Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tholen komt uit lockdown: Corrie Besseling

Tholen komt uit lockdown: Corrie Besseling

Corrie Besseling is eigenaresse van Corrie’s Stoffenplaza in Sint-Annaland. Ze is blij dat haar winkel weer open is. “De verkoop ging wel door, alleen het is veel intensiever en dus drukker voor me. Dat maakte het voor ons niet bepaald makkelijker om iedereen te helpen”, zegt ze. “Mensen zijn meer dan ooit creatief bezig. Dat merk ik nog steeds.”

Corrie startte in 2007 haar winkel. Dat ze weer dicht moest, vond ze erg jammer. “Tijdens de lockdown wisten mensen me te vinden voor telefonische bestellingen, hoor. Kijk, panty’s, ondergoed en wol is prima telefonisch of via Whatsapp te bestellen, maar bij andere zaken is advies toch wel belangrijk. Het kost dan aardig wat tijd om het juiste product te zoeken en daarover uitleg te geven. Dat is niet erg maar ergens vind ik het wel onbegrijpelijk dat een winkeltje als dat van mij niet gewoon open mocht zijn. Als je kijkt hoe druk het is bij een supermarkt of een Makro, dan denk ik, dan moet ik toch ook open kunnen. Dorpswinkeltjes als die van mij zijn niet te vergelijken met ketens in de stad. Bij mij staat er hooguit drie man binnen. Dat is toch niet zo’n risico?”, vraagt ze zich af. “Het was hoe dan ook erg fijn om weer gewoon achter mijn toonbank te staan. Het is niet zo dat mijn klanten massaal in kwamen slaan hoor, maar je merkt wel dat mensen meer dan ooit creatief bezig zijn. Vooral haken voor baby’s is populair, zoals dekens en knuffeltjes. Mensen hebben daar nu ook gewoon meer tijd voor, dan is het fijn dat ze nu weer gewoon in de winkel hun spulletjes zelf uit kunnen zoeken.”

Meer uit Tholen

Opgelet automobilisten: Wederom code geel in Zeeland

ZEELAND - Wie vannacht of morgenochtend de weg opgaat, moet rekening houden met gladheid. Het KNMI heeft zojuist code geel afgegeven voor gladheid door bevriezing van natte weggedeelten.

5 uur geleden
Thoolse organisatoren blij met initiatief voor Avondvierdaagse Sint Philipsland

OUD-VOSSEMEER/THOLEN - Wandelen. Razendpopulair op Tholen. Alleen dit jaar vonden in de gemeente al verschillende activiteiten plaats als de Avondvierdaagsen, Wandelexpeditie Zuidwaterlinie en de Oosterschelde Wandelmarathon.  Maar waarom houden mensen zo van wandelen?

6 uur geleden
Het echtpaar Kovãjcs-Van Prooijen uit Tholen viert 65-jarig huwelijk

THOLEN - Burgemeester Marleen Sijbers heeft een bezoek gebracht aan het echtpaar Kovãjcs-Van Prooijen in Tholen om hen te feliciteren met hun 65-jarig huwelijksjubileum op 3 december.

9 uur geleden
Samen koken en mocktails maken voor senioren in De Wellevaete

SINT-ANNALAND - Voor 55-plussers in Sint-Annaland is er op dinsdag 19 december een smakelijk evenement. In sport- en gemeenschapscentrum De Wellevaete duiken ze samen de keuken in om gezellig te koken en te eten. Ook is er een bijzondere alcoholvrije cocktailworkshop.

10 uur geleden
'Gemiddelde wachttijd voor woning op Tholen is 8,5 maanden'

THOLEN -  Als je op Tholen op zoek bent naar een woning, moet je nu ongeveer 8,5 maanden wachten. Dat heeft de gemeente laten weten in de antwoorden op de vragen van Roy Zeilstra van GroenLinks/PvdA. “Dit is een ontspannen woningmarkt, van 6 tot 10 maanden wordt getypeerd als ontspannen."

13 uur geleden
Mogelijk nieuwe Avondvierdaagse in Flupland: 'De dames zijn erg enthousiast'

SINT-MAARTENSDIJK/SINT PHILIPSLAND - In Flupland wordt al sinds 2019 geen Avondvierdaagse meer gehouden. Een gemis voor het dorp, vindt Sportdorp Sint Philipsland. Daarom zijn een aantal vrijwilligers actief bezig om het wandelfeest weer terug te brengen.

1 dag geleden
Van der Jagt scoort 50e doelpunt en helpt SC Stavenisse aan eerste punten [SPEELRONDE 10]

THOLEN - Wat gebeurde er zaterdag 2 december allemaal in het amateurvoetbal? In dit overzicht zetten we de uitslagen en programma's van de Thoolse voetbalclubs op een rijtje. Dit is een samenvatting van speelronde 10.

1 dag geleden