Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tholen komt uit lockdown: Erwin de Nijs

Tholen komt uit lockdown: Erwin de Nijs

Erwin de Nijs is eigenaar van sportschool Salus. De lockdown betekende voor hem dat hij van zeven dagen per week bezig zijn, ging naar ‘de tijd uitzitten’. “Niets voor mij, maar bovenal vind ik het belangrijk dat sport heel snel als essentieel aangemerkt wordt, zodat mensen bij een eventuele volgende lockdown in ieder geval aan hun gezondheid kunnen werken.”

“Heerlijk dat we weer open zijn”, verzucht De Nijs. “De eerste lockdown duurde langer, maar toen had ik genoeg te doen. Volop klussen in en om het huis en in de sportschool. Maar ja, na al die maanden zijn alle klussen wel af dus toen we weer dicht moesten, had ik buiten de grote schoonmaakbeurt in de sportschool niets te doen. Ik ben dan ook heel blij dat ik weer aan de gang kon. Dat actieve ritme had ik zo weer te pakken. Ik hoop net als velen met mij dat dit de laatste was. Ik ben gekleurd, maar in mijn ogen zijn sportscholen gewoon essentieel. In het kader van weerstand en gezondheid is sporten belangrijk en dat heb je volgens mij nodig in deze coronatijd. Bovendien hebben wij zoveel ruimte om meer dan voldoende afstand te houden. Maatwerk zou dan ook fijn zijn. Er zijn sportscholen die de helft aan meters hebben, maar wel het dubbele ledenaantal. Ook kunnen wij qua ventilatie zowat buitenomstandigheden creëren. Dat vind ik qua maatregelen wel een verschil.” De Nijs had niet verwacht dat hij ‘al’ open mocht. “Het werd echt heel laat aangekondigd dus ik had verwacht dat sportscholen nog niet aan de beurt zouden zijn. Gelukkig was dat wel zo. Iedereen is zo blij dat hij weer kan sporten.” 

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Tholen

Aan de keukentafel met Anouk Schillemans: ‘Binnen drie jaar wil ik dat we verdubbeld zijn’

BERGEN OP ZOOM - Anouk Schillemans uit Bergen op Zoom is samen met haar man Chris eigenaar van CS Wonen. Het bedrijf is 15 jaar geleden opgericht door Chris en zo’n tien jaar geleden kwam Anouk in het bedrijf. CS Wonen bestaat eigenlijk uit twee onderdelen: CS Wonen en CS Vastgoedbeheer. Anouk richt zich vooral op CS Wonen, terwijl Chris zich focust op huisvesting van arbeidsmigranten met CS Vastgoedbeheer.

1 uur geleden
Politiehond Zorro vindt verdachte inbraak bedrijf aan de Stevinweg

THOLEN - Politiehond Zorro heeft vannacht rond 02:10 uur op de Kreeftenstraat een 53-jarige Roemeense man opgespoord die verdacht wordt van betrokkenheid bij een inbraak in een bedrijfspand. De verdachte had zich verstopt in een dichte struik.

1 dag geleden
Motorrijdster gewond bij ongeluk op de Oudelandsedijk

STAVENISSE - Een motorrijdster is vanmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeluk op de Oudelandsedijk net buiten Stavenisse.

2 dagen geleden
Politie Tholen pakt verkeersoverlast aan, 204 bestuurders in overtreding

THOLEN - De komende weken pakken politie en gemeente Tholen de verkeersoverlast in de vorm van te hard rijden aan. De afgelopen tijd werden ook al diverse controles uitgevoerd

2 dagen geleden
Patrick en Marianne leven als God in Frankrijk

SINT-ANNALAND - Patrick en Marianne Jungbeker (voorheen woonachtig in Sint-Annaland) jaagden hun droom na en zijn sinds vorig jaar eigenaar van een uniek stukje Frankrijk. Eerder woonde het stel met hun dochter en zoon jarenlang bij de molen in Sint-Annaland.

3 dagen geleden
Het succesverhaal van De Speelkrael!

SCHERPENISSE - In 2018 sloegen inwoners van Scherpenisse de handen ineen om de speelplek aan de Beatrixlaan aan te pakken. Speeltuinvereniging De Speelkrael volgde en vormde het begin van een uniek project dat zoveel meer werd dan alleen een speeltuin. De Speelkrael werd een succesverhaal!

4 dagen geleden
George de Leeuw stapt per direct uit ABT-fractie

SINT MAARTENSDIJK - George de Leeuw stapt per direct op uit de ABT-fractie. Dat liet hij maandagochtend weten. De Leeuw gaat verder als eenmansfractie onder de naam ‘ Lijst DeLeeuw.’ 

5 dagen geleden