te laten gaan. Maar eerlijk is eerlijk, dit keer viel het mee met de coronakapsels!”

“Deze lockdown stond voor mij in het teken van gezelligheid. Niet dat ik het leuk vond om dicht te moeten, natuurlijk niet. Maar Kerstmis stond voor de deur. Waar ik normaal zo geniet van die topdrukte, kon ik het nu extra gezellig maken thuis. Na oud en nieuw heb ik alles weer opgeruimd en ben ook in de salon wat gaan opruimen. Heel eerlijk had ik verwacht dat we pas twee weken later zouden mogen openen, dus al met al wat het toch nog even haasten om alles weer in gereedheid te brengen. Maar met die deadline, was het ook weer zo gepiept hoor. Ik heb zo genoten van afgelopen week. Het was al fantastisch dat mensen massaal weer begonnen te bellen en te appen voor een afspraak en om iedereen weer te zien, is ook zo fijn! Eerlijk is eerlijk, dit keer viel het mee met de coronakapsels. Toen er sprake van was dat we weer dicht moesten, maakten heel veel mensen nog even gauw een afspraak. Dat scheelde veel. Maar toch is iedereen weer blij dat ze naar de kapper mogen hoor. Ook voor het praatje. Ik heb al 33 jaar een salon en dan ken je je klanten zo goed, dat je ook een soort van maatschappelijk werkster ben. Heerlijk om zo’n band met je klanten te hebben. Ik hoop dan ook dat ik voorlopig lekker open kan blijven en mensen blij kan maken!”

Meer uit Tholen

Aan de keukentafel met Jurgen: 'Dit vak leer je niet op de middelbare school' [AAN DE KEUKENTAFEL]

Ondernemers zijn vaak dag en nacht bezig met hun onderneming. Maar wat drijft hen? Wat is hun motivatie? En waar liggen zij ‘s nachts van wakker? In ‘Aan de keukentafel met...’ gaan we met hen in gesprek en gaan we op zoek naar het bijzondere verhaal dat zij te vertellen hebben. Deze week: Jurgen van Keulen.

1 uur geleden
Motorrijder ernstig gewond na ongeluk op Marconiweg in Tholen

THOLEN - Een motorrijder is zaterdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk in Tholen. Een traumahelikopter van het MMT (Mobiel Medisch Team) is ter plaatse geland.

22 uur geleden
Tholenaar gewond bij eenzijdig ongeval met opgevoerde Fatbike

THOLEN - Bij een eenzijdig ongeval in Tholen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 42-jarige Tholenaar gewond geraakt. De man is volgens de politie hoogstwaarschijnlijk met een opgevoerde Fatbike tegen een geparkeerde auto gereden.

23 uur geleden
Bestuurder raakt gewond bij eenzijdig ongeluk op de N658 bij Sint-Annaland

SINT ANNALAND – Bij een eenzijdig ongeval op de N658 bij Sint Annaland is vrijdagavond een persoon gewond geraakt. Door een onbekende reden was de auto waarin de persoon zat van de weg geraakt en in een sloot terechtgekomen.

1 dag geleden
Expeditie Zuidwaterlinie eindigt vandaag in Tholen

THOLEN - In Tholen gaat vandaag de vierde en laatste etappe van Expeditie Zuidwaterlinie van start. Deelnemers verkennen de rijke geschiedenis van de langste en oudste verdedigingslinie van Nederland. Bij de vestingstad zijn drie wandelroutes uitgestippeld.

1 dag geleden
Auto in sloot na ongeval in Sint-Annaland, traumaheli ter plaatse

SINT-ANNALAND - De hulpdiensten zijn vrijdagavond met veel mensen uitgerukt naar een voertuig dat in de sloot terecht is gekomen bij de Joanna-Mariapolder (N658).  Een traumahelikopter is ter plaatse.

1 dag geleden
Prachtige vogels bewonderen op vierde vogelbeurs Oud-Vossemeer

OUD-VOSSEMEER - Heb je altijd al een vogel willen hebben als huisdier, maar weet je niet hoe je moet beginnen of waar je moet zoeken? Dan kun je op zaterdag 30 september terecht in Oud-Vossemeer voor de vierde vogelbeurs van vogelvereniging De Vogelvrienden. In het duivenlokaal aan de Hofstraat kun je morgen meer dan honderd prachtige vogels bewonderen.

1 dag geleden