Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tholen komt uit lockdown: Hélène van Geel

Tholen komt uit lockdown: Hélène van Geel

Hélène van Geel is eigenaresse van kapsalon Haarmode Hélène in Tholen. Ook zij mocht na de lockdown van een maand de kappersschaar weer ter hand nemen. “Ik heb dit zo gemist. De gezelligheid met de mensen, maar ook om hen mooi naar buiten te laten gaan. Maar eerlijk is eerlijk, dit keer viel het mee met de coronakapsels!”

“Deze lockdown stond voor mij in het teken van gezelligheid. Niet dat ik het leuk vond om dicht te moeten, natuurlijk niet. Maar Kerstmis stond voor de deur. Waar ik normaal zo geniet van die topdrukte, kon ik het nu extra gezellig maken thuis. Na oud en nieuw heb ik alles weer opgeruimd en ben ook in de salon wat gaan opruimen. Heel eerlijk had ik verwacht dat we pas twee weken later zouden mogen openen, dus al met al wat het toch nog even haasten om alles weer in gereedheid te brengen. Maar met die deadline, was het ook weer zo gepiept hoor. Ik heb zo genoten van afgelopen week. Het was al fantastisch dat mensen massaal weer begonnen te bellen en te appen voor een afspraak en om iedereen weer te zien, is ook zo fijn! Eerlijk is eerlijk, dit keer viel het mee met de coronakapsels. Toen er sprake van was dat we weer dicht moesten, maakten heel veel mensen nog even gauw een afspraak. Dat scheelde veel. Maar toch is iedereen weer blij dat ze naar de kapper mogen hoor. Ook voor het praatje. Ik heb al 33 jaar een salon en dan ken je je klanten zo goed, dat je ook een soort van maatschappelijk werkster ben. Heerlijk om zo’n band met je klanten te hebben. Ik hoop dan ook dat ik voorlopig lekker open kan blijven en mensen blij kan maken!”

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Tholen

Politiehond Zorro vindt verdachte inbraak bedrijf aan de Stevinweg

THOLEN - Politiehond Zorro heeft vannacht rond 02:10 uur op de Kreeftenstraat een 53-jarige Roemeense man opgespoord die verdacht wordt van betrokkenheid bij een inbraak in een bedrijfspand. De verdachte had zich verstopt in een dichte struik.

7 uur geleden
Motorrijdster gewond bij ongeluk op de Oudelandsedijk

STAVENISSE - Een motorrijdster is vanmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeluk op de Oudelandsedijk net buiten Stavenisse.

1 dag geleden
Politie Tholen pakt verkeersoverlast aan, 204 bestuurders in overtreding

THOLEN - De komende weken pakken politie en gemeente Tholen de verkeersoverlast in de vorm van te hard rijden aan. De afgelopen tijd werden ook al diverse controles uitgevoerd

1 dag geleden
Patrick en Marianne leven als God in Frankrijk

SINT-ANNALAND - Patrick en Marianne Jungbeker (voorheen woonachtig in Sint-Annaland) jaagden hun droom na en zijn sinds vorig jaar eigenaar van een uniek stukje Frankrijk. Eerder woonde het stel met hun dochter en zoon jarenlang bij de molen in Sint-Annaland.

2 dagen geleden
Het succesverhaal van De Speelkrael!

SCHERPENISSE - In 2018 sloegen inwoners van Scherpenisse de handen ineen om de speelplek aan de Beatrixlaan aan te pakken. Speeltuinvereniging De Speelkrael volgde en vormde het begin van een uniek project dat zoveel meer werd dan alleen een speeltuin. De Speelkrael werd een succesverhaal!

3 dagen geleden
George de Leeuw stapt per direct uit ABT-fractie

SINT MAARTENSDIJK - George de Leeuw stapt per direct op uit de ABT-fractie. Dat liet hij maandagochtend weten. De Leeuw gaat verder als eenmansfractie onder de naam ‘ Lijst DeLeeuw.’ 

4 dagen geleden
Instrumentenparade KMV Concordia Tholen

THOLEN - Muziekvereniging KMV Condordia uit Tholen organiseert voor alle kinderen en ouders een instrumentenparade op woensdagmiddag 1 juni van 2 tot 4 uur in ’t Muzieklokaal aan de Zoekweg in Tholen. Dit is dé gelegenheid om zelf eens een muziekinstrument uit te proberen!

4 dagen geleden