Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tholen komt uit lockdown: Corrie Besseling

Tholen komt uit lockdown: Corrie Besseling

Corrie Besseling is eigenaresse van Corrie’s Stoffenplaza in Sint-Annaland. Ze is blij dat haar winkel weer open is. “De verkoop ging wel door, alleen het is veel intensiever en dus drukker voor me. Dat maakte het voor ons niet bepaald makkelijker om iedereen te helpen”, zegt ze. “Mensen zijn meer dan ooit creatief bezig. Dat merk ik nog steeds.”

Corrie startte in 2007 haar winkel. Dat ze weer dicht moest, vond ze erg jammer. “Tijdens de lockdown wisten mensen me te vinden voor telefonische bestellingen, hoor. Kijk, panty’s, ondergoed en wol is prima telefonisch of via Whatsapp te bestellen, maar bij andere zaken is advies toch wel belangrijk. Het kost dan aardig wat tijd om het juiste product te zoeken en daarover uitleg te geven. Dat is niet erg maar ergens vind ik het wel onbegrijpelijk dat een winkeltje als dat van mij niet gewoon open mocht zijn. Als je kijkt hoe druk het is bij een supermarkt of een Makro, dan denk ik, dan moet ik toch ook open kunnen. Dorpswinkeltjes als die van mij zijn niet te vergelijken met ketens in de stad. Bij mij staat er hooguit drie man binnen. Dat is toch niet zo’n risico?”, vraagt ze zich af. “Het was hoe dan ook erg fijn om weer gewoon achter mijn toonbank te staan. Het is niet zo dat mijn klanten massaal in kwamen slaan hoor, maar je merkt wel dat mensen meer dan ooit creatief bezig zijn. Vooral haken voor baby’s is populair, zoals dekens en knuffeltjes. Mensen hebben daar nu ook gewoon meer tijd voor, dan is het fijn dat ze nu weer gewoon in de winkel hun spulletjes zelf uit kunnen zoeken.”

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Tholen

Aan de keukentafel met Anouk Schillemans: ‘Binnen drie jaar wil ik dat we verdubbeld zijn’

BERGEN OP ZOOM - Anouk Schillemans uit Bergen op Zoom is samen met haar man Chris eigenaar van CS Wonen. Het bedrijf is 15 jaar geleden opgericht door Chris en zo’n tien jaar geleden kwam Anouk in het bedrijf. CS Wonen bestaat eigenlijk uit twee onderdelen: CS Wonen en CS Vastgoedbeheer. Anouk richt zich vooral op CS Wonen, terwijl Chris zich focust op huisvesting van arbeidsmigranten met CS Vastgoedbeheer.

1 uur geleden
Politiehond Zorro vindt verdachte inbraak bedrijf aan de Stevinweg

THOLEN - Politiehond Zorro heeft vannacht rond 02:10 uur op de Kreeftenstraat een 53-jarige Roemeense man opgespoord die verdacht wordt van betrokkenheid bij een inbraak in een bedrijfspand. De verdachte had zich verstopt in een dichte struik.

1 dag geleden
Motorrijdster gewond bij ongeluk op de Oudelandsedijk

STAVENISSE - Een motorrijdster is vanmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeluk op de Oudelandsedijk net buiten Stavenisse.

2 dagen geleden
Politie Tholen pakt verkeersoverlast aan, 204 bestuurders in overtreding

THOLEN - De komende weken pakken politie en gemeente Tholen de verkeersoverlast in de vorm van te hard rijden aan. De afgelopen tijd werden ook al diverse controles uitgevoerd

2 dagen geleden
Patrick en Marianne leven als God in Frankrijk

SINT-ANNALAND - Patrick en Marianne Jungbeker (voorheen woonachtig in Sint-Annaland) jaagden hun droom na en zijn sinds vorig jaar eigenaar van een uniek stukje Frankrijk. Eerder woonde het stel met hun dochter en zoon jarenlang bij de molen in Sint-Annaland.

3 dagen geleden
Het succesverhaal van De Speelkrael!

SCHERPENISSE - In 2018 sloegen inwoners van Scherpenisse de handen ineen om de speelplek aan de Beatrixlaan aan te pakken. Speeltuinvereniging De Speelkrael volgde en vormde het begin van een uniek project dat zoveel meer werd dan alleen een speeltuin. De Speelkrael werd een succesverhaal!

4 dagen geleden
George de Leeuw stapt per direct uit ABT-fractie

SINT MAARTENSDIJK - George de Leeuw stapt per direct op uit de ABT-fractie. Dat liet hij maandagochtend weten. De Leeuw gaat verder als eenmansfractie onder de naam ‘ Lijst DeLeeuw.’ 

5 dagen geleden